2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.09.2024 10:15

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Mělnické derby plné faulů zvládly lépe Kralupy, výhru nad Lužcem trefil Pakandl


Branky


7

Kralupští fotbalisté schytali v minulém kole debakl na půdě Spartaku Příbram, a v domácím utkání s Lužcem tak bylo co napravovat. Mělnické derby více než fotbalu přineslo spíše fauly a žluté karty, i tak se však diváci na Městském stadionu V Olších dočkali branek. Tu vítěznou vstřelil už v první půli střídající Pakandl, jenž tak zajistil modrobílým tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení domácích

Začátek zápasu se odehrál bez gólových šancí. K vidění bylo hodně faulů a šlo spíše o boj o balón.

 

První větší příležitost přišla po dvaceti minutách hry, a hned z toho byla úvodní branka utkání. Dobrou průnikovou přihrávku do vápna dostal domácí Luboš Krejza, jenž střelou na zadní tyč rozvlnil síť. Kralupy tak vedly 1:0.

 

V následujících minutách se hrála poměrně vyrovnaná hra s tím, že trochu více na balónu byli domácí.

 

Ve 37. minutě musel ze hřiště kvůli zranění odstoupit kralupský Janíček, kterého na hrací ploše nahradil Vojtěch Pakandl. Právě nový muž na hřišti se na začátku dvouminutového nastavení ocitl ve velké šanci a tváří v tvář brankáři Rollovi nezaváhal.

 

Domácí tak po prvním poločase vedli nad svým soupeřem 2:0.

Snížení hostů a drama až do konce

Hned na začátku druhé půle přišla velká šance Kralup. Z dobré pozice střílel Bucha, jehož střelu vyrazil brankář Václav Rollo. K dorážce se dostal Krejza, domácí útočník ale střelou z voleje branku těsně minul.

 

Po chvíli na druhé straně zakončoval po centru na zadní tyč Zoreník, z úhlu ale trefil pouze boční síť Víškovy svatyně.

 

V 58. minutě už se lužecký ostrostřelec radoval, když po samostatném úniku tváří v tvář Víškovi přízemní střelou k tyči snížil na 2:1.

 

V následujících minutách se Lužec snažil o vyrovnání, více než šance však byly k vidění fauly na obou stranách.

 

V závěru se hosté uchýlili k nakopávaným míčům do vápna domácích. Největší šanci na vyrovnání měl Matěj Motejzík, jenž svým zakončením z otočky ale vůbec netrefil branku.

 

Kralupy tak doma v mělnickém derby porazily Lužec 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý, vedoucí mužstva: V prvním poločase se nám podařilo vstřelit dvě branky, a to nás uklidnilo. Na začátku druhé půle měl obrovskou šanci Bucha a následně Krejza, ale oba selhali. Kdybychom šli do vedení 3:0, bylo by rozhodnuto. Okolo 60. minuty Lužec snížil a my jsme se zbytečně strachovali o výsledek. Nakonec už jsme ale soupeře do žádné větší šance nepustili a bereme, myslím si, že zasloužené, tři body. Mělnické derby moc fotbalové krásy a šancí nepřineslo, ale vyhráli jsme, a to je důležité.

AFK Eletis Lužec
Pavel Hrdlík, vedoucí mužstva: Začátek víceméně patřil Kralupům. Celkově to ale byl zase spíš boj. Dostali jsme gól do šatny na 2:0, a tak to trenéři do druhé půle celé přeskupili a začali jsme hrát 3-5-2. Od 50. minuty jsme pak soupeře tlačili, měli jsme víc ze hry a dali jsme gól. Myslím, že ten bod jsme si za tu bojovnost zasloužili. Je to ztráta.

Sestavy


FK Kralupy 1901
P. Víšek [-] - Š. Janíček [-] (37. V. Pakandl [-] ) , R. Culek [-] , D. Menčl [-] (46. F. Valtr [-] ) , L. Krejza [-] (87. M. Glogas [-] ) , D. Hemr [-] , L. Bucha [-] (79. D. Neumann [-] ) , J. Řezníček [-] , M. Rejman [-] , J. Čižikov [-] , J. Jindřich [-] (61. D. Zabilanský [-] )

AFK Eletis Lužec
V. Rollo [-] - J. Zoreník [-] , D. Hrdlík [-] (76. V. Sušír [-] ) , L. Prejza [-] , P. Kolařík [-] , M. Merta [-] , S. Vála [-] (76. M. Branse [-] ) , M. Motejzík [-] , L. Bernard [-] , D. Hovorka [-] , J. Uher [-]

ŽK: 13. D. Menčl , 49. F. Valtr , 69. P. Víšek , 91. D. Hemr - 6. S. Vála , 14. P. Kolařík , 52. J. Zoreník , 90. M. Branse .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Zuskin Petr - MIŽIČ Jan, ŠESTOŘÁD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jiří Černý
Tip experta: výhra domácích

Kralupy jsou na domácím hřišti silné, tři body zůstanou doma.

Matouš Vránek

Expert: Jiří Černý
Tip experta: výhra domácích

Kralupy jsou na domácím hřišti silné, tři body zůstanou doma.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích