Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

5:1
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.09.2024 16:30

7.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Klánovice prolomily sérii nezdarů drtivou výhrou nad Újezdem


5

V sobotním utkání 7. kola 1. A třídy skupiny A se FK Klánovice konečně dočkaly prvního vítězství v sezóně, když na domácím hřišti porazily rezervní tým Újezdu Praha 4 jednoznačně 5:1. Pro Klánovice, které do zápasu nastupovaly z předposledního místa tabulky, byl tento výsledek velkou vzpruhou po náročném začátku sezóny. Naopak pro hosty, kterým se nedaří, znamenala prohra pokračování trápení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal vyrovnaně, jak naznačil trenér hostů Martin Daňhel: „Prvních dvacet minut to bylo vyrovnané, měli jsme dvě šance, které jsme bohužel neproměnili, což nás trápí celou sezónu.“ Tým Újezdu měl skutečně několik nadějných příležitostí, ale nedokázal je zužitkovat. Naopak Klánovice potrestaly chybu soupeře a ve 34. minutě otevřel skóre Vladimír Šperl. Domácí tým se tím dostal do psychické pohody a do konce poločasu navýšil vedení, když se ve 42. minutě trefil Šimon Procházka.

Újezd měl navíc smůlu, když se krátce před poločasem zranil Ondřej Míšek, který se srazil s brankářem a musel odjet do nemocnice. Tento moment výrazně ovlivnil morálku týmu hostů. Přesto se po přestávce Újezd dokázal vrátit do hry a ve 66. minutě snížil na 2:1 zásluhou Michala Navrátila. Hosté začali hrát aktivněji a vypadalo to, že by se mohli pokusit o obrat.

Domácí ale odmítli nechat hosty vyrovnat a v 76. minutě přidal třetí gól znovu Šimon Procházka. Tento gól zlomil odpor Újezdu a Klánovice si zbytek zápasu plně podmanily. Šimon Procházka v závěru zápasu přidal další dvě branky, když skóroval v 80. a 90. minutě, čímž uzavřel výsledek na jednoznačných 5:1.

Trenér hostů Martin Daňhel po zápase uznal, že jeho tým neměl dost sil na to, aby duel otočil: „Dali jsme gól na 2:1 a měli jsme šanci, ale když jsme dostali třetí branku, už jsem cítil, že nemáme sílu na zvrat. Pak jsme ještě inkasovali a bylo po zápase.“

Pro Klánovice byla tato výhra velmi důležitá. Po šesti zápasech bez výhry a remíze 4:4 s Ďáblicemi konečně ukázali svůj potenciál a soupeře zcela přehráli. Hostující tým Újezdu naopak pokračuje ve svém trápení, což je zřejmé i z komentářů jejich trenéra, který přiznal, že je potřeba něco změnit: „Musíme si k tomu něco říct. Trápí nás neproměňování šancí a dostáváme hrozně moc gólů. Teď nás čeká Xaverov, první tým soutěže, a bude to hodně těžké.“

Tento výsledek může Klánovicím pomoci odrazit se k lepším výkonům, zatímco Újezd musí najít způsob, jak zlepšit svou hru, zejména v defenzivě, pokud chtějí uspět v dalších kolech.



Ohlasy k zápasu



SK Újezd P-4 B
Martin Daňhel - trenér: Podle mě to byl vyrovnaný zápas. Výsledek vůbec neodpovídá tomu průběhu, protože si myslím, že prvních 20 minut to bylo vyrovnané. Měli jsme dvě šance, nedali jsme je, což nás trápí celou sezonu. Klánovice potom po naší chybě vstřelily první gól a do poločasu ještě druhý. Zranil se nám Ondřej Míšek, který se srazil s golmanem a o poločase odjel do nemocnice. V první půli jsem nebyl spokojen hlavně s produktivitou, ale jinak ta hra nebyla zas tak špatná. O poločase jsme si něco řekli a do druhé půle jsme nastoupili dobře. Dali jsme gól na 2:1, dále jsme také měli nějakou šanci, ale potom jsme dostali na 3:1 a to už jsem cítil, že nemáme takovou sílu na to, abychom to otočili. Pak jsme dostali na 4:1 a 5:1 a bylo po zápase. S výsledkem nejsem spokojený. Musíme si k tomu něco říct, je to taková deka, která na nás dolehla a musíme to nějak řešit, protože takhle se to hrát nedá. Díky tomu, že jsme měli souběh s áčkem, tak jsme neměli žádnou posilu z áčka a měli jsme jen 3 náhradníky. Ještě v den zápasu nám odpadl stoper, takže jsem musel nastoupit i já, což nebylo v plánu. Ale i tak jsme si měli poradit. Myslím si, že kvalita byla na hřišti vyrovnaná. Asi kdybychom měli někoho z áčka, tak bychom ten zápas zvládli lépe. Trápí nás neproměňování šancí a dostáváme hrozně moc gólů. Nedokážu si to vysvětlit, ale my dostaneme gól ze všeho. Teď nás čeká Xaverov, první tým soutěže a bude to hodně těžké. Bude to o přístupu a nasazení a v tom my zatím propadáme. Padla na nás deka a nemůžeme se z toho vymotat a jsem z toho smutný.

Sestavy


FK Klánovice
J. Kotrba [-] - L. Hladík [-] (74. M. Halász [-] ) , V. Šperl [-] , J. Kutzendörfer [-] , D. Kutzendörfer [-] (84. V. Urban [-] ) , D. Barták [-] , Š. Procházka [-] , O. Wolf [-] , D. Bezpalec [-] , D. Bartoň [-] , O. Nejedlý [-] (78. K. Chukhan [-] )

SK Újezd P-4 B
J. Fišer [-] - J. Kurka [-] , M. Daňhel [-] (80. A. Hagen [-] ) , O. Krampera [-] , O. Vrabec [-] , M. Navrátil [-] , S. Radhi [-] (66. J. Tocháček [-] ) , J. Lanhaus [-] , O. Míšek [-] (46. A. Novák [-] ) , M. Hurych [-] , V. Krejčí [-]

ŽK: 83. D. Barták - 68. M. Hurych .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ORTIKOV Akhrorjon - PYTLOUN Ladislav, MASLOV Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů