2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2024 18:00

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak je nadále stoprocentní, tři body vystřelil v Dobrovízi hattrickem Slepička


Branky


6

Fotbalisté Spartaku Příbrami vstoupili do nové sezony se skvělou formou, jelikož se jim podařilo projít prvními dvěma koly bez ztráty kytičky. Natáhnout vítěznou šňůru chtěli příbramští proti nováčkovi z Dobrovíze, což se jim zejména zásluhou třígólového Miroslava Slepičky podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní gólová podívaná

V první půli bylo utkání velice vyrovnané. Hra se přelévala ze strany na stranu a obě mužstva si vytvářela gólové příležitosti.

 

Tu největší měl už v 6. minutě Miroslav Slepička, který si mohl po faulu na Buchtu postavit balón na penaltový puntík. Hostující útočník pokutový kop bezpečně proměnil, a poslal tak svoje mužstvo do vedení.

 

Po zhruba čtvrthodině hry bylo skóre srovnáno. Po zaváhání v příbramské obraně získal balón David Fábry, jenž míč předložil do šance Petru Faiglovi. Domácí fotbalista obešel brankáře Nováka, jeho střelu do prázdné branky ale stihl zblokovat jeden z obránců hostí. Odražený balón ale skončil pouze na kopačkách dobíhajícího Fábryho, který si akci, kterou rozjel, nakonec i sám gólově zakončil. Domácí se tak radovali z vyrovnání.

 

V následujících minutách se hrál poměrně atraktivní fotbal ve vysokém tempu a oba celky se snažily vstřelit vedoucí gól. Domácí dvakrát hlavičkovali na malém vápně, obě zakončení ale skončila nad brankou Jaroslava Nováka.

 

Ve 41. minutě se Spartaku podařilo vzít si vedení nazpět. Střelu Josefa Čížka domácí gólman neudržel a pohotový Miroslav Slepička přidal z dorážky svůj druhý přesný zásah v utkání.

 

Netrvalo to však dlouho a domácím se podruhé v zápase podařilo srovnat skóre. Dobrovíz předvedla povedenou akci, kdy přenesla hru z levé strany na pravou, konkrétně na Václava Knotka. Ten si balón připravil a přesným zakončením prostřelil vyběhnuvšího brankáře hostujícího týmu.

 

Do kabin se tak šlo za remízového stavu 2:2.

Slepička dokonal hattrick a vystřelil hostům tři body

Ve druhém poločase již měli navrch hosté, kteří hrozili zejména po křídlech a vytvářeli si gólové příležitosti.

 

Jednu takovou dokázali příbramští přetavit ve vedoucí branku v 61. minutě. Po pěkné akci a ose Jeník - Buchta - Slepička se prosadil třetí jmenovaný, který tak dokonal hattrick.

 

V následujících minutách mohli hosté ještě nějaké branky přidat, žádnou z šancí už ale proměnit nedokázali.

 

Domácí se snažili o vyrovnání, Spartak však hrál vzadu zodpovědně a svému soupeři už toho příliš nedovolil.

 

Příbram tak i po 3. kole zůstává stoprocentní, a to když zvítězila na půdě Dobrovíze 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobrovíz
Luboš Krupička, trenér: První půle byla vyrovnaná. Sice jsme dvakrát prohrávali, ale vždy jsme náskok soupeře dotáhli. Hrál se pěkný fotbal nahoru dolů s šancemi na obou stranách. Ve druhém poločase nás soupeř předčil zejména rychlými křídelními akcemi. Držel nás především na naší půlce a zkušený hráč hostů Slepička utkání svým gólem rozhodl. Za druhou půli to bylo pro soupeře zasloužené vítězství. Nám už bohužel docházely síly a na zvrat už to nebylo.

Spartak Příbram
Zdeněk Míka, trenér: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hned po skvělé kombinaci jsme kopali pokutový kop, který proměnil Slepička. Vedení nevydrželo moc dlouho a po špatné komunikaci v obraně jsme z brejku dostali gól na 1:1. Hra měla skvělé tempo z obou stran. Po střele Čížka, kterou gólman hostujícího týmu neudržel, pohotově uklidil do branky opět Slepička. Vedení nám nevydrželo ani dvě minuty a soupeř dal na poločasových 2:2. Druhá půle byla v naší režii. Vytvářeli jsme si šance, které jsme neproměňovali. Až po parádní akci jsme zásluhou Slepičky dali na konečných 3:2. Jako mínus beru určitě neproměňování šancí, naopak plusem byl oproti zápasu proti Sedlci-Prčicím povedený druhý poločas.



Sestavy


TJ Sokol Dobrovíz
M. Švéda [-] - M. Dolejš [-] (73. J. Hanuščík [-] ) , V. Knotek [-] , R. Soukup [-] , T. Racocha [-] , J. Krupička [-] , P. Faigl [-] (83. M. Vosáhlo [-] ) , Z. Weis [-] , D. Fábry [-] , L. Krupička [-] , J. Vosáhlo [-]

Spartak Příbram
J. Novák [-] - T. Jeník [-] , P. Buchta [-] (88. V. Kadlec [-] ) , T. Spousta [-] (74. D. Prokeš [-] ) , D. Vošmik [-] , D. Dušek [-] (84. J. Novotný [-] ) , D. Tarczal [-] , K. Češka [-] , J. Čížek [-] , T. Vyhnal [-] , M. Slepička [-]

ŽK: 79. J. Hanuščík - 79. T. Jeník .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠPICL David - STARÝ Matyáš, ŠPICL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích