2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 10:15

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO + VIDEO: Kralupy si připsaly třetí výhru v sezoně, oslabený Sedlec-Prčice sestřelil Rejman


Branky


7

Kralupští fotbalisté v minulém kole padli na hřišti Podlesí 2:0 a v domácím utkání se Sedlcem-Prčicí si tak chtěli spravit chuť i vylepšit postavení v tabulce. Hosté se sice dostali do vedení, domácí ale zásluhou Rejmana zápas otočili a připsali si třetí výhru v probíhajícím ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta a po gólu na obou stranách

V 5. minutě dostal dobrou průnikovou přihrávku domácí Janíček, který unikal sám na branku. Balón si ale předkopl, a tak ani nezakončil.

 

V 8. minutě zahrávali kralupští přímý kop z dobré pozice. Do balónu se opřel Dominik Menčl, jehož pokus skončil na břevně.

 

V následujících minutách bylo k vidění hodně faulů a šlo spíše o boj o balón ve středu hřiště.

 

Ve 24. minutě přišla úvodní branka zápasu. Hostující Novák se dostal do vápna, prodral se přes obránce a předložil míč před branku. Tam číhal osamocený Václav Kabíček, který střelou do odkryté svatyně rozvlnil síť. Sedlec-Prčice se tak na Městském stadionu V Olších ujal vedení.

 

Zlomový moment úvodního dějství, a možná i celého utkání, přinesla 40. minuta, kdy sám na branku unikal domácí Menčl. Kralupského útočníka na hranici vápna poslal k zemi Ondřej Rataj, který za svůj zákrok od rozhodčího vzápětí viděl červenou kartu. K přímému kopu se postavil Martin Rejman a povedenou střelou vyrovnal na 1:1.

 

První poločas tak skončil za nerozhodného stavu.

Druhá branka Rejmana

Hned zkraje druhé půle se domácí mohli dostat do vedení, Rejman ale ve velké šanci trefil pouze tyč.

 

V 62. minutě už se Rejman své druhé přesné trefy v utkání dočkal. Domácí šikula zakončil z hranice vápna a skrytou střelou překonal hostujícího brankáře. Domácí tak vedli 2:1.

 

V závěrečných minutách už hosté hráli vabank, a domácí se tak dostali do několika příležitostí. Hattrick mohl završit Rejman, místo zakončení ale ještě přihrával na Válka. Střídajicí hráč Kralup ale zblízka pouze trefil gólmana Nerada.

 

Poté po centru zakončoval zblízka Luboš Krejza, branku ale minul.

 

Domácí ostrostřelec se vzápětí ocitl v další šanci, když po přihrávce Zabilanského postupoval sám na branku hostujícího mužstva. Tváří v tvář Neradovi ale neuspěl, hostující gólman předvedl pohotový zákrok.

 

V 88. minutě se do šance dostali také hosté, když po přihrávce před branku zakončoval střídající Václav Podzimek. Sedlcoprčický mladík ale zblízka slabou střelou trefil pouze připraveného Šídla.

 

Kralupy tak dokázaly otočit skóre a Sedlec-Prčice porazily 2:1.

 

 

Sestřih gólů



Ohlasy k zápasu



TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík, trenér: Řekl bych, že je to taková smolná prohra. Myslím si, že celé utkání hodně ovlivnilo vyloučení našeho stopera. Je to škoda, měli jsme brát výhru. V těch deseti už to bylo samozřejmě mnohem těžší, furt jsme se však nevzdávali. Poločas byl 1:1, ve druhé půli jsme poctivě bránili a snažili jsme se eliminovat všechny domácí akce, což se nám dařilo. Potom ale taková nenápadná střela schovaná za velkým vápnem překvapila brankáře a bylo to 2:1.



Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - M. Rejman [-] , J. Čižikov [-] , Š. Janíček [-] , F. Valtr [-] (46. L. Bucha [-] ) , J. Jindřich [-] (77. J. Válek [-] ) , R. Culek [-] , D. Menčl [-] (80. D. Zabilanský [-] ) , L. Krejza [-] (90. L. Psota [-] ) , D. Hemr [-] (64. M. Glogas [-] ) , J. Řezníček [-]

TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - M. Kaňka [-] , M. Raček [-] (86. D. Kabíček [-] ) , M. Sedláček [-] , O. Rataj [-] - T. Pištěk [-] , Z. Všetečka [-] , V. Novák [-] (72. V. Podzimek [-] ) , V. Kabíček [-] - M. Davídek [-] , M. Prchlík [-]

ŽK: 14. D. Hemr , 72. Š. Janíček , 76. L. Bucha - 68. T. Pištěk . ČK: 40. O. Rataj .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Jarolímek Miloš - JAROLÍMEK Roman, ŽÁČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Petr Kolařík
Tip experta: výhra domácích

Kralupy jsou na domácím hřišti silné a mají i kvalitnější kádr. Myslím si, že si výhru v domácím prostředí pohlídají.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích