Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2024 18:30

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka na Kladně skončila vítězně pro Lužec, čtyřmi góly se blýskl Zoreník


Branky


6

Střetnutí kladenské rezervy s Lužcem nabídlo opravdu zajímavou podívanou. Utkání přineslo gólové hody, včetně několika zvratů, penaltu i čtyřgólový počin v podání hostujícího Jakuba Zoreníka, který svým skvělým výkonem nakonec zajistil Lužci první vítězství v této sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový náskok hostů

Kladenští mladíci vstoupili do utkání velice aktivně. Na svého soupeře nalezli, napadali a vytvořili si i dobrou příležitost, která však zůstala nevyužita.

 

Zato hosté se v 9. minutě radovali z vedení. Po chybě v domácí obraně se trefil Jakub Zoreník.

 

Domácí poté opět zatlačili svého soupeře a kombinovali před jeho vápnem. Vyloženou šanci si ale vypracovat nedokázali, jelikož je brzdila špatná finální fáze.

 

Lužec hrál vzadu zodpovědně a vepředu na brejky. To se později ukázalo jako skvělá taktika, jelikož se ve 42. minutě právě po jednom z brejků trefil znovu Jakub Zoreník, a zajistil tak svému týmu poločasový náskok 2:0.

Přestřelka se šťastným koncem pro hosty

Kladno začalo dobře, jelikož se mu v 52. minutě podařilo snížit na 1:2. Po zahrání rukou ve vápně od jednoho z hostujících hráčů se z penalty prosadil Marek Truhlář.

 

Po hodině hry se domácím podařilo vyrovnat na 2:2. Z dorážky se trefil útočník Jakub Bokša.

 

Kladenští si poté vytvořili tlak a šance, v 77. minutě se ale do vedení dostali znovu hosté, když malou domů vystihl Zoreník a brankou na 3:2 pro Lužec dokonal hattrick.

 

Netrvalo to však dlouho a domácí znovu srovnali. Z dorážky se mezi úspěšné střelce utkání zapsal Štěpán Hanuščík.

 

Když už se zdálo, že se oba týmy rozejdou smírně, dal o sobě znovu vědět Jakub Zoreník, jenž utekl domácí obraně a čtvrtým vstřeleným gólem korunoval svůj skvělý výkon.

 

Lužec si tak po vítězství 4:3 odvezl z Kladna všechny tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Kladno B
Tomáš Vincent, trenér: S výsledkem spokojený určitě nejsem. Do utkání jsme šli s tím, že musíme konečně vyhrát, jelikož to byl vlastně náš druhý domácí zápas. Děláme strašně hloupé chyby v obraně, které soupeři vždy potrestají. Co se týče hry, tak je dobré, že hrajeme na míči. Chybí nám ale ta finální fáze a zakončení. V tom jsme slabí, na tom musíme zapracovat. V sobotu hrajeme s Kosoří, tak doufáme, že se nám to konečně povede zlomit a bude to za tři body.




Sestavy


SK Kladno B
M. Polcar [-] - J. Fajka [-] , F. Novák [-] (46. Š. Hanuščík [-] ) , T. Abrham [-] , M. Blažek [-] (74. F. Rous [-] ) , J. Bokša [-] (71. L. Janega [-] ) , Š. Kácl [-] , M. Truhlář [-] , J. Slabý [-] , V. Novák [-] , P. Šoškić [-] (46. M. Veiner [-] )

AFK Eletis Lužec
D. Švejda [-] - S. Vála [-] , J. Zoreník [-] , L. Bernard [-] , D. Hrdlík [-] , M. Merta [-] (91. F. Jirkovský [-] ) , M. Motejzík [-] (62. M. Hruška [-] ) , D. Hovorka [-] (62. M. Branse [-] ) , L. Prejza [-] , P. Kolařík [-] , J. Uher [-]

ŽK: 82. M. Truhlář , 88. J. Fajka - 82. M. Hruška , 84. J. Zoreník .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽÁČEK Pavel - STRÁNSKÝ Martin, JAROLÍMEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích