Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:3
(0:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 10:15

11.kolo, Divize F, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Skvělá první půle pomohla Petřvaldu ke třem bodům


Branky


12

V 11. Kole se utkala Opava B s Petřvaldem na Moravě. Opavští si v první půli víceméně nic nevytvořili a nepomohlo jim ani větší držení míče. Petřvald naopak využil svých šancí a po skvělém prvním poločase si dokráčel pro výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový Pyclík

Úvod vyšel skvěle hostům, kteří svou aktivní hrou dělali opavským problém. V 10. minutě z aktivní hry Petřvaldu vzešla první branka. Marian Kovářík předběhl obránce a nakonec úplně osamocený z úhlu prostřelil brankáře Kramáře střelou pod břevno – 0:1. Domácí se drželi více na míči, ale Petřvald svého soupeře do větších příležitostí nepouštěl a tak kromě držení míče v ničem dalším Opava na vrch neměla. Velký problém dělal opavským rychlý útočník Petřvaldu Marek Dujsík, který byl pro domácí tým velmi nebezpečný a hlavně v brejkových situací uměl své rychlosti využít. Ve 31. minutě využil zaváhání Opavy Ondřej Pyclík, který utekl všem svým pronásledovatelům a z brejku sám překonal brankáře Kramáře – 0:2. O tři minuty později už tentýž hráč využil další brejkové situace a Petřvald už vedl o tři branky! Do konce poločasu se už skóre neměnilo a tak museli opavští o pauze hodně přemýšlet, jak se do utkání vrátit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na dostřel, ale přesto to nestačilo

Druhá půle byla jako nebe a noc, tentokrát se režie ujala Opava. Domácí si vytvořili velký tlak, svého soupeře zatlačili a v 53. minutě z toho také vytěžili snižující branku. Po pár odrazech v šestnáctce se k míči dostal Michael Vladař a prostřelil brankáře Chmiela – 1:3. Velkou hrozbou pro Petřvald byl Korejec Kim, který hrál doopravdy skvěle, několikrát dokázal sám přejít přes několik hráčů hostů a přestože z toho více vytěžit nedokázal, tak prokazoval svou individuální kvalitu, která Petřvaldu hrála na nervy. Opavě se podařilo dostat na dostřel v 77. minutě, když se nejprve blýskl skvělými zákroky brankář Chmiel, jenomže i po těchto zákrocích musel lovit míč ze sítě, když se k dorážce dostal Viktor Polák a prostřelil brankáře Petřvaldu – 2:3. Pro opavské to ale byl poslední zásah, srovnat se už domácímu týmu nepovedlo a tak si Petřvald odvezl po skvělé první půli všechny body.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Petřvald na Moravě
Trenér Halamíček: První poločas byli domácí více na míči. Nicméně jsme je nepustili do větších šancí a dokázali potrestat jejich chyby z brejků. Jednou se prosadil Marián Kovařík a pak ještě dva góly přidal Ondřej Pyclík. Formu potvrdil i Marek Dujsík a byl pro domácí velkou hrozbou. Druhý poločas už byl jasně v režii Opavy. Dokázala si vytvořit velký tlak a několik šancí. Především bych vyzdvihl Kima, který má velkou individuální kvalitu a byl pro nás největší hrozbou. Naštěstí se domácím podařilo vstřelit jen dvě branky. Tentokrát musím uznat, že nám pomohlo štěstí a větší zkušenost.

Sestavy


SFC Opava B
T. Kramář [-] - J. Kim [-] , P. Kaizar [-] (46. D. Panyla [-] ) , Z. Celta [-] , R. Chylek [-] (70. V. Hendrych [-] ) , A. Cileček [-] , F. Kokeš [-] (54. V. Polák [-] ) , J. Blatný [-] , A. Sochor [-] , M. Vladař [-] , M. Jaroszek [-]

FK Petřvald na Moravě
F. Chmiel [-] - M. Dujsík [-] (88. T. Barkov [-] ) , O. Pyclík [-] (70. J. Kalfas [-] ) , M. Kovařík [-] , J. Macíček [-] (59. E. Puchel [-] ) , Z. Dresler [-] , J. Ciesarík [-] , J. Celba [-] (70. J. Buryan [-] ) , J. Schaffartzik [-] , J. Opatřil [-] , T. Vengřinek [-] (88. D. Pohorelli [-] )

ŽK: 93. V. Hendrych - 65. M. Dujsík , 76. J. Buryan , 86. T. Vengřinek , 92. F. Chmiel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BROSKEVIČ Michal - TRIGAS Paskal, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2024 09:59
Petr Boráň

Expert: Filip Halamíček
Tip experta: výhra hostů

Petr Boráň

Expert: Filip Halamíček
Tip experta: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů