D. Snop 34. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:1
(1:1)

D. Snop 34. (p.)
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.09.2024 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Bojovné utkání přineslo stejně gólů jako červených karet, Říčany si s Lužcem body rozdělily


Branky


34. D. Snop (p.) - 40. J. Zoreník
6

Střetnutí dvou nováčků nenabídlo po fotbalové stránce příliš atraktivní utkání, i tak se ale diváci rozhodně nenudili. V souboji Říčan s Lužcem byly k vidění dvě červené karty, penalta i samostatný únik v úplném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a po gólu na obou stranách

Utkání bylo od úvodních minut velice bojovné. Optickou převahu měli domácí, kteří byli více na balónu. Příliš větších příležitostí si ale stejně, jako jejich soupeř, vytvořit nedokázali.

 

Ve 34. minutě se však přeci jen radovali z vedení. Po faulu brankáře Švejdy na domácího Jonschera zahrávaly Říčany pokutový kop. Balón si na penaltový puntík postavil David Snop, jenž přesnou střelou rozvlnil síť Švejdovy svatyně.

 

Hostům se pět minut před koncem poločasu podařilo vyrovnat na 1:1. Po brejkové situaci si centr ve vápně našel Jakub Zoreník, který přesnou hlavičkou srovnal skóre.

 

Úvodních pětačtyřicet minut tak skončilo nerozhodným výsledkem 1:1.

Dvě červené karty

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu, jako ten první. Hrála se spíše bojovná partie a příliš vyložených šancí k vidění nebylo.

 

Domácí si ale přeci jen vytvořili pár příležitostí, aby si vzali vedení nazpět. Rozvlnit síť mohl Ondřej Holub či střídající Jan Sus, ani jeden z domácíh borců ale nedokázal překonat dobře chytajícího Davida Švejdu.

 

V 79. minutě šli hosté do deseti, jelikož musel po druhé žluté kartě předčasně opustit hřiště Jaroslav Uher.

 

Vyloučení bylo v samotném závěru k vidění i na druhé straně. Sám na branku unikal lužecký Jakub Zoreník, jehož poslal k zemi Viktor Hýsek. Domácí fotbalista za své zatáhnutí za záchranou brzdu okamžitě uviděl červenou kartu.

 

Nic dalšího již utkání nenabídlo, a Říčany se tak s Lužcem rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu


Říčany
Zdeněk Šalda, trenér: Byl to náš dosavadní nejhorší výkon na podzim. Nevím proč, když hrajeme dva zápasy doma a jsme na tom bodově relativně špatně. Potřebujeme oba dva zápasy vyhrát, tak nevím, proč jsme k tomu přistoupili takovým způsobem. Hráli jsme fakt špatně. Měli jsme toto utkání zvládnout, protože máme zkrátka málo bodů.

AFK Eletis Lužec
Pavel Hrdlík, vedoucí mužstva: Je to pořád na stejné bázi, s tímto zápasem jsme ale relativně spokojeni. Je to o bojovnosti, všechno je to jenom o té bojovnosti. Zatím zkrátka nemáme to štěstíčko, aby nám tam někdy padl o ten jeden gól navíc. Asi k tomu nemám nic víc, zkrátka bojujeme, bojujeme, bojujeme, ale je z toho zase jenom plichta.

Sestavy


Říčany
J. Černý [-] - D. Snop [-] , V. Holub [-] , P. Vitvar [-] , O. Holub [-] , T. Trávníček [-] (87. J. Sus [-] ) , A. Heneš [-] , M. Jonscher [-] (59. J. Kříž [-] ) , M. Jelínek [-] (46. P. Beran [-] ) , V. Hýsek [-] , M. Sus [-]

AFK Eletis Lužec
D. Švejda [-] - K. Obadal [-] , J. Uher [-] , J. Zoreník [-] (94. V. Sušír [-] ) , D. Hrdlík [-] , L. Prejza [-] , P. Kolařík [-] , M. Merta [-] (62. L. Plicka [-] ) , M. Motejzík [-] (77. J. Basel [-] ) , L. Bernard [-] , D. Hovorka [-] (84. M. Hruška [-] )

ŽK: 45. M. Jonscher , 83. P. Beran , 87. J. Kříž - 26. P. Kolařík , 38. J. Zoreník , 50. D. Hovorka , 71. J. Uher , 76. M. Motejzík , 77. L. Plicka , 86. J. Basel . ČK: 94. V. Hýsek - 79. J. Uher .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Brožek Tomáš - TÝČE Vladimír, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Matouš Vránek
Tip experta: remíza

Souboj dvou nováčků skončí remízou.

Matouš Vránek

Expert: Matouš Vránek
Tip experta: remíza

Souboj dvou nováčků skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů