Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 14:00

3.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královice doma rozdrtily 1999 Praha


Branky


3. J. Nevařil (p.) , 47. A. Seidl , 61. P. Vacík , 63. D. Murdych , 68. D. Murdych , 74. J. Vaňha , 80. K. Kučera , 82. K. Kučera , 86. K. Kučera
7

Fotbalové utkání třetího kola 1. A třídy skupiny A přineslo nečekaně jednostranný výsledek. Sokol Královice v sobotu odpoledne na svém hřišti deklasoval tým 1999 Praha v poměru 9:0. Před 73 diváky se domácí tým předvedl ve druhém poločase drtivou ofenzivou, která přinesla osm branek a rozhodla o výsledku.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný začátek a rychlé vedenÍ

Do utkání vstoupily Královice aktivně a už ve třetí minutě získaly pokutový kop, který proměnil Jakub Nevařil a poslal domácí tým do vedení. Po rychlém gólu se však tempo hry výrazně zpomalilo. Vysoké teploty a vedro na hřišti zřejmě ovlivnily oba týmy, které se spíše šetřily a šancí bylo poskrovnu. Velkou příležitost měl znovu Nevařil z dalšího pokutového kopu, který však tentokrát neproměnil. Trenér Královic Radek Dosoudil označil první půli za "neslanou a nemastnou," což dokonale vystihuje průběh prvních 45 minut. Přestože Královice dominovaly v držení míče, do výraznějších příležitostí se nedostávaly a poločas tak skončil skromným výsledkem 1:0.

 

Nemožnost střídání 1999 Praha ovlivnila druhou půli

Po změně stran jako by na hřiště nastoupil úplně jiný tým. Hned ve 47. minutě zvýšil Andreas Seidl na 2:0 a tím začal brankostroj Královic. Hosté z týmu 1999 Praha, kteří v první půli ještě dokázali držet krok, se po druhé brance úplně rozpadli a jejich hra ztratila veškerou organizaci.

Během dalších 20 minut přidaly Královice tři další branky, když se nejprve trefil Petr Vacík a poté dvakrát skóroval Daniel Murdych. Na tabuli svítil stav 5:0 a pro hosty bylo zřejmé, že z utkání žádné body nepřivezou. Navíc museli dohrávat v deseti hráčích, protože se jim jeden z klíčových hráčů zranil a neměli nikoho na střídání.

V poslední patnáctiminutovce se Královice rozhodly ještě přidat plyn. Jakub Vaňha zvýšil na 6:0 a poté přišla chvíle Karla Kučery, který mezi 80. a 86. minutou nasázel hattrick a završil konečné skóre na neuvěřitelných 9:0.

 Po zápase byl trenér Královic Radek Dosoudil s výkonem svého týmu samozřejmě spokojený, ale přiznal, že konečný výsledek byl pro soupeře až krutý. "Byl to spravedlivý výsledek, ale v uvozovkách to bylo chvilkama až nedůstojné. Soupeř už pak neměl ani nikoho na střídání a dohrával v desíti, protože se jim hráč zranil a neměl ho kdo vystřídat. Tým soupeře byl věkově starší a bylo velké vedro a bylo to na soupeři znát," zhodnotil Dosoudil.

Královice si díky tomuto vítězství upevnily svou pozici na čele tabulky a potvrdily, že jsou v této sezóně zatím ve výborné formě. Naopak tým 1999 Praha bude chtít navázat na výhru z prvního kola již v úterý v dohrávaném druhém kole na hřišti ČAFC Praha.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Královice
Radek Dosoudil - trenér: První poločas byl těžký. Bylo velké teplo. V páté minutě jsme dali gól z penalty a pak byl zbytek poločasu takový neslaný a nemastný. Jim se moc nechtělo, nám se také moc nechtělo a bylo to takové o ničem. Ve druhém poločase jsme dali ze začátku 3 branky a pak už to bylo jen na jednu branku a poté už mi bylo hostů i líto. Byl to spravedlivý výsledek, ale v uvozovkách to bylo chvilkama až nedůstojné. Soupeř už pak neměl ani nikoho na střídání a dohrával v desíti, protože se jim hráč zranil a neměl ho kdo vystřídat. Soupeř se ve druhém poločase již ani nedostal na naší polovinu hřiště. Byla to hra na jednu bránu. Tým soupeře byl věkově starší a bylo velké vedro a bylo to na soupeři znát. Výsledek ale spravedlivý a to jsme ještě Nevařilem v prvním poločase neproměnili penaltu.




Sestavy


TJ Sokol Královice
T. Hubínek [-] - K. Knop [-] (61. J. Vaňha [-] ) , J. Nevařil [-] , Š. Šemro [-] , D. Murdych [-] , K. Kučera [-] , J. Pospíšil [-] , A. Dařina [-] , R. Dosoudil [-] , P. Vacík [-] , A. Seidl [-] (68. L. Staněk [-] )

1999 Praha
M. Němec [-] - M. Hložek [-] , T. Kačena [-] , -. Al [-] , J. Beneš [-] , F. Šmied [-] , M. Opočenský [-] , M. Makovec [-] , D. Eppert [-] , V. Chačaturov [-] , M. Suchánek [-]

ŽK: 21. T. Kačena , 38. D. Eppert .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: HEJMA Vojtěch - SÝKORA Lukáš, OBRTEL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Redakce Praha

Expert: Pavel Brož
Tip experta: výhra domácích

Královice začali velmi slibně. Jsou na vítězné vlně a proto zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Union Vršovice 4 20:2 10
2 TJ Sokol Královice 4 14:3 10
3 FK Vinoř 1928 3 18:3 9
4 SC Xaverov Horní Počernice 3 14:4 9
5 FC Háje Jižní Město 3 8:3 6
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 6
2 Karel Kučera 5
3 Dmytrii Tanchyk 4
4 Petr Herian 4
5 Daniel Murdych 4
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 16 66,7% 0
2 Radek Hruška 16 66,7% 0
3 Jaromír Bělunek 16 66,7% 0
4 Venca Likeš 14 58,3% 0
5 Robert Sládek 7 46,7% 0
Zobrazit celou tabulku