J. Macej 70.
1:1
(0:1)
35. O. Toman
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:1
(0:1)

J. Macej 70.
 
35. O. Toman

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.09.2024 10:30

7.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Nebušice vybojovaly bod proti Modřanům v nervózním utkání


Branky


70. J. Macej - 35. O. Toman
3

V sobotním dopoledním zápase sedmého kola 1. A třídy skupiny B se proti sobě postavily týmy z dolní poloviny tabulky. Poslední FC Nebušice hostil třinácté SK Modřany a oběma týmům šlo o důležité body v boji o záchranu. Zápas, který se odehrál před pouhými 20 diváky, skončil remízou 1:1, ale jeho průběh byl vše jen ne poklidný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 30 minut bylo podle trenéra Nebušic Martina Skočdopole vyrovnaných a ze strany Nebušic velmi slušně odehraných. Obě mužstva hrála s vědomím, že jde o důležité utkání a v tomto duchu se také zápas nesl. Nebušice, s jediným bodem na kontě, vstoupily do zápasu odhodlaně a v úvodní třetině byly lepším týmem.

Ve 35. minutě ale přišel zlom. Po rohovém kopu se hostující Ondřej Toman dostal k míči a poslal Modřany do vedení. „To je škoda, že se po takové standardce dostane branka. To je prostě naše chyba, nedůslednost, nezodpovědnost,“ litoval trenér Skočdopole inkasované branky, která podle něj změnila dynamiku zápasu.

Od této chvíle převzaly Modřany otěže hry, zatímco Nebušicím začaly docházet síly. Trenér domácích se obával druhé půle, ale jak se ukázalo, hosté byli na tom fyzicky ještě hůře. Po přestávce to byli právě domácí, kdo začal více tlačit a převzali kontrolu nad zápasem.

Modřany si ve druhém poločase nevytvořily žádnou vážnou šanci a naopak Nebušice vycítily možnost alespoň na vyrovnání. A to přišlo v 70. minutě, kdy Jaroslav Macej překvapil brankáře Modřan Davida Taxe z přímého kopu. „Jarda Macej to trefil zajímavě po zemi z nějakých 22 metrů. Tento gól jde určitě za brankářem Modřan, protože to bylo na jeho stranu, po zemi,“ přiznal kouč Skočdopole, ale zároveň neskrýval radost z toho, že jeho tým konečně skóroval a vybojoval bod.

Zápas přinesl nejen nervozitu, ale i několik tvrdých střetů, které vyústily i ve zranění. Nejvážnějším momentem bylo zranění brankáře Pavla Krystyníka, kterého po střetu s útočníkem soupeře musela odvést sanitka. „Nebyl v tom vidět žádný úmysl protihráče, oba dva do toho šli naplno, ale byl to nešťastný střet,“ popsal situaci Skočdopole. Naštěstí se u Krystyníka nepotvrdilo vážné zranění.

Na konci zápasu vygradovala frustrace hostů, což vyústilo v červenou kartu pro Stanislava Rosendorfa, který byl vyloučen po jednom z mnoha faulů, které v závěru utkání přibývaly.

Zápas nakonec skončil spravedlivou remízou 1:1. Nebušice si díky tomu připsaly druhý bod v sezóně, zatímco Modřany zůstávají s pěti body stále blízko spodku tabulky. „Bylo tam pošťuchování, strkanice, hádky, ale asi opravdu remízové utkání, protože fotbal to nebyl moc koukatelný,“ uzavřel hodnocení zápasu trenér Skočdopole.

Nebušice se teď pokusí od tohoto výsledku odrazit a zlepšit své postavení v tabulce. Zatímco Modřany se budou snažit navázat na výhru z minulého kola.



Ohlasy k zápasu


FC Nebušice
Martin Skočdopole - trenér: Zápas to byl vyrovnaný. Modřany 4 body, my jeden bod a zase se de facto hrálo o 6 bodů. Z naší strany prvních slušných 30 minut, ale bohužel jsme po rohovém kopu dostali gól. To je škoda, že se po takové standardce dostane branka, že se to neuhlídá, když se hraje vyrovaný zápas. To je prostě naše chyba, nedůslednost, nezodpovědnost. Potom od té 30. minuty jsme trošku začali šlapat vodu, začali nám docházet síly a Modřany byly na koni. Trošku jsem se bál druhého poločasu, ale očividně na tom Modřany byly ještě hůř než my. Otěže druhého poločasu jsme přebrali my. Modřany si nic moc vážného nevytvořily a podařilo se nám z přímého kopu vyrovnat. Jarda Macej to trefil zajímavě po zemi z nějakých 22 metrů, takže tento gól jde určitě za golmanem Modřan si myslím, protože to bylo na jeho stranu, po zemi. Pro nás šťastný gól a zaplať pán bůh za něj, že máme bod a že jsme opět neprohráli. Pokusíme se od tohoto výsledku trošku odrazit. Co mě mrzí, tak jsou zranění. Matouš Schierreich má naštěstí jen nakopnutý nárt, vyšetření nepotvrdilo zlomeninu, ale má ho oteklý jak sloní nohu. A otřes mozku našeho golmana Pavla Krystyníka, kterého odvezla sanitka poté co vyběhl za vápno pro dlouhý balon a srazil se s útočníkem soupeře. Nebyl v tom vidět žádný úmysl protihráče, oba dva do toho šli naplno, ale já v tom nic neviděl, jen prostě nešťastný střet. Na CT se naštěstí nepotvrdilo, že by tam byla nějaká zlomenina nebo nějaké krvácení, ale střet to byl velmi nepříjemnej. Pavel se poté vrátil podívat na béčko a vypadal naštěstí v pohodě. To byly kaňky tohoto zápasu, protože se to hrálo trošku od podlahy. Spíš takové zákeřné mi to občas připadalo. I z naší i z jejich strany tam byly prostě fauly. Divnozápas co se tohoto týče, nervózní to bylo z obou stran. Oba týmy věděly o co se hraje. Bylo tam pošťuchování, strkanice, hádky, byla tam i červená karta pro hráče Modřan v závěru. Asi opravdu remízové utkání, protože fotbal to nebyl moc koukatelný.


Sestavy


FC Nebušice
P. Krystyník [-] (57. M. Kostříž [-] ) - M. Svoboda [-] , M. Schierreich [-] (48. F. Dimitrov [-] ) , F. Squibb [-] , T. Přerost [-] , J. Pavlů [-] , D. Fenakel [-] (86. H. Makame [-] ) , O. Stočes [-] , O. Alimbekov [-] , J. Částka [-] , J. Macej [-]

SK Modřany
D. Tax [-] - J. Capouch [-] (57. M. Nykl [-] ) , O. Toman [-] (46. R. Jelínek [-] ) , J. Šíma [-] , J. Pánek [-] , M. Kovář [-] , V. Lenert [-] , M. Horňáček [-] , M. Šídlo [-] , J. Flídr [-] (69. M. Kratochvíl [-] ) , S. Rosendorf [-]

ŽK: 93. J. Pavlů - 56. J. Capouch , 68. V. Lenert , 78. R. Jelínek , 79. S. Rosendorf . ČK: 90. S. Rosendorf .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: HRUŠKA Petr - ORTIKOV Akhrorjon, MATĚJKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 SC Olympia Radotín 11 22:12 26
2 FK Zlíchov 1914 10 31:12 23
3 Prague Raptors Football Club 10 23:13 18
4 SK Zbraslav 10 17:12 18
5 SK Uhelné sklady Praha 10 24:16 15

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ondruš 12
2 Leo Bužík 12
3 Daniel France 9
4 Jan Linhart 8
5 Michael Richard James Houdek 8

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 36 50,0% 1
2 Venca Likeš 33 45,8% 0
3 Jiří Klik 24 42,9% 0
4 Martin Charvát 13 54,2% 0
5 Jaromír Bělunek 10 41,7% 0

Zobrazit celou tabulku