Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:4
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

06.09.2024 19:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Ve Vestci sklapla Csaplárova past, domácí Viktorka neudržela vedení s Jílovištěm


Branky


7

Páteční předehrávka 5. kola mezi Viktorkou Vestec a Jílovištěm přinesla utkání dvou rozdílných poločasů. V úvodním dějství si pohodlný náskok vypracovali domácí, ve druhém poločase ale přišel skvělý obrat od hostujícího Jíloviště, které si po čtyřgólové kanonádě odvezlo z Vestce tři body a uštědřilo domácím první porážku v probíhající sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Vestce a matný výkon hostů

Domácí si v úvodních zhruba dvaceti minutách vypracovali několik rohových kopů, žádný z nich ale nedokázali přetavit v úvodní gól zápasu.

 

Jílovišti se v prvním poločase nedařilo. Na své konto si připsalo několik ztrát a nepřesných přihrávek. I přesto se však hosté dostali do zakončení, pokusy Šorny a Jiráně ale branku Vestce minuly.

 

Matný výkon hostů vyústil po půlhodině hry v branku, která poslala do vedení domácí Viktorku. A nutno říct, že to byla branka opravdu výstavní. Standardní situaci po faulu na polovině hřiště bleskově rozehrál Ondřej Vosáhlo, jenž svou dalekonosnou střelou přeloboval hostujícího brankáře Šedivého.

 

Ve 37. minutě to bylo 2:0. Po chybě hostů na vlastní polovině se ke střele dostal Tomáš Jarábek, jehož zakončení i s přispěním zaváhání hostujícího gólmana skončilo v síti.

 

Po úvodním dějství tak Vestec vedl nad Jílovištěm 2:0.

 

 

Skvělá otočka hostů

Hosté do druhého poločasu prostřídali a jejich výkon se o poznání zvedl.

 

Důkazem toho byl snižující gól v 53. minutě, který si připsal Lukáš Jiráň. Hostující fotbalista se trefil do odkryté branky po přihrávce Franka.

 

Netrvalo to ani dvě minuty a Jiráň vyrovnal na 2:2. Tentokrát hrdina Jíloviště proměnil samostatný nájezd na brankáře Baštu.

 

Po hodině hry hosté dokonali obrat. Po nákopu do vápna se k míči dostal střídající Matěj Podzemský, jenž přesnou střelou k tyči rozjásal veškeré příznivce hostujícího mužstva.

 

Jíloviště nemělo dost a v 69. minutě odskočilo svému soupeři na rozdíl dvou branek. Po centru ze standardní situace se hlavou prosadil Jan Rajnoch.

 

Vrátit domácí do zápasu mohl jejich kapitán Miroslav Hendrych, jeho hlavička po rohovém kopu ale branku minula.

 

Poté měl na kopačce snížení Vosáhlo, ani on ale v dobré pozici zařízení netrefil.

 

Jíloviště si tak po skvělém obratu ve druhé půli a vítězství 4:2 odvezlo z Vestce tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka, trenér: Jíloviště všichni dobře známe a zápasy s ním mají vždy kvalitu, emoce a i góly. Hrajeme spolu už několikátou sezonu. V prvním poločase jsme byli jasně lepším týmem, ale vyložených šancí jsme moc neměli, i když jsme trávili většinu času na útočné polovině. Pomohl nám až krásný gól z půlky hřiště, kdy se náramně trefil Vosáhlo. Druhou branku nám věnoval brankář hostů, když neudržel lehčí střelu Jarábka. Do kabin jsme tedy šli za vedení 2:0. Takhle slabé Jíloviště jsem snad nikdy neviděl, a proto jsem i klukům kladl na srdce, že druhý poločas musí chytit hned od začátku, jelikož se dalo čekat, že hosté udělají změny a vlítnou na to. Bohužel ustrašený a tragický výkon ve druhé půli nás stál body. Jíloviště zcela zaslouženě zápas otočilo a my se můžeme jen ptát, proč se to stalo, jelikož je to už podruhé. Takhle stejně jsme dopadli i v poháru s Nespeky a patnáct branek v naší síti za šest kol je velmi mnoho. Doufám, že se to zlepší. Nicméně první prohra v sezoně nic neřeší, a tak se z toho můžeme jen poučit.

TJ Jíloviště
Tomáš Šorna, kapitán: Jsme nadšeni, že jsme našeho dlouhodobého rivala porazili 4:2. S nimi je to vždy tak nahoru dolů, nedaří se nám s nimi hlavně v začátcích zápasů. Dnes to po tom prostřídání o poločase oživil hlavně Kučera, jak herně, tak i takovou chutí, se kterou nastoupil. To nakoplo celý tým a povedlo se nám během dvaceti minut otočit zápas a pojistit to Rajnyho gólem. Takže super otočka a pochvala za druhý poločas.

Sestavy


TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - P. Pecinovský [-] (66. L. Svoboda [-] ) , D. Minha [-] , A. Bodlák [-] (64. D. Silovský [-] ) , J. Maňák [-] , R. Matysík [-] , O. Vosáhlo [-] , T. Jarábek [-] (80. P. Slavíček [-] ) , M. Hendrych [-] , D. Podzimek [-] (66. M. Hrobník [-] ) , J. Kolda [-] (70. V. Černý [-] )

TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - M. Rajnoch [-] (46. J. Kučera [-] ) , T. Šorna [-] (71. M. Skočdopole [-] ) , Š. Frank [-] , L. Soldát [-] , V. Janoušek [-] (46. M. Podzemský [-] ) , L. Jiráň [-] (86. H. Siegl [-] ) , J. Rajnoch [-] , O. Vrabec [-] , F. Janoušek [-] , A. Boruta [-]

ŽK: 75. M. Hrobník - 86. O. Vrabec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - BENÁK Petr, KRATOCHVÍL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Jiří Černý
Tip experta: remíza

Dvě kvalitní mužstva si body rozdělí.

Matouš Vránek

Expert: Jiří Černý
Tip experta: remíza

Dvě kvalitní mužstva si body rozdělí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích