2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:2
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

22.09.2024 17:00

7.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Řeporyje v závěru utkání vydřely remízu proti deseti hráčům Cholupic


Branky


9. J. Sláma , 17. D. France - 80. M. Musil , 94. I. Pánek
3

Napínavé utkání 7. kola 1. A třídy skupiny B mezi TJ Sokol Cholupice a FK Řeporyje skončilo v nedělním podvečeru remízou 2:2. Duel přinesl řadu dramatických momentů včetně rychlého vyloučení domácího brankáře a vyrovnání hostů v samotném závěru zápasu. I když Cholupice hrály téměř celý zápas v deseti, dokázaly dlouho držet vedení, avšak Řeporyje ukázaly bojovného ducha a na poslední chvíli vyrovnaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu velmi aktivně a už v 9. minutě otevřel skóre Jiří Sláma po rychlém protiútoku, který Řeporyje nedokázaly ubránit. O pár minut později však přišel první zlomový moment utkání. V 13. minutě byl brankář Cholupic David Hanzl vyloučen po zákroku na útočníka hostů. Trenér Aleš Burda musel přeskupit řady, ale i přes oslabení se jeho svěřencům podařilo zvýšit vedení na 2:0, když se v 17. minutě prosadil Daniel France.

I s deseti hráči na hřišti Cholupice zůstaly nebezpečné, zatímco Řeporyje hledaly cestu, jak prolomit domácí defenzívu. Hosté několikrát ohrozili branku Cholupic, ale dlouho se jim nedařilo překonat náhradního brankáře a dobře organizovanou obranu. „Bylo vidět, že hrát proti deseti je někdy těžší, zvlášť když soupeř vede a může se soustředit na obranu a rychlé protiútoky,“ uvedl trenér Řeporyjí Martin Vališ. Jeho tým si vytvořil několik slibných příležitostí, včetně střely do břevna, ale kýžený gól nepřicházel.

Cholupice se soustředily na udržení výsledku a dlouho to vypadalo, že zvládnou dotáhnout zápas do vítězného konce. Bohužel, jak síly domácích ubývaly, začaly se objevovat chyby, které Řeporyje využily.

V 80. minutě se hostům podařilo snížit, když Marek Musil konečně našel cestu skrz obranu Cholupic a vstřelil kontaktní gól. Řeporyje vycítily šanci a pokračovaly v tlaku. Domácí se bránili zuby nehty, ale v samotném závěru, přesně v 90. minutě, dokázal Ivan Pánek vyrovnat na 2:2 a obrat byl dokonán. Řeporyje mohly dokonce vyhrát, když v 94. minutě měly další velkou šanci, ale tu už nedokázaly proměnit.

Domácí trenér Aleš Burda byl na svůj tým hrdý, i když se výhra nakonec nepodařila. „Musím vyjádřit obrovskou hrdost na svůj tým, který se znamenitě popasoval s nepříznivým vývojem. I v deseti lidech jsme dokázali hrát dobře a navýšit skóre na 2:0. Bohužel, v závěru nám začaly docházet síly a soupeř vyrovnal,“ uvedl Burda.

Na druhé straně Martin Vališ ocenil bojovnost svých svěřenců: „Velký kredit klukům, že se až do konce nevzdávali. Remízu musíme brát, i když jsme na konci měli ještě tutovku na vítězství.“

Zápas plný emocí a dramatických zvratů nakonec skončil spravedlivou remízou, i když Cholupice měly blízko k vítězství. Oba týmy si tak do tabulky připisují po jednom bodu, ale výkon hráčů na hřišti ukázal, že ani jeden z týmů se nevzdává bez boje.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Cholupice
Aleš Burda - trenér: V dalším utkání na našem cholupickém trávníku jsme chtěli potvrdit domácí neporazitelnost a posunout se v tabulce výš. Musím vyjádřit obrovskou hrdost na svůj tým, který se znamenitě popasoval z nepříznivým vývojem utkání. Tím byla červená karta našeho brankáře už ve 13. minutě zápasu. Dokonce se nám podařilo navýšit i v deseti lidech skóre na 2:0, které jsme drželi až do 80. minuty. S přibývajícím úbytkem sil se kupily chybičky a i proto jsme inkasovali v závěrečných minutách dva góly, čímž zápas skončil remízou 2:2. Dovolím si tvrdit, při vší úctě k soupeři, že pokud bychom nehráli 80 minut v deseti, tak že bychom zcela jistě vyhráli. Ještě jednou chci kluků moc a moc poděkovat za předvedený výkon, soudržnost, kvalitu směrem dozadu i dopředu. Prostě takhle si myslím, že by se zejména doma mělo hrát. Děkuji také fanouškům za neustálé podporování a jako již tradičně nám v tomhle utkání pomohli možná víc než kdykoliv jindy. Už teď se náležitě budeme připravovat na utkání s Raptors a budeme ztracené body chtít získat třeba už na jejich hřišti.

FK Řeporyje
Martin Vališ - trenér: Proti domácím, kteří byli v laufu po posledních výsledcích jsme nezačali špatně. Hned v úvodu jsme trefili tyč. Bohužel v 9. minutě jsme neuhlidali brejk domácích, na které jsme se upozorňovali a domácí vedli. Ve 13. minutě se nám podařila pěkná akce, která pramenila ve vyloučení domácího gólmana. Než jsme se s touto situaci srovnali propadli jsme v obranné fázi a domácí šli do 2 brankového vedení. To byla pro domácí výhoda a nám se nedařilo do dobře organizovaného bloku dostat a když, tak jsme šance neproměnili. Byly také 2 sporné situace, kdy jedna měla skončit pokutovým kopem v nás prospěch, ale na to se nebudeme vymlouvat. Do druhého poločasu jsme se snažili hlavně uklidnit, ono opravdu platí, že hrát proti 10 je těžší, když soupeř ještě vede a stačí mu hrát z bloku na brejky, kterých pár domácí měli. Postupně přibývaly šance, ale nedařilo se nám proměnit, trefili jsme břevno a několikrát gólmana. S postupem času, prostřídáním a změnami rozestavení se nám podařilo snížit a v 90. minutě dokonce vyrovnat. V 94. minutě jsme měli ještě tutovku, ale nedali. Remízu dle průběhu musíme brát, velký kredit klukům, že se až do konce nevzdávali a domácím, jak poctivě v oslabení makali.

Sestavy


TJ Sokol Cholupice
D. Hanzl [-] - O. Schwank [-] , J. Sláma [-] (13. J. Teichman [-] ) , J. Polák [-] (66. M. Knebl [-] ) , D. Adamopulos [-] (66. D. Čemus [-] ) , J. Burda [-] , Š. hrazdíra [-] , L. Chaloupka [-] (85. O. Smrž [-] ) , O. Vilkner [-] , M. Šrámek [-] , D. France [-] (85. T. Soukal [-] )

FK Řeporyje
M. Kouba [-] - J. Linhart [-] , J. Bartůněk [-] , T. Karták [-] , M. Šťastný [-] , P. Šulista [-] (74. J. Svoboda [-] ) , I. Pánek [-] , M. Petr [-] (65. J. Čipera [-] ) , V. Heim [-] , D. Forejtek [-] , J. Šebesta [-] (65. M. Musil [-] )

ŽK: 51. D. France , 56. Š. hrazdíra . ČK: 13. D. Hanzl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: LUDVÍK Štěpán - KALCOVSKÝ Jiří, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 FK Zlíchov 1914 7 22:8 17
2 SC Olympia Radotín 6 15:10 15
3 SK Zbraslav 7 13:7 14
4 FC Přední Kopanina B 6 20:12 13
5 TJ Sokol Cholupice 7 20:11 11

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Leo Bužík 9
2 Daniel France 7
3 Martin Ondruš 5
4 Jan Linhart 5
5 Tomáš Platil 5

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 23 47,9% 1
2 Venca Likeš 19 39,6% 0
3 Jiří Klik 17 42,5% 0
4 Martin Charvát 13 54,2% 0
5 Jaromír Bělunek 10 41,7% 0

Zobrazit celou tabulku