Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:3
(3:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.10.2024 17:30

10.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Tempo B přestřílelo Ďáblice v napínavé přestřelce a slaví těsné vítězství


Branky


7

Nedělní podvečer přinesl ve 10. kole 1. A třídy skupiny A souboj dvou týmů ze středu tabulky, který byl napínavý až do poslední minuty. FC Tempo B se na svém hřišti utkalo se SK Ďáblice a před 101 diváky předvedlo ofenzivní podívanou, která skončila těsným vítězstvím domácích 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Tempa a životní střely

Tempo začalo zápas ve velkém stylu a už v 7. minutě rozvlnilo síť zásluhou Štěpána Rakušana. O dvě minuty později přišel další gólový zásah, když Jakub Havlíček předvedl parádní trefu, která podle trenéra Ďáblic Jiřího Černého byla “životní střelou.” Tempo tak rázem vedlo 2:0 a na hřišti dominovalo.

 

Ve 28. minutě přidal třetí branku Martin Sobotka a zdálo se, že domácí tým kráčí za snadným vítězstvím. Přestože Ďáblice zůstávaly nebezpečné, dokázaly korigovat až těsně před koncem poločasu, kdy Petr Hejna vstřelil krásný gól do šibenice a vrátil hosty do hry.

 

Druhá půle patřila hostům. Ďáblice se zlepšily, podle slov jejich trenéra přinesla střídání kvalitu a hráči začali soupeře zatlačovat. V 67. minutě se Ondřej Kalhous postaral o snížení na 3:2 a zdálo se, že hosté míří za vyrovnáním.

 

Domácí Tempo však nechtělo připustit ztrátu vedení a ve 72. minutě se po šanci prosadil Richard Gnip, který zvýšil na 4:2. Ani tento gól ale zápas nerozhodl. Ďáblice se totiž nevzdaly a o šest minut později se díky vlastní brance Matyáše Hložka znovu dotáhly na rozdíl jediné branky.

 

Závěrečné minuty přinesly velký tlak hostujícího týmu, ale Tempo svou výhru uhájilo. Trenér domácích Petr Dědek po zápase přiznal, že druhý poločas byl pro jeho tým obtížný: „Ďáblice výrazně přidaly a dost nám zatápěly. Dost nás přitlačily. Pořád jsme šancí měli v druhé půli víc, ale neproměňovali jsme. Jednu jsme však naštěstí proměnili a ta byla nakonec rozhodující.“

 

Zápas byl nejen gólově bohatý, ale také plný krásných momentů. Domácí se radují z těžce vydřených tří bodů, zatímco Ďáblice se budou muset zaměřit na to, aby jejich výkon v druhých poločasech přinesl body i v dalších utkáních.



Ohlasy k zápasu


FC Tempo Praha B
Petr Dědek - trenér: První poločas jsme byli jednoznačně lepší, padaly krásné góly. Soupeř nás zlobil po pravé straně, ale v závěru se krásně trefili do šibenice. Druhý poločas Ďáblice výrazně přidaly a dost nám zatápěly. Dost nás přitlačily. Pořád jsme šancí měli v druhé půli víc, ale neproměňovali jsme. Jednu jsme však naštěstí proměnili a ta byla nakonec rozhodující. Byl to těžký zápas, zvlášť po té první půlhodině, kdy to vypadalo, že ho máme pevně v rukou. Jsem spokojený, ale mrzí mě, že jsme to nedokázali dohrát klidněji. Měli jsme asi vyhrát, remízové utkání to podle mě nebylo, ale nechali jsme si to zkomplikovat. Každopádně druhou půli hrály Ďáblice výborně.

SK Ďáblice
Jiří Černý - trenér: Podle mě to byl remízový zápas. Soupeř na nás vlítl a kluci dělali chyby. V první půli jsme dvakrát propadli a oni dali rychý gól asi v deváté minutě a asi hned za minutu další životní střelou. Do půle nám dali ještě jednoho. My jsme korigovali asi minutu před koncem poločasu. Oni byli lepší, důraznější, prostě na nás vlítli. My jsme zaspali, dělali jsme chyby. Do druhé půle jsem prostřídal, měl jsem nějaké kluky na dovolené a pak jsem tam poslal střídající hráče a přišla kvalita. Stáhli jsme to a pak jsme bohužel dostali hloupý gól, protože už jsme hráli na dva stopery. Každopádně padly krásné branky. Soupeř gól na 2:0 dal opravdu nádherný gól. My dali krásný na 3:2. Myslím si, že si to zasloužilo remízu. První půle byla od nás tragická, druhá půle tam jsme byli jasně lepší a oni jen bránili. Ve finále nám dali branku na 4:3, takže škoda.

Sestavy


FC Tempo Praha B
O. Filip [-] - Š. Rakušan [-] , V. Klajbl [-] (63. R. Gnip [-] ) , M. Kostka [-] , V. Mastný [-] , M. Sobotka [-] (85. M. Ondrášek [-] ) , J. Havlíček [-] (51. M. Beneš [-] ) , M. Moučka [-] (85. M. Hyršl [-] ) , J. Čermák [-] , M. Kleček [-] , J. Míka [-]

SK Ďáblice
D. Cingel [-] - J. Ondrůšek [-] , J. Jiroušek [-] (41. A. Beránek [-] ) , T. Vrána [-] (46. V. Kolman [-] ) , M. Byrkovych [-] , M. Pazdera [-] (46. O. Kalhous [-] ) , O. Kafka [-] , D. Šindelář [-] , O. Čvančar [-] (46. V. Veniger [-] ) , O. Marek [-] , P. Hejna [-]

ŽK: 31. J. Havlíček , 90. J. Míka - 26. J. Ondrůšek , 75. A. Beránek , 91. P. Hejna .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: MAŘÍK Karel - ANDRAS Lukáš, PAZDERSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 22:16
Redakce Praha

Expert: Tomáš Kraus
Tip experta: remíza

Tempo bude hrát doma na umělé trávě na které je hodně silné. Ďáblice jsou ale na vítězné vlně a myslím, že to bude vyrovnané. Remíza 2:2.

Redakce Praha

Expert: Tomáš Kraus
Tip experta: remíza

Tempo bude hrát doma na umělé trávě na které je hodně silné. Ďáblice jsou ale na vítězné vlně a myslím, že to bude vyrovnané. Remíza 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích