2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:2
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 10:30

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Dobrovíz remizovala s Jílovištěm, bod domácím zařídil Dolejš


Branky


7

Fotbalisté Dobrovíze v minulém kole podlehli Kosoři 1:4. Dnes je na domácím hřišti čekal další těžký soupeř, a to Jíloviště. Hosté v utkání dvakrát vedli, Dobrovíz však pokaždé dokázala vyrovnat zásluhou Milana Dolejše a ze zápasu nakonec brala bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly a minimum šancí

Utkání bylo od začátku poměrně vyrovnané, více na balónu ale byli hráči hostujícího týmu. Příliš gólových šancí k vidění v první půli nebylo.

 

V podstatě z prvního ohrožení branky se Jíloviště v 17. minutě radovalo z gólu. Po rohovém kopu Malého se balón dostal k Janu Rajnochovi, který střelou z malého vápna rozvlnil síť.

 

Domácí dokázali odpovědět ani ne za pět minut. Po brejku se sám na brankáře hostů řítil Milan Dolejš, jenž tváří v tvář Šedivému se štěstím propasíroval balón do branky.

 

Jíloviště si do konce poločasu vzalo vedení nazpět. Ve 38. minutě se po centru do vápna hlavou prosadil útočník Jakub Kučera.

 

Po úvodním dějství tak Jíloviště vedlo na hřišti Dobrovíze 2:1.

 

Dolejš vystřelil bod

Ve druhém poločase se diváci dočkali daleko více gólových příležitostí, a to zejména na hostující straně. Navýšit náskok Jíloviště mohl Rajnoch, jeho hlavičku ale chytil pohotový Švéda. Z gólu už se málem radoval David Malý, jeho pokus zpoza vápna ale zastavilo břevno. Blízko ke vstřelení branky měl také Lukáš Jiráň, jeho zakončení ale těsně minulo branku domácího gólmana.

 

Hosté své šance nevyužili, a tak to byli domácí, kteří se v 78. minutě radovali z vyrovnání. Svou druhou přesnou trefu v zápase zaznamenal přesnou hlavičkou Milan Dolejš.

 

Ve zbytku utkání mohly vítězství na svou stranu strhnout oba celky. Dobrovíz mohl spasit Petr Faigl, domácí záložník ale střelu z voleje nedokázal nasměrovat mezi tři tyče Šedivého svatyně.

 

Ani Jíloviště už nedokázalo proměnit žádnou ze slibných šancí, a utkání tak skončilo remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobrovíz
Jakub Krupička, hráč: Dneska jsme předvedli bojovný výkon. Do zápasu jsme šli s tím, že nemáme moc co ztratit. Víme, že soupeř je kvalitní a dnešní bod je pro nás navíc. Jsme s ním tedy určitě spokojeni.

TJ Jíloviště
Tomáš Šorna, kapitán: Je to škoda, promarnili jsme několik slibných situací, po kterých jsme mohli soupeři odskočit na rozdíl dvou gólů. To nás ve výsledku stálo dva body, které nám soupeř vzal tím, že deset minut před koncem vyrovnal z brejku po ojedinělé šanci ve druhém poločase na 2:2. Myslím si, že ztráta dvou bodů nás může mrzet, protože tady to bylo na to, abychom vyhráli, a možná i větším brankovým rozdílem. Nakonec jsme se museli smířit s bodem.

Sestavy


TJ Sokol Dobrovíz
M. Švéda [-] - M. Dolejš [-] , V. Knotek [-] (73. J. Bejbl [-] ) , D. Pelc [-] , T. Racocha [-] , J. Krupička [-] , P. Faigl [-] , Z. Weis [-] (79. L. Krupička [-] ) , D. Fábry [-] , M. Dědeček [-] , J. Vosáhlo [-]

TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - L. Jiráň [-] , J. Rajnoch [-] , M. Rajnoch [-] (78. T. Šorna [-] ) , Š. Frank [-] , J. Kučera [-] , D. Malý [-] (79. L. Soldát [-] ) , A. Boruta [-] , J. Rada [-] (79. V. Janoušek [-] ) , O. Vrabec [-] , F. Janoušek [-]

ŽK: 27. P. Faigl , 44. M. Dědeček , 87. D. Fábry - 42. D. Malý , 91. L. Jiráň .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: JEŘÁBEK Michal - MAREŠ Bohumil, NOVÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 22:25

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 18:56
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 20:50
Matouš Vránek

Expert: Josef Beránek
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání zvítězí zkušenosti a Jíloviště si odveze vítězství.

Matouš Vránek

Expert: Josef Beránek
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání zvítězí zkušenosti a Jíloviště si odveze vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích