Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:7
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.09.2024 17:00

7.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

VIDEO: Slavoj Podolí rozstřílel 1999 Praha a odvezl si výhru 7:1


Branky


5

V sobotním utkání sedmého kola 1. A třídy skupiny A se na umělé trávě Motorletu utkaly týmy 1999 Praha a AFK Slavoj Podolí. Zatímco domácí se po drtivé prohře 1:7 s Tempem B nacházeli v těžké situaci, hosté z Podolí přijížděli s cílem napravit dojem po prohře s Xaverovem. Ačkoliv konečné skóre 1:7 vypadá jednoznačně, cesta k vítězství pro Podolí nebyla tak snadná, jak by se mohlo zdát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavoj Podolí potvrdil roli favorita hned od úvodu, kdy v 9. minutě otevřel skóre Václav Milec. Tento gól domácí viditelně zaskočil a hosté dál tlačili. Svoji převahu zúročili ve 34. minutě, kdy na 2:0 zvýšil Martin Šimák, a do kabin se šlo za stavu, který jasně naznačoval, že Podolí je na dobré cestě k vítězství.

„I když jsme vedli 2:0, věděli jsme, že zápas ještě není rozhodnutý. Hřiště bylo tvrdé a míč se na umělce pohyboval velmi rychle, což činilo problémy oběma týmům,“ komentoval první poločas trenér Podolí Petr Majer.

Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivně a hned ve 53. minutě zvýšil na 3:0 Antonín Chlum. Zdálo se, že zápas směřuje k jasnému konci, ale hned o minutu později přišlo snížení ze strany 1999 Praha, když Ondřej Měska vstřelil gól na 1:3. Tento moment domácí povzbudil a zápas nabral nový náboj.

„Za stavu 3:1 to vypadalo, že domácí tým cítí šanci. Nějakých 20 minut se hrálo v duchu hurá fotbalu a my jsme nebyli schopni si zápas pojistit,“ přiznal trenér Majer.

Nakonec však Podolí zúročilo přeborové zkušenosti a dokázalo se ze složité situace dostat. V 66. minutě se opět prosadil Antonín Chlum a přidal svůj druhý gól, na což o čtyři minuty později navázal znovu a završil hattrick. Závěr zápasu patřil zcela hostům, když v 72. minutě zvýšil Matěj Zdobnický na 6:1 a poslední gól přidal v 90. minutě Filip Podobský, který dal výsledku definitivní podobu 7:1.

Přestože Slavoj Podolí nakonec soupeře výrazně přehrál, trenér Majer si byl vědom, že zápas nemusel dopadnout tak jednoznačně, jak se podle výsledku zdá. „Měli jsme tam slabší chvíli a domácí se dokázali vrátit do zápasu. Až v závěru jsme to převážili na svou stranu,“ shrnul trenér Podolí. 

Pro Slavoj Podolí je toto vítězství velmi důležité, jelikož si připisují tři body do tabulky a posunují se směrem k lepším příčkám. Naopak 1999 Praha pokračuje v trápení a bude muset zapracovat na zlepšení, aby se odlepila z dolních pater tabulky.

 

 



Ohlasy k zápasu



AFK Slavoj Podolí Praha
Petr Majer - trenér: Jeli jsme k zápasu v roli favorita, ale výhra se nerodila vůbec lehce. I když půle byla 2:0, tak pak jsme si vybrali takovou slabší chvilku i když to pak skončilo jednoznačně, ale to bylo až ke konci zápasu. Za stavu 2:0 jsme dohráli poločas, začali jsme druhý, přidali gól na 3:0 a věřili jsme, že se to bude nějakým způsobem jen dohrávat, ale za minutu jsme dostali na 3:1. Lehce se to zkomplikovalo a 1999 furt cítili šanci, takže zlobili a my jsme po nějaký čas nebyli schopni si to pojistit, takže nějakých 20 minut se hrál takový hurá fotbal, ale na konci jsme to převážili na svou stranu a nakonec vyhráli větším rozdílem. Zaslouženě. Hrálo se na umělé trávě na Motorletu a ta umělka už tam není nejnovější a byl to tvrdý terén, balon na tom byl velmi rychlý a nebylo to nic jednoduchého.

Sestavy


1999 Praha
O. Bureš [-] - -. Al [-] (46. L. Dufek [-] ) , N. Salašovič [-] , D. Eppert [-] , J. Štefánek [-] (78. P. Endršt [-] ) , F. Šmied [-] , O. Měska [-] , V. Chačaturov [-] (66. T. Jedlička [-] ) , M. Opočenský [-] , M. Suchánek [-] , V. Rui [-]

AFK Slavoj Podolí Praha
J. Pospíšil [-] - V. Čmelík [-] (73. J. Hrubý [-] ) , V. Milec [-] (73. M. Bednář [-] ) , J. Krob [-] (46. M. Zdobnický [-] ) , J. Tomsa [-] , A. Chlum [-] , M. Šimák [-] , F. Podobský [-] , D. Kocour [-] (61. M. Brož [-] ) , P. Němeček [-] , V. Procházka [-]

ŽK: 31. N. Salašovič , 35. J. Štefánek , 75. D. Eppert .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: STĚHULE Borek - HODÁNEK Jaroslav, RECHNOVSKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 SC Xaverov Horní Počernice 7 36:10 21
2 FK Vinoř 1928 6 33:8 15
3 SK Union Vršovice 7 24:7 14
4 FC Tempo Praha B 7 29:17 13
5 TJ Sokol Královice 6 17:10 13

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 19
2 Petr Herian 9
3 Antonín Chlum 7
4 Daniel Murdych 6
5 Vojtěch Kolman 6

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 29 60,4% 0
2 Jiří Klik 26 66,7% 0
3 Venca Likeš 24 50,0% 0
4 Jaromír Bělunek 16 66,7% 0
5 Robert Sládek 16 51,6% 0

Zobrazit celou tabulku