0:3
(0:2)
44. O. Rusnak (p.)
46. M. Kubr
54. L. Ježek
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:3
(0:2)

 
44. O. Rusnak (p.)
46. M. Kubr
54. L. Ježek

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

17.08.2024 17:00

2.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vinoř slaví vítězství v Klánovicích, ale trenér varuje před slabým výkonem


Branky


44. O. Rusnak (p.) , 46. M. Kubr , 54. L. Ježek
7

Ve druhém kole 1. A třídy skupiny A se FK Vinoř vypravila na hřiště Klánovic s cílem potvrdit úspěšný vstup do sezóny. Ačkoliv si hosté odvezli vítězství 3:0 a tři body, trenér Vinoře nebyl s výkonem svého týmu zcela spokojen. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drama před poločasem: dva góly v rychlém sledu

**Vinoř slaví vítězství v Klánovicích, ale s hořkou příchutí: trenér varuje před slabým výkonem**

Zápas, který sledovalo 50 diváků, se zpočátku odvíjel podle očekávání. Vinoř, povzbuzená úvodní výhrou, začala utkání aktivně a brzy si vytvořila několik slibných šancí. Klánovice, které v prvním kole utrpěly porážku, však dokázaly odolat a sami ohrožovaly branku hostů. Gólman Vinoře Bodlák spolu s obranou ale odvrátili nebezpečí a udrželi čisté konto.

Zlom přišel až těsně před koncem první půle. Ve 44. minutě nařídil rozhodčí Jan Obrtel pokutový kop po ruce jednoho z domácích hráčů v pokutovém území. Míč si postavil Oleh Rusnak a chladnokrevně proměnil – 0:1 pro Vinoř. O dvě minuty později, ve druhé minutě nastavení, zvýšil na 0:2 Michal Kubr, když využil nedůslednosti domácí obrany.

 

Druhý poločas ve znamení Vinoře

Do druhé půle vstoupili hosté s dvoubrankovým náskokem a sebevědomím, které se odrazilo i na hřišti. V 54. minutě přidal třetí gól Lukáš Ježek, čímž prakticky rozhodl o osudu utkání. Klánovice, které se v úvodu sezóny trápí, už nenašly síly na zvrat, zatímco Vinoř si ještě mohla dovolit prostřídat sestavu. Zápas se dohrál v poklidném tempu a skončil 0:3.

 Přestože výsledek hovoří jasně ve prospěch Vinoře, trenér týmu nebyl s předvedenou hrou spokojen: „Sice jsme vyhráli, ale dnes to byl z naší strany slabý výkon. Příště by to nemuselo stačit!“ Trenér tak jasně poukázal na to, že jeho tým, pokud chce udržet vítěznou sérii, musí v dalších zápasech přidat.

Vinoř si po dvou kolech drží stoprocentní bilanci a usazuje se v horní části tabulky, zatímco Klánovice zůstávají bez bodu a budou muset v dalších zápasech zabojovat, aby se odpoutaly ode dna tabulky.

 



Ohlasy k zápasu



FK Vinoř 1928
Pavel Brož - trenér: Po vydařeném vstupu do soutěže, kdy jsme domácí zápas zvládli, jsme zajížděli do Klánovic. Od úvodního hvizdu sudího Obrtela jsme se do soupeře pustili s velkou vervou, ale šance, které volaly po brance, jsme nebyli schopni proměnit. Soupeř přestál naše šance a i on měl dvě možnosti k otevření skóre, ale Bodlák společně s obranou to domácím znemožnili. Blížil se konec poločasu a my zahrávali přímý volný kop. Sudí domácí hráče posunul do vápna a jeden z nich zahrál rukou. Sudí správně nařídil pokutový kop. Míče se ujal Rusnak Oleh a proměnil na 0:1. To běžela 44. minuta. V nastaveném čase se nám podařilo navýšit skóre na 0:2 díky Michalu Kubrovi. Tím skončil první poločas. O přestávce se v naší kabině zvýšil hlas, něco jsme si k výkonu řekli a šli do druhé půle. Soupeř nám už nestačil, a my jsme toho dokázali využít. V 54. minutě se trefil Lukáš Ježek. Ještě se nám podařilo protočit sestavu, ale stav 0:3 vydržel až do 90. minuty. Sice jsme vyhráli, ale dnes to byl z naší strany slabý výkon. Příště by to nemuselo stačit!

Sestavy


FK Klánovice
J. Kotrba [-] - Š. Procházka [-] , D. Zbořil [-] (62. J. Chvojka [-] ) , D. Bezpalec [-] (76. J. Prošek [-] ) , P. Zbořil [-] (62. M. Halász [-] ) , V. Urban [-] (62. S. Tumpach [-] ) , D. Kutzendörfer [-] (84. T. Tien [-] ) , V. Šperl [-] , M. Richtr [-] , J. Kutzendörfer [-] , D. Barták [-]

FK Vinoř 1928
J. Bodlák [-] - V. Horskii [-] (67. J. Zemánek [-] ) , L. Ježek [-] (62. Z. Zmeškal [-] ) , D. Tanchyk [-] (76. V. Oswald [-] ) , M. Kubr [-] (67. M. Fuchs [-] ) , R. Skopový [-] , O. Rusnak [-] (62. T. Shon [-] ) , E. Chaloupka [-] , J. Petržílka [-] , D. Rek [-] , P. Zamazal [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: OBRTEL Jan - ŠMAKAL Martin, ZELENÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Tomáš Kraus
Tip experta: výhra hostů

Klánovice jako nováček soutěže budou chtít každého soupeře potrápit. Vinoř nenechá nic náhodě a zápas vyhraje 2:1.

Redakce Praha

Expert: Tomáš Kraus
Tip experta: výhra hostů

Klánovice jako nováček soutěže budou chtít každého soupeře potrápit. Vinoř nenechá nic náhodě a zápas vyhraje 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 SC Xaverov Horní Počernice 7 36:10 21
2 FK Vinoř 1928 6 33:8 15
3 SK Union Vršovice 7 24:7 14
4 FC Tempo Praha B 7 29:17 13
5 TJ Sokol Královice 6 17:10 13

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 19
2 Petr Herian 9
3 Antonín Chlum 7
4 Daniel Murdych 6
5 Vojtěch Kolman 6

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 29 60,4% 0
2 Jiří Klik 26 66,7% 0
3 Venca Likeš 24 50,0% 0
4 Jaromír Bělunek 16 66,7% 0
5 Robert Sládek 16 51,6% 0

Zobrazit celou tabulku