1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:1
(0:1)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

22.09.2024 16:30

7.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Slivenec uhrál cenný bod proti favorizovaným Prague Raptors


Branky


3

V napínavém utkání sedmého kola 1. A třídy skupiny B si AFK Slivenec doma připsal cenný bod po remíze 1:1 s Prague Raptors. Zápas, který měl být pro domácí šancí na prolomení série nepříznivých výsledků, skončil spravedlivým rozdělením bodů. Padesátka diváků na stadionu ve Slivenci viděla vyrovnaný souboj, který nabídl jak bojovnost, tak i zajímavé momenty na obou stranách.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prague Raptors, kteří před zápasem figurovali na deváté příčce tabulky, vstoupili do utkání aktivněji a drželi více míč na svých kopačkách. Slivenec, jenž byl odhodlaný napravit nepříznivý výsledek z minulého kola (prohra 2:5 proti Střešovicím), hrál zodpovědně v obraně a soustředil se na brejkové situace. Přesto se ale hostům podařilo prolomit domácí obranu ve 30. minutě, kdy se prosadil Leo Bužík a poslal Raptors do vedení 1:0.

Domácí Slivenec se však nevzdal a po poločasové přestávce přišlo vyrovnání. V 51. minutě se po rohovém kopu prosadil Petr Novák, který hlavou překonal brankáře Raptors a srovnal na 1:1. Tento gól vlil domácím energii do žil a Slivenec se i nadále snažil hrozit ze standardních situací a rychlých protiútoků.

„Zápas jsme odehráli velmi organizovaně a zodpovědně. Soupeř měl větší držení míče, ale to nám nevadilo. My jsme s tím počítali,“ hodnotil po zápase trenér Slivence Aleš Majer, který byl s bodem spokojený. „Měli jsme čtyři vyložené šance, myslím, že soupeř tolik šancí neměl. Remíza je zasloužená a my bod bereme,“ dodal.

Oba týmy měly své šance na rozhodnutí, ale skóre se už nezměnilo. Raptors se snažili prosadit svou technickou hrou a kombinačními akcemi, zatímco Slivenec spoléhal na pevnou defenzivu a rychlé výpady. Domácí mohli být nakonec s výsledkem spokojení, protože získaný bod jim pomohl přerušit sérii nezdarů a přinést alespoň trochu optimismu do dalších kol.



Ohlasy k zápasu


AFK Slivenec
Aleš Majer - trenér: Bod bereme. Zápas, který nás čekal, byl důležitý. Potřebovali jsme přerušit sérii špatných výkonů. V týdnu, kdy jsme hráli pohár, jsme nevynechali trénink, protože jsme nutně potřebovali zapracovat na určitých věcech. Zápas jsme odehráli velmi organizovaně a zodpovědně. Soupeř měl větší držení míče, ale to nám nevadilo. My jsme s tím počítali. V celém zápase jsme měli čtyři vyložené gólové šance, myslím, že soupeř tolik šancí neměl. Remíza je zasloužená a my bod bereme.


Sestavy


AFK Slivenec
M. Šilhavý [-] - O. Adamík [-] , L. Kácovský [-] , D. Janiček [-] , T. Cejnar [-] , J. Kraus [-] , P. Novák [-] (81. J. Vávra [-] ) , A. Altera [-] (32. A. Rozman [-] ) , D. Pankuch [-] , J. Homola [-] , T. Adamec [-]

Prague Raptors Football Club
M. Uzih [-] - R. Noon [-] , J. Olajoš [-] , D. Erakovič [-] (46. A. Bém [-] ) , D. Coelho [-] - F. Constancio [-] (84. B. Ghanbari [-] ) , M. Houdek [-] , C. O´Dowd [-] - A. Cisse [-] , L. Bužík [-] (55. D. Bieliaiev [-] ) , D. Tarasenko [-]

ŽK: 44. J. Homola , 72. D. Pankuch , 79. A. Rozman , 91. J. Kraus - 60. F. Constancio , 80. D. Bieliaiev , 85. M. Uzih , 88. J. Olajoš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hodánek Jaroslav - PLECITÝ Pavel, VLASTNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 SC Olympia Radotín 11 22:12 26
2 FK Zlíchov 1914 10 31:12 23
3 Prague Raptors Football Club 10 23:13 18
4 SK Zbraslav 10 17:12 18
5 SK Uhelné sklady Praha 10 24:16 15

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ondruš 12
2 Leo Bužík 12
3 Daniel France 9
4 Jan Linhart 8
5 Michael Richard James Houdek 8

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 36 50,0% 1
2 Venca Likeš 33 45,8% 0
3 Jiří Klik 24 42,9% 0
4 Martin Charvát 13 54,2% 0
5 Jaromír Bělunek 10 41,7% 0

Zobrazit celou tabulku