4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:0
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

20.10.2024 14:30

12.kolo, Divize F, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Vratimov navázal na prohru s Bohumínem a ztratil body i s Polankou


Branky


3. P. Vachník , 53. M. Pecuch (p.) , 58. T. Kohut , 83. P. Doležal
14

Ve 12. Kole přivítala Polanka nad Odrou na domácím hřišti Vratimov. Vstup vyšel lépe Polance, přestože v první půli Vratimov měl více ze hry. Ve druhé půli se hosté jakoby zlomili a utkání dokázala Polanka dotáhnout do vítězného konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup do zápasu

Vstup do utkání vyšel Polance na výbornou. Už ve 3. minutě se domácí celek dokázal prosadit. Kirschner obral o míč Tomka, míč převzal Vachník a tváří v tvář brankáři Müllerovi nezaváhal – 1:0. Poté se ke slovu dostal Vratimov. Ve 12. minutě vyslal Petrík dopředu Trmala, snažil se přehodit Kolenka, ale to se mu nepovedlo. Vratimov poté dobře napadal rozehrávku Polanky, ale nedokázal si vytvořit žádnou šanci, tudíž první půle skončila těsným náskokem domácího týmu.

 

 

 

 

 

Brzký gól přinesl větší klid

Úvod druhé půle začal svižně a hosté mohli vyrovnat. Ve 48. minutě zahrávali vratimovští přímý kop z levé strany, na centr si naběhl na zadní tyči Tomek, jenomže střelou bez přípravy nedokázal své mířidla seřídit a branku netrefil. Jen o čtyři minuty později došlo k nedovolenému zákroku Novotného na Kohuta uvnitř vápna a tak rozhodčí nařídil pokutový kop pro Polanku. Míč si vzal Pecuch, poslal brankáře na opačnou stranu a s přehledem proměnil – 2:0. Za následujících šest minut přišla další branka a Vratimov byl zralý na ručník. V 58. minutě házel dlouhý aut z pravé strany Krejčí, přes obránce hostů se dostal míč až ke Kohutovi a ten navýšil na 3:0. O šest minut později se domácí dostali do další velké šance, když Nguyen zahrával přímý kop, centrem našel přímo Kohuta, ale ten hlavou poslal míč vedle brány. V 75. minutě vynikl brankář Müller, když zneškodnil šanci Doležela. Ten samý hráč ale o osm minut později už mohl slavit. Po přihrávce Rončky zamířil Doležal přímo k levé tyči a upravil na konečných 4:0. Vratimov ve druhé půli byl už asi hlavou na cestě z Polanky, jelikož se hostům druhá půle vůbec nepovedla.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK SK Polanka nad Odrou
Martin Pecuch hráč: Pomohl nám rychlý gól, ale myslím si, že Vratimov měl v první půli více ze hry. My jsme spíše bránili, ale oni tam neměli víceméně žádnou větší šanci. Ve druhé půli jsme se zlepšili, pomohlo nám, že jsme hned na začátku dali druhou branku. Ten zápas jsme si už pak pohlídali a myslím si, že jsme ten druhý poločas byli i lepší, kombinačně nám to už šlo a předvedli jsme zodpovědný výkon, přestože fotbalově to nebylo takové, jako minulý týden proti Havířovu.

FC Vratimov
Trenér Marek Lišaník: Polanka ukázala fotbalovou kvalitu a zaslouženě vyhrála, ačkoliv se výsledek může zdát krutý.

Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
O. Kolenko [-] - L. Krejčí [-] , T. Kirschner [-] , A. Podešva [-] , P. Vachník [-] (64. P. Doležal [-] ) , M. Pecuch [-] (78. L. Tížek [-] ) , T. Kohut [-] (78. K. Rozsypal [-] ) , A. Rončka [-] , A. Nguyen [-] , M. Blahuta [-] (69. J. Marciňa [-] ) , P. Valík [-]

FC Vratimov
D. Müller [-] - L. Duda [-] (67. P. Chlopek [-] ) , M. Němec [-] , J. Klejnot [-] , Z. Novotný [-] , V. Wojatschke [-] , S. Šeba [-] (58. D. Máša [-] ) , M. Petrík [-] (58. M. Sasko [-] ) , V. Trmal [-] (67. M. Šindler [-] ) , A. Kavan [-] , J. Tomek [-] (79. T. Bajzath [-] )

ŽK: 44. V. Trmal , 52. Z. Novotný .
Počet diváků: 164. Rozhodčí: MANKOVECKÝ Tomáš - DUDEK Matěj, SKLÁŘ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2024 08:43
Petr Boráň

Expert: Karel Michlík
Tip experta: remíza

Tady věřím v remízu, Vratimov po prohře bude chtít zase zabrat.

Petr Boráň

Expert: Karel Michlík
Tip experta: remíza

Tady věřím v remízu, Vratimov po prohře bude chtít zase zabrat.

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2024 07:56

Tip: výhra domácích

Polanka doma neprohraje, může to dopadnou i remízou

Tip: výhra domácích

Polanka doma neprohraje, může to dopadnou i remízou

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2024 19:40

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2024 19:26

Tip: remíza

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2024 13:04

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2024 10:03

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích