1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.09.2024 15:30

8.kolo, Divize F, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Těsná výhra ve Frýdlantu, Havířov nadále kráčí úspěšně ke svému cíli


Branky


8

I přes situaci v některých týmech, které poznamenaly záplavy, tak se ve Frýdlantě odehrálo další kolo, kde zdejší tým přivítal na domácím hřišti MFK Havířov, který si zatím jde za cílem postupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní úvod, ale branka v závěru

Hned z úvodu do zápasu nadějně a aktivně vstoupili hosté z Havířova. K míči se dostal Teplý, který ještě v minulé sezoně působil právě ve Frýdlantě, který mohl hned po startu utkání trestat, když kličkou položil brankáře Švrčinu, Teplý měl před sebou odkrytou bránu, ale včasně se vrátil Střižík a srazil střelu Teplého se štěstím do břevna. O chvíli později na druhé straně mohl otevřít skóre Voznica, jenomže ani on neuspěl a ztroskotal na brankáři Prokelovi. Prosadit se hostům podařilo až v závěru, ve 43. minutě, když se od Kuzmanoviče odrazil míč přímo k Berekovi, ten prudkou ranou trefil prostor u zadní týče – 0:1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nejlepší možný začátek

Vstup do druhé půle vyšel Frýdlantu famózně, když už po pěti minutách odpověděl Literák. Po rohu Svatonského se míč se štěstím odrazil od Mikulenky přímo ke kapitánovi Frýdlantu, tomu stačilo už jen správně nastavit nohu – 1:1. Havířov poté nastavoval tempo hry, neustále dobýval bránu domácího celku, ale po většinu času to bylo neúspěšné. Rozhodnutí přišlo až v 85. minutě, kdy dal vítěznou trefu kapitán Wojnar. 

 

 



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Trenér Radim Wozniak: „Až na pár individuálních chyb jsem byl s našim výkonem spokojen, hráli jsme přeci jen proti obrovskému favoritovi. Vstup do druhé půle se nám vydařil, kdy po Mikulenkově přihrávce srovnal stav Literák. Ke konci zápasu nám přestala fungovat hlava, začali jsme se o výsledek strachovat, a to gradovalo ke konci zápasu. Soupeř dal druhý gól, čímž rozhodl. Jsme samozřejmě zklamaní Z této těsné porážky, i když před utkáním bych ten výsledek asi bral. Těší mě však výkon týmu. Teď nás čekají nesmírně těžké zápasy s Krnovem a Břidličnou. Teprve tady se ukáže náš charakter. Musíme ale všichni pracovat na víc jak sto procent, nemůžeme hrát tak, jak tomu bylo s Novým Jičínem,“

MFK Havířov
Trenér Mrázek: „Jestli si někdo myslí, že každý zápas budeme vyhrávat 5:0, tak je to naivní pohled, Frýdlant bránil od první minuty v hlubokém bloku a snažil se využít jakékoliv příležitosti. Zejména standardních situací, což se mu nakonec povedlo při vyrovnání na 1:1. Jinak tam měli ještě jednu šanci, ale jinak nás neohrozili. My naopak tlačili, byli jsme na jejich půlce aktivní, ale jen po šestnáctku. Všechny naše centry končily na prvním hráči. Co nám pak také nepomohlo, byl terén,“

Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
J. Švrčina [-] - D. Kulhánek [-] , J. Svatonský [-] (75. J. Žáček [-] ) , L. Barčák [-] (75. O. Niedoba [-] ) , M. Střižík [-] , T. Voznica [-] , R. Šafner [-] , J. Juříček [-] , J. Mikulenka [-] , P. Literák [-] , V. Míček [-]

MFK Havířov
J. Prokel [-] - J. Večeřa [-] , J. Jonathan [-] - J. Heller [-] , P. Zupko [-] (72. T. Pantok [-] ) , S. Latoň [-] , T. Wojnar [-] , S. Hrabec [-] (62. L. Skoupý [-] ) - J. Teplý [-] (89. D. Zaremba [-] ) , D. Berek [-] (62. N. Zavadil [-] ) , N. Kuzmanovič [-] (72. A. Kuboš [-] )

ŽK: 56. P. Literák , 57. J. Svatonský , 66. J. Mikulenka , 79. R. Šafner - 35. J. Jonathan , 68. T. Wojnar .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: LABAŠ Roman - MALÝ Tomáš, VOTAVA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů