3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 10:15

3.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Nekompromisní bitva: Březiněves remizovala s Řeporyjemi a padl další gól z půlky!


Branky


40. O. Kupka , 63. M. Benda , 83. O. Kupka - 18. J. Linhart , 46. M. Kisugite , 92. I. Pánek
7

Na hřišti TJ Březiněves se v sobotu dopoledne odehrál dramatický zápas třetího kola 1. A třídy skupiny B, ve kterém se střetl dosavadní lídr soutěže TJ Březiněves s posledním týmem tabulky, Řeporyjemi. Přestože se očekával jasný průběh utkání, fanoušci se dočkali překvapivého výsledku, který měl všechny prvky fotbalového dramatu – od neproměněných šancí až po nádherné góly.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý začátek Řeporyjí a tvrdý boj Březiněvsi

Řeporyje, které před zápasem zůstávaly na posledním místě bez jediného bodu, si tentokrát rozhodně nepřipadaly jako outsider. Už v 18. minutě se po jednoduché hře dopředu ujaly vedení díky přesné střele Jana Linharta. Březiněves, která chtěla potvrdit svou vedoucí pozici v tabulce, na začátku zápasu neproměnila několik slibných příležitostí, ale nakonec se jí podařilo po pěkné akci ve 40. minutě srovnat na 1:1 zásluhou Ondřeje Kupky.

 

 

Druhá půle plná zvratů

Začátek druhého poločasu přinesl další překvapení. Po chybě domácí obrany se Řeporyje dostaly opět do vedení zásluhou Martina Kisugiteho. Březiněves se však nevzdávala a po taktické změně a střídání hráčů se jí podařilo otočit stav utkání. V 63. minutě srovnal Marek Benda a o dvacet minut později v 83. minutě se Březiněves dostala do vedení 3:2 po dalším gólu Kupky.

 Když už se zdálo, že Březiněves potvrdí svou pozici lídra a připíše si další tři body, přišel šok. V nastavení, konkrétně ve 94. minutě, se Řeporyje vzchopily k poslednímu zoufalému útoku. Ivan Pánek po vybojovaném míči uprostřed hřiště zahlédl brankáře Březiněvsi mimo jeho pozici a nádhernou střelou z půlky hřiště jej přehodil, čímž srovnal na konečných 3:3.

Trenér Březiněvsi Miroslav Siva po zápase neskrýval rozčarování: "Chtěli jsme potvrdit body ze Střešovic a dobře jsme do zápasu vstoupili, ale naše neproměněné šance a chyby v obraně nás stály vítězství. Kluci bojovali, ale bohužel jsme si to v závěru nechali utéct."

Naopak trenér Řeporyjí Martin Vališ měl z výsledku radost: "Zápas pro nezaujatého diváka přinesl úplně všechno. Pro nás, v pozici, v jaké jsme byli, kdy Březiněves byla na prvním místě a my bez bodu na posledním, byl favorit jasný. Ale ukázali jsme týmový výkon a nakonec zaslouženě získali bod."

Ačkoliv se Březiněvsi podařilo otočit zápas, Řeporyje si svou bojovností zasloužily první bod v sezoně. Fanoušci, kteří v sobotním dopoledni zavítali na hřiště v Březiněvsi, rozhodně nelitovali – viděli šest krásných gólů, spoustu emocí a skvělou fotbalovou bitvu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Březiněves
Miroslav Siva - trenér: Čekal nás druhý zápas v pěti dnech. Do zápasu jsme šli s cílem potvrdit body ze Střešovic. Vstup do zápasu jsme měli dobrý z pohledu šancí, které jsme bohužel neproměnili. Řeporyje hrály nahoru jednoduše a dělalo nám to problémy. Po jednom zaváhání v obraně nás ihned potrestaly a šly do vedení. Nám se podařilo po pěkné akci do poločasu srovnat na 1:1. Začátek druhé půle, opět po naší chybě, nás ihned dokázali potrestat a šli do vedení 2:1. My jsme se snažili na ten vývoj reagovat střídáním. Kluci na hřišti ve stoupajícím vedru nechali zbytek sil a odměnou bylo otočení zápasu v náš prospěch na 3:2. Řeporyje se ale nevzdaly a v nastavení 94. minuty vstřelily krásný gól na konečných 3:3. Remíza je spravedlivá, i když jsme byli blízko 3 bodům. Diváci si užili pěkné počasí a viděli 6 gólů. Zápas měl všechno: emoce, pěkné akce i góly.

FK Řeporyje
Martin Vališ - trenér: Zápas pro nezaujatého diváka přinesl úplně všechno. Branky, akce, chyby, hezké góly a remízový stav. Pro nás samozřejmě v pozici, jaké jsme byli, kdy Březiněves byla na prvním místě a my bez bodu na posledním, tak favorit byl jasný. Ale přežili jsme úvodní šance domácích a dostali se dvakrát do vedení, poté soupeř otáčel a my jsme v závěru vyrovnali. Myslím si, že Březiněves byla trošku lepší, ale bod jsme si zasloužili. První gól jsme dostali ze situace na kterou jsme se připravovali a bohužel jsme jí ani tak nedokázali pohlídat, kdy byla ztráta uprostřed hřiště a rychlý brejk domácích nahoru. Do druhé půle jsme toho ani moc neměnili, spíš jsme si řekli, jak v obranné čtyřce bránit lépe abychom byli blíže u sebe a neotvírali jim mezery na průnikové přihrávky, ale přesto Březiněves měla takovou kvalitu, že se tam i tak dostávala. Nám pomohlo, že jsme hned na kraji druhého poločasu dali gól, ale pak to byla spíš taková překopávaná. Druhá půle už mi zas tak fotbalová nepřišla upřímně. Co se týče našeho vyrovnání, tak to byl vybojovaný balón uprostřed hřiště a náš hráč viděl brankáře venku a přehodil ho. Byl to gól z půlky hřiště. Byl to z naší strany skvělý týmový výkon.



Sestavy


TJ Březiněves
T. Lacina [-] - S. Pechko [-] (84. M. Fiala [-] ) , P. Machytka [-] (73. L. Špaček [-] ) , I. Novosad [-] (56. M. Ziukyn [-] ) , M. Klimpelle [-] (56. D. Fiala [-] ) , J. Mareš [-] , A. Pfeifer [-] , M. Benda [-] , D. Novotný [-] , M. Hlavík [-] (56. M. Todavchych [-] ) , O. Kupka [-]

FK Řeporyje
M. Kouba [-] - M. Kisugite [-] (85. J. Kaprhál [-] ) , J. Bartůněk [-] , T. Karták [-] (73. P. Sýkora [-] ) , J. Linhart [-] , M. Petr [-] , R. Graf [-] , I. Pánek [-] , D. Forejtek [-] (85. J. Svoboda [-] ) , V. Petrus [-] , P. Šulista [-] (73. M. Pontsir [-] )

ŽK: 21. A. Pfeifer , 55. J. Mareš - 21. T. Karták , 48. I. Pánek , 51. J. Bartůněk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHRENKO Pavel - SUCHAR Zdeněk, OBRTEL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Řeporyje si poctivě nastudují hru soupeře a vyhrají 3:1

Redakce Praha

Expert: Josef Maršálek
Tip experta: výhra hostů

Březiněves vůbec neznám a ještě jsem proti nim nehrál. Tipuji výhru Řeporyjí 3:1.

21. 8. 2024 13:59
Výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích