Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2024 18:00

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíloviště si připsalo třetí výhru v řadě, proti Říčanům rozhodlo v první půli


Branky


6

Fotbalisté Jíloviště jsou v probíhajícím ročníku zatím stoprocentní, a nic se nezměnilo ani po dnešním utkání s nováčkem z Říčan. Domácí vstřelili během úvodních pětačtyřiceti minut pět branek, a po první půli tak bylo hotovo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět kousků v říčanské brance

Domácí fotbalisté se bleskově ujali vedení, když se jim podařilo rozvlnit síť již ve 2. minutě. Centr Vrabce našel na malém vápně osamoceného Luboše Soldáta, který se levačkou trefil přesně.

 

Netrvalo to dlouho a domácí vedli 2:0. Po chytré přihrávce kapitána Šorny se přízemní střelou na zadní tyč prosadil Ondřej Vrabec.

 

Na 3:0 mohl po chvíli zvýšit Jakub Kučera, balón ale po centru poslal hlavou mimo tři tyče.

 

Domácího útočníka to ale nemuselo dlouho mrzet, jelikož ve 23. minutě už se mu povedlo zapsat se do gólové listiny dnešního utkání. Třetí kanadský bod v zápase si připsal Ondřej Vrabec, když posadil přesný centr na hlavu právě Jakuba Kučery, který se tentokrát nemýlil. Jíloviště tak vedlo 3:0.

 

Říčanům se po chvíli podařilo odpovědět snižující brankou. Po standardní situaci se z dorážky prosadil Richard Fodor.

 

Hosté tak cítili šanci, veškeré jejich naděje však během tří minut zhatil domácí Václav Janoušek. Domácí útočník nejprve proměnil samostatný nájezd na brankáře hostů a poté přidal pátou branku hlavou po centru z rohového kopu.

 

Jíloviště tak v prvním poločase zvítězilo nad soupeřem z Říčan vysoko 5:1.

Domácí si výsledek pohlídali, hosté nedali penaltu

Druhá půle již byla vyrovnanější, kdy dokonce trochu více ze hry měli spíše hosté. Vstřelit branku, která by alespoň upravila skóre, se jim ale nepodařilo. A to ani z pokutového kopu, který Susovi chytil brankář Dřevojan.

 

Domácí chtěli svůj náskok navýšit, ve druhém poločase je ale trápily nepřesnosti.

 

Druhé dějství tedy už branku nenabídlo, a Jíloviště tak po výhře 5:1 nad Říčany zůstává nadále stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna, kapitán: Měli jsme extrémně dobrý první poločas, kdy jsme ze sedmi šancí pět proměnili. Výsledek jsme si pak dokázali pohlídat. Spokojenost panuje jak se vstupem do utkání, tak i se začátkem celé sezony. Nepamatuju si moc sezón, kdy bychom z prvních tří zápasů měli tři výhry. Určitě ale nechceme usnout na vavřínech a chceme pokračovat dál, abychom v tabulce stále hráli někde v té „top“ pětce.

Říčany
Zdeněk Šalda, trenér: Do zápasu jsme šli s tím, že se nám nemůže vůbec nic stát. Hráči zapomněli na to, že hrají proti soupeři, který je podstatně zkušenější. Celkově jsme to utkání prohráli v prvním poločase. Prohráli jsme ho kvůli absolutní nedisciplinovanosti a špatnému přístupu ke hře.



Sestavy


TJ Jíloviště
F. Dřevojan [-] - M. Rajnoch [-] (60. Š. Frank [-] ) , T. Šorna [-] , J. Kučera [-] (66. H. Siegl [-] ) , L. Soldát [-] , M. Šmíd [-] , V. Janoušek [-] (84. M. Wágner [-] ) , F. Janoušek [-] , O. Vrabec [-] (66. F. Přívozník [-] ) , A. Boruta [-] , J. Rada [-]

Říčany
L. Míka [-] - T. Trávníček [-] , D. Snop [-] , S. Netolický [-] (72. D. Doležal [-] ) , O. Holub [-] , V. Holub [-] , R. Fodor [-] , M. Jelínek [-] (80. J. Rathovský [-] ) , V. Hýsek [-] , M. Sus [-] , J. Kříž [-] (72. P. Beran [-] )

ŽK: 81. M. Šmíd - 88. J. Rathovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KURKA Miloš - NEHASIL Karel, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích