V. Holub 39.
M. Sus 85. (p.)
2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:4
(1:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.09.2024 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Příbram dál válí, na sílu Spartaku nestačily tentokrát Říčany


Branky


39. V. Holub , 85. M. Sus (p.) - 5. T. Jeník , 15. P. Buchta , 35. T. Jeník , 47. M. Slepička
7

Fotbalisté Spartaku Příbram jsou v probíhající sezoně zatím stoprocentní a nic se nezměnilo ani po dnešním utkání na půdě Říčan. Domácí se snažili, podali sympatický výkon, ale na hostující borce to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoké vedení a snížení do kabin

Hosté vstoupili do utkání velice aktivně a po pěti minutách hry se radovali z vedení. Zaváhání domácí obrany využil Tomáš Jeník, který obešel říčanského gólmana a střelou do prázdné branky otevřel skóre.

 

O deset minut později to bylo 2:0. Po centru Spousty se pěknou střelou prosadil Petr Buchta.

 

Ve 35. minutě vedli příbramští fotbalisté už o tři branky. Po skvělé kombinaci Buchty s Jeníkem vsítil svůj druhý gól v zápase druhý jmenovaný.

 

Domácí ale nesložili zbraně a pět minut před koncem úvodního dějství snížili na 1:3, když se trefil Vojtěch Holub.

 

Po prvním poločase tak na světelné tabuli svítilo skóre 1:3.

Penalta a po gólu na obou stranách

Tak dobře, jak hosté vstoupili do poločasu prvního, tak stejně tak otevřeli i poločas druhý. Po dvou minutách hry předvedl dobré napadání Novotný, díky jehož presinku se k zakončení dostal Miroslav Slepička. Příbramský útočník přeloboval říčanského brankáře a vrátil svému týmu třígólový náskok.

 

Domácí se poté v průběhu druhé půle dostali do několika šancí, kterými se mohli vrátit do zápasu. Trávníček, Holub i Hýsek ale ve svých příležitostech neuspěli. Buďto je zradilo nepřesné zakončení, nebo pohotový gólman Novák.

 

I přesto se však domácí ve druhé půli dočkali gólu. Po faulu na střídajícího Jonschera proměnil penaltu kapitán Martin Sus.

 

Říčany tak doma prohrály se Spartakem Příbram 2:4.



Ohlasy k zápasu


Říčany
Zdeněk Šalda, trenér: Ve 13. minutě jsme prohrávali 0:2, a když soupeři třikrát přihrajeme na gól, tak ten zápas zkrátka nemůžeme zvládnout. Hosté byli výborní a na tuto soutěž nadstandardní. Byl jsem ale docela rád za druhou půli, kterou jsme podle mě odehráli poměrně slušně. Určitě jsme Spartaku byli minimálně vyrovnaným soupeřem a v určitých fázích druhé půle jsme byli lepší. Pokud ale budeme tak naivní a budeme v hlavě stále viset v B třídě, tak se nám to vždycky vymstí.

Spartak Příbram
Zdeněk Míka, trenér: Do utkání jsme vstoupili sebevědomě a aktivně a už v 5. minutě jsme skvělým presinkem donutili soupeře k chybě, kdy dal Jeník na 1:0. V 15. minutě po úniku Spousty, jeho centru do velkého vápna a Buchty skvělém zpracování a parádní střele jsme zvýšili na 2:0. Ve 35. minutě to po nejhezčí kombinaci zápasu po ose Jeník - Buchta - Jeník bylo 3:0. Pak jsme podlehli uspokojení, nebyli jsme důrazní v osobních soubojích a soupeř se nakopávanými míči dostával do hry. Ve 39. minutě nás domácí potrestali gólem na poločasových 1:3. Do druhé půle jsme vstoupili opět aktivně a ve 47. minutě po výborném napadání Novotného překrásným lobem zvýšil na 4:1 Slepička. Pak už to byl boj, neboť hřiště se proměnilo doslova v oraniště. V 85. minutě soupeř korigoval z pokutového kopu na konečných 2:4. Bylo to těžké utkání a zasloužená výhra.

Sestavy


Říčany
J. Černý [-] - V. Holub [-] (64. Z. Hraba [-] ) , V. Klíma [-] (82. D. Doležal [-] ) , P. Vitvar [-] , O. Holub [-] , T. Trávníček [-] , A. Heneš [-] , R. Fodor [-] , M. Jelínek [-] (65. M. Jonscher [-] ) , V. Hýsek [-] , M. Sus [-]

Spartak Příbram
J. Novák [-] - T. Prokeš [-] , T. Jeník [-] (89. M. Hejduk [-] ) , P. Buchta [-] , T. Spousta [-] (77. D. Prokeš [-] ) , D. Vošmik [-] (82. K. Češka [-] ) , D. Tarczal [-] , J. Novotný [-] (71. V. Kadlec [-] ) , J. Čížek [-] , T. Vyhnal [-] , M. Slepička [-]

ŽK: 87. J. Sus - 55. D. Tarczal , 75. T. Spousta , 87. T. Prokeš , 92. J. Čížek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ Lukáš - BOČEK Michal, ČECHMÁNEK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Jiří Černý
Tip experta: výhra domácích

Moc mě mrzí, že u tohoto zápasu nebudu, jelikož odjíždím pracovně pryč. Věřím ale, že naši borci si s Příbramí poradí a Spartak poprvé v letošní sezoně prohraje.

Matouš Vránek

Expert: Jiří Černý
Tip experta: výhra domácích

Moc mě mrzí, že u tohoto zápasu nebudu, jelikož odjíždím pracovně pryč. Věřím ale, že naši borci si s Příbramí poradí a Spartak poprvé v letošní sezoně prohraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů