3:1
(1:0)
53. M. Černý (p.)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:1
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

26.10.2024 10:00

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Příbram napravila zaváhání z Jinočan, Kosoři nepomohla ani Černého proměněná penalta


Branky


4. M. Slepička , 73. T. Jeník , 86. D. Prokeš - 53. M. Černý (p.)
6

Spartak Příbram v minulém utkání klopýtl na půdě Jinočan, kde domácím podlehl 2:0. Dnes se první tým tabulky představil s několika absencemi v základní sestavě znovu před domácími fanoušky, a to proti hráčům Kosoře. Ještě dvacet minut před koncem bylo i díky proměněné penaltě hostujícího kapitána Černého skóre remízové, Příbram ale v závěru dvakrát rozvlnila síť, a napravila tak zaváhání z minulého týdne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Spartaku

Příbram vstoupila do utkání skvěle, jelikož se už ve 4. minutě radovala z vedení. Po ose Novák - Srch - Jeník - Slepička se prosadil poslední jmenovaný.

 

Hostující fotbalisty rychle inkasovaná branka zaskočila, postupem času se ale dostali do zápasu a hra byla poměrně vyrovnaná. Oba celky si vytvořily několik zajímavých situací, ze kterých mohly rozvlnit síť, ani jedno z mužstev ale své šance neproměnilo.

 

Úvodní dějství tak skončilo výsledkem 1:0 pro domácí Spartak.

 

Vyrovnání z penalty a dva góly v poslední dvacetiminutovce

Jak dobře vstoupili domácí do prvního poločasu, tak stejně tak otevřeli druhé dějství hosté, kteří v 53. minutě kopali po faulu Kadlece penaltu. K pokutovému kopu se postavil kapitán Milan Černý, jenž svým prvním gólem v sezoně vyrovnal na 1:1.

 

Kosořští však s přibývajícími minutami začali na svého soupeře ztrácet fyzicky. Domácí si začali vytvářet tlak a v 73. minutě se jim podařilo vzít si vedení nazpět, když se po individuální akci trefil Tomáš Jeník.

 

Hosté poté hru otevřeli a soustředili se zejména na ofenzivní složku hry, nakonec to však byli oni, kdo inkasoval další branku. Po centru Buchty se do střelecké listiny zapsal střídající Dominik Prokeš.

 

Příbram tak napravila zaváhání z Jinočan, když doma porazila Kosoř 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Zdeněk Míka, trenér: Do utkání jsme vstoupili aktivně a už ve 4. minutě jsme dali na 1:0. Velmi laciné ztráty nás stály mnoho sil, a tím pádem byla hra velmi kostrbatá. Do druhé půle jsme vstoupili velmi nešťastně, kdy v našem vápně fauloval Kadlec a soupeř vyrovnal z penalty na 1:1. Dál to bylo bojovné utkání a v 73. minutě dal po individuální akci na 2:1 Jeník. Pak už jsme hru kontrolovali a v 86. minutě dal po krásném centru Buchty na konečných 3:1 krásným gólem Dominik Prokeš. Dnes to bylo o zvládnutí zápasu za tři body, a to se povedlo. Utkání jsme zvládli vyhrát bez hráčů základní sestavy, jako jsou Vošmik, Tarczal a Spousta. K tomu dva hráči nastoupili se sebezapřením.

Kosoř
Marek Vašák, hráč: S výkonem celkem spokojený jsem, i když to vzhledem k výsledku bude znít paradoxně. Dokázali jsme si, že i s prvním týmem tabulky se dá hrát. Myslím si, že problém byl trochu ve fyzičce. Kluci z Příbrami jsou převážně mladí, což se o nás bohužel říct nedá. Celý zápas jsme ale bojovali, nic jsme nevypustili a i po utkání jsme si řekli, že z toho máme dobrý pocit, že jsme to neodevzdali a máme zase na čem stavět.

Sestavy


Spartak Příbram
J. Novák [-] - D. Dušek [-] (69. D. Prokeš [-] ) , M. Srch [-] , P. Buchta [-] , T. Jeník [-] , V. Kadlec [-] , K. Češka [-] , J. Čížek [-] , T. Prokeš [-] , T. Vyhnal [-] , M. Slepička [-]

Kosoř
M. Peták [-] - K. Jurovčík [-] (81. M. Bouška [-] ) , M. Černý [-] , P. Stejskal [-] , M. Jurovčík [-] , P. Nehoda [-] , F. Klaban [-] , J. Novotný [-] , P. Růžička [-] (58. A. Franta [-] ) , M. Vašák [-] , M. Brož [-] (55. E. Cienciala [-] )

ŽK: 26. T. Jeník , 53. V. Kadlec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - ŠMEJKAL Jiří, LAHODA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2024 14:07

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2024 22:38

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2024 17:05
Matouš Vránek

Expert: Milan Dolejš
Tip experta: výhra domácích

Zajímavý zápas, ale Příbram bude o trochu lepší, a proto zvítězí.

Matouš Vránek

Expert: Milan Dolejš
Tip experta: výhra domácích

Zajímavý zápas, ale Příbram bude o trochu lepší, a proto zvítězí.