4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 17:00

3.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cholupice slaví první výhru sezóny po jednoznačném vítězství nad Meteorem Praha 8 B


Branky


6

V nedělním zápase třetího kola 1. A třídy skupiny B se Sokol Cholupice utkal s FK Meteor Praha 8 B. Domácí tým na skvěle připraveném trávníku předvedl dominantní výkon a zaslouženě zvítězil 4:0. Utkání sledovalo 150 fanoušků, kteří mohli být s předvedenou hrou svého týmu více než spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od úvodního hvizdu rozhodčího Daniela Tereby se Cholupice pustily do útoku. Již ve 4. minutě otevřel skóre Jiří Sláma. Tento rychlý gól dal domácím hráčům sebevědomí a nadále ovládali hru. Cholupice se prezentovaly aktivní a kreativní hrou, zatímco hosté z Meteoru měli problém s udržením míče a vytvářením šancí.

 Ve 26. minutě přidal druhý gól Daniel France, který skvěle zužitkoval přesnou přihrávku a zvýšil na 2:0. Meteor se snažil reagovat, ale jejich snaha končila na pevné defenzivě Cholupic, která fungovala bezchybně. Když se ve 44. minutě znovu prosadil Daniel France, bylo prakticky rozhodnuto.

 Do druhého poločasu vstoupily Cholupice s pohodlným vedením 3:0, ale nehodlaly ubrat na tempu. V 65. minutě přidal svůj druhý gól Jiří Sláma, když zužitkoval krásnou přihrávku a svou střelou pečetil na konečných 4:0. Domácí tým pak kontroloval hru až do závěrečného hvizdu, aniž by soupeři dovolil výraznější šanci.

 Po zápase trenér Cholupic Aleš Burda zářil spokojeností: "V prvním domácím utkání na skvěle připraveném trávníku jsme chtěli našim fanouškům předvést kvalitní hru a jednoznačně zvítězit. Myslím si, že se nám to beze zbytku podařilo. Do utkání jsme vstoupili aktivně a po většinu času jsme byli lepším mužstvem. Musím kluky za předvedenou hru a výkon pochválit a jsem na ně po právu pyšný."

 Burda rovněž poděkoval fanouškům za jejich podporu: "Stejně tak děkujeme fanouškům za neustálé povzbuzování. Pomyslnou kaňkou na všem je jen to, že jsme nevyslyšeli jejich volání 'dejte jim bůra'." 

 Cholupice si tak po třech kolech připisují první vítězství sezóny a posouvají se v tabulce výše. FK Meteor Praha 8 B bude muset na svůj první letošní úspěch ještě počkat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Cholupice
Aleš Burda - trenér: V prvním domácím utkání na skvěle připraveném trávníku jsme chtěli našim fanouškům předvést a ukázat vzestupnou tendenci kvality námi předváděné hry a jednoznačně zvítězit. Myslím si, že se nám to beze zbytku podařilo. Do utkání jsme vstoupili aktivně a myslím, že jsme po většinu času byli lepším mužstvem. Soupeře jsme za celý zápas pustili do jediné vyložené šance, kterou na brankové čáře skvěle zachránil Hanzlík. Když po dvou gólech přidali France a Sláma, zvítězili jsme poměrně jednoznačně 4:0. Musím kluky za předvedenou hru a výkon pochválit a jsem na ně po právu pyšný. Stejně tak děkujeme fanouškům za neustálé povzbuzování. Pomyslnou kaňkou na všem je jen to, že jsme nevyslyšeli jejich volání "dejte jim bůra".




Sestavy


TJ Sokol Cholupice
T. Hanslík [-] - O. Schwank [-] , Š. hrazdíra [-] , L. Chaloupka [-] , J. Burda [-] (73. T. Soukal [-] ) , T. Ulihrach [-] (81. V. Pavlík [-] ) , D. France [-] (81. M. Benda [-] ) , D. Čemus [-] , O. Vilkner [-] (73. D. Adamopulos [-] ) , F. Janoušek [-] , J. Sláma [-] (73. M. Knebl [-] )

FK Meteor Praha VIII B
J. Šrámek [-] - R. Štola [-] , A. Žák [-] (46. D. Pik [-] ) , R. Vykydal [-] (66. D. Nykl [-] ) , M. Hendrych [-] , T. Košatka [-] (74. K. Kohlíček [-] ) , M. Dvořák [-] , D. Kousal [-] , P. Šulek [-] (46. A. Illiashenko [-] ) , J. Kincl [-] , V. Ficek [-] (66. J. Hladký [-] )

ŽK: 75. D. Adamopulos , 81. Š. hrazdíra .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TEREBA Daniel - ŠARÓKA Július, GOTTHARD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pokud nechtějí mít Cholupice starost se záchranou, tyto domácí zápasy musí zvládat. Jestli Meteor nepřijede výrazně posílen, body zůstanou v Cholupicích.

Redakce Praha

Expert: Josef Maršálek
Tip experta: výhra domácích

S Meteorem jsme teď hráli. Domácí zvítězí 3:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích