4:3
(3:2)
25. M. Ott
35. L. Hurych
89. J. Riesz (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov přestřílel Hrubý Jeseník 4:3


Branky


12. J. Adamec , 17. M. Šenkýř , 43. J. Adamec , 80. T. Vodička - 25. M. Ott , 35. L. Hurych , 89. J. Riesz (p.)
0

Přerov nad Labem si ve svém pátém zápase připsal velmi důležité vítězství, když porazil Hrubý Jeseník 4:3. Před tímto zápasem měl jediný bod a nyní je přerovský celek v tabulce dvanáctý, zatímco Hrubý Jeseník se stále nachází na sedmé příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová přestřelka

Zápas začal ve svižném tempu, kdy se dostali domácí do nečekaného vedení a byli lepší v osobních soubojích. vedení zařídil přesnou střelou ve 12. minutě a o pouhých pět minut později, během nichž se hra zdála vyrovnanější, zvyšoval na 2:0 záložník Matěj Šenkýř, jemuž dopomohlo nedobré zahrání offsideové pasti. Vývoj zápasu Hrubý Jeseník zaskočil, ale když domácí lehce polevili radujíc se z náskoku, Hrubý Jeseník měl navrch a snížil na 1:2 ve 25. minutě útočník Miroslav Ott. ve 35. minutě se dostal ke střele po rychlém protiútoku Ottův kolega v útoku Lukáš Hurych a srovnal na 2:2, díky čemuž byli najednou na koni rozjetí hosté a vypadalo to, že skóre otočí. Ty však ještě před přestávkou zmrazila druhá gólová střela Jiřího Adamce, který se trefil nekompromisně k tyči po špatně zahrané standartní situaci hostujícího mužstva a následném rychlém protiútoku.

Hrubý Jeseník v závěru snížil z penalty

Druhý poločas proseděl na lavičce kvůli zranění střelec gólu na 2:2 Lukáš Hurych, kterého vystřídal záložník Petr Dvořák. Domácí si hlídali vedení a snažili se hrát i dopředu a co nejméně ztrácet míč, nechtěli, aby se opakovala situace z první půle, kdy o vydřené dvoubrankové vedení záhy přišli. I tak dokázal Hrubý Jeseník překonat brankáře, míč však odklidil z brankové čáry hlavou jeden z obránců. Hrálo se většinou ve středu pole a jen málokdy se něktrý z hráčů obou celků dostal do zakončení. Až v 80. minutě sedla střela domácímu záložníkovi Tomáši Vodičkovi, který opět vybojoval pro domácí dvoubrankové vedení po ryhlé protiakci do otevřené obrany. Minutu před koncem ještě snížil na 3:4 z pokutového kopu Jiří Riesz, ale na bod Hrubý Jeseník nedosáhl.



Ohlasy k zápasu


Sokol Přerov n. Labem
Jan Kolenský: Zápas nám okomentoval Jan Kolenský, který v zápase odehrál 60 minut jako záložník Přerova nad Labem: "S výsledkem jsme určitě spokojeni, vybojovali jsme si rychlé dvoubrankové vedení, pak jsme sice přestali hrát a dovolili soupeři vyrovnat, ale v závěru zápasu jsme již zase vedli a kontrolovali hru, soupeř jen snížil z penalty. Hráli jsme dobře a připsali si důležitou výhru. za hráče zápasu považuji našeho záložníka Jiřího Adamce."

Hrubý Jeseník
Dalibor Javůrek: "Domácí si vítězství zasloužili, byli důraznější v obraně, hlavně František Skuhravý a nedělali tolik chyb. Z ofenzivních hráčů nám dělal problémy záložník Tomáš Vodička, který nám vstřelil jednu branku. Nyní nás čekají soupeři z čela tabulky a pokud chceme uspět, musíme se vyvarovat zbytečných chyb," přiznal pokorně trenér poraženého mužstva Dalibor Javůrek.



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - M. Čurda [-] , M. Forejt [-] , J. Kadeřávek [-] , A. Neuhausel [-] , F. Skuhravý [-] - M. Šenkýř [-] , T. Vodička [-] , J. Kolenský [-] (60. L. Bašus [-] ) - J. Adamec [-] (82. A. Galbavý [-] ) - R. Veselý [-] (88. S. Štika [-] )

Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - T. Hurych [-] , M. Lejnar [-] (70. M. Šifta [-] ) , V. Pivec [-] , P. Stránský [-] - J. Bobek [-] , J. Riesz [-] , D. Pulda [-] , P. Kozák [-] - M. Ott [-] , L. Hurych [-] (46. P. Čepička [-] ) -

ŽK: 82. J. Kadeřávek .
Místo: Přerov nad Labem. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Havlas Petr - NEUHAUSEL Zdeněk (N), OBRHEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.