0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 17:00

2.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbraslav si z Řeporyjí odváží cenné vítězství, mladíci opět zářili a padl gól z půlky!


Branky


33. J. Klufa , 94. O. Haluza
6

Fotbalisté Zbraslavi si i ve druhém kole 1. A třídy skupiny B připsali plný bodový zisk, když na hřišti FK Řeporyje zvítězili 2:0. Zbraslav, která v prvním kole porazila Střešovice, potvrdila svou formu a opět ukázala, že se může spoléhat na výkony svých mladých hráčů. Klíčové momenty utkání přišly ve 33. minutě, kdy se z dálky trefil Jakub Klufa, a v nastaveném čase, kdy výhru pečetil Ondřej Haluza gólem z půlky hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve znamení opatrnosti a brilantního gólu

Do utkání vstoupila Zbraslav s jasným plánem – eliminovat nebezpečné náběhy Řeporyjí a aktivně narušovat jejich rozehrávku. Už v prvních minutách se hosté dostali do slibné příležitosti, ale vedení se ujali až ve 33. minutě. Mladý záložník Jakub Klufa předvedl krásnou střelu z 25 metrů, která skončila v síti domácího brankáře. Tato trefa dala Zbraslavi potřebný klid a do konce prvního poločasu se hra odehrávala většinou na polovině Řeporyjí, které se jen těžko dostávaly k vážnějším příležitostem.

Mladíci znovu potvrdili kvality

Do druhého poločasu vstoupila Zbraslav beze změn, ale trenér Lukáš Mück záhy poslal do hry čerstvé hráče, kteří ho nezklamali. Ondřej Haluza a Kovář přinesli do hry potřebnou energii a aktivitu, což domácím ještě více zkomplikovalo jejich snahu o vyrovnání. „Musím všechny pochválit, že se toho ujali na výbornou,“ uvedl po zápase trenér Mück, který ocenil výkon nejen svých mladých svěřenců, ale i navrátilce po zranění Rattaye, jenž v závěru podržel míč a uklidnil hru Zbraslavi.

 Řeporyje se v závěru utkání snažily o tlak a dostaly se k rohovému kopu, avšak právě z této standardní situace pramenil druhý gól hostů. Zbraslav získala míč a rychlý protiútok zakončil Ondřej Haluza přesným zásahem od půlky hřiště do prázdné branky, čímž pečetil vítězství svého týmu.

Řeporyje po dvou kolech zůstávají bez bodu a budou muset rychle najít způsob, jak zlepšit své výkony, pokud chtějí v příštích zápasech bodovat. Naopak Zbraslav si s dalším vítězstvím upevnila své postavení v horní části tabulky a může se těšit na další utkání, tentokrát proti Raptors, které odehraje na domácím hřišti. „Získali jsme tři body a teď se připravíme na další zápas,“ uzavřel své hodnocení trenér Mück, který je evidentně spokojen s formou a nasazením svého týmu. 

Zbraslav tak potvrzuje, že mladíci v jejím kádru mají potenciál hrát klíčové role, a její fanoušci se mohou těšit na další atraktivní utkání.

 



Ohlasy k zápasu


FK Řeporyje
Petr Vosmík - místopředseda klubu: Velmi dobře připravený tým hostů překvapil řeporyjský výběr svojí aktivní nátlakovou hrou a i díky nádherné trefě z takřka 40m šel o poločase do vedení. V první půli měly Řeporyje náznaky šancí ze standardních situací a když už vyšla střela Linhara, zastavilo jí břevno. Mladý kádr hostů potvrdil, že je na vzestupu a dřímá v něm potenciál. Naopak Řeporyjím chyběla větší chuť urvat tři body na domácí půdě. Je čas však zvednout hlavy a bojovat o další body, které i přes těžký los můžou přijít hned v následujícím kole.

SK Zbraslav
Lukáš Mück - trenér: Do prvního poločasu jsme šli s tím, že jsme chtěli eliminovat náběhy soupeře a nepustit soupeře do ničeho velkého, co by nás mohlo mrzet. Určitě náš cíl bylo hrát aktivně na jejich půlce a nabourávat jejich rozehrávku a být nebezpeční. Škoda, že jsme nešli hned v první nebo druhé minutě do vedení po krásné akci. Poté se trefil Klufa z nějakých 25 metrů na 1:0. Takže další dorostenec co se trefil v této sezóně. První poločas skončil 1:0. Do druhého poločasu jsme neudělali žádnou změnu. Po dalších 15 minutách jsme do hry dali další čerstvé hráče Haluzu s Kovářem, kteří se chytili a hráli aktivně. Poté jsme dali do hry i dorostence Vejvodu, který měl šance, mohl dát gól a byl aktivní a za to jsem velmi rád. Dále jsme do hry dali Rattaye, který se do hry vrátil po zranění. Ten výborně podržel a rozdával míče, takže super. V nastavení soupeř měl rohový kop ze kterého jsme vybojovali balón a od půlky hřiště jsme zakončili na 2:0. Takže vlastně v prvním a druhém poločase náš cíl byl jasný. Být aktivní na soupeřově půlce a získávat balóny a v obranné fázi eliminovat soupeřovi průniky a eliminovat nakopávání od stoperů a beků. To se povedlo a díky tomu jsme vyhráli 2:0 a získali 3 body do tabulky. Teď se připravíme na Raptors, se kterými hrajeme o víkendu doma. V tomto zápase jsem dal šanci jiným hráčům, aby se ukázali a musím všechny pochválit, že se toho ujali na výbornou. Závěrem bych chtěl poděkovat klukům za kvalitní výkon a soupeři za kvalitní zápas.



Sestavy


FK Řeporyje
M. Kouba [-] - J. Bartůněk [-] , V. Heim [-] (77. J. Šebesta [-] ) , J. Linhart [-] , M. Petr [-] , R. Graf [-] , I. Pánek [-] (74. M. Pontsir [-] ) , M. Musil [-] (46. T. Karták [-] ) , M. Kisugite [-] (74. P. Sýkora [-] ) , V. Petrus [-] , D. Forejtek [-] (80. P. Šulista [-] )

SK Zbraslav
T. Brož [-] - L. Uhlíř [-] (80. M. Rattay [-] ) , J. Mandlík [-] (74. T. Vejvoda [-] ) , R. Souček [-] , J. Klufa [-] , V. Vodička [-] - F. Kotě [-] , Š. Hrubý [-] - M. Mandlík [-] (59. O. Haluza [-] ) , M. Mixa [-] , M. Potočár [-] (59. O. Kovář [-] )

ŽK: 37. D. Forejtek , 47. J. Bartůněk - 69. L. Uhlíř .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hodánek Jaroslav - PLECITÝ Pavel, ŠTURSA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Lukáš Kácovský
Tip experta: remíza

Utkání bude sledovat vynikající divácká kulisa, oba dva týmy mají fanouškovské základny, které by jim mohly závidět leckteré divizní celky. Tipuji remízu, kdy padne hodně branek například 2:2.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích