3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:1
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.09.2024 15:30

8.kolo, Divize F, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Furik ve dvoustém utkání dovedl Jiskru k výhře


Branky


25. J. Furik , 28. M. Němec , 88. R. Marek - 70. L. Vojtík
8

Dvousté odkoučované utkání na lavičce Rýmařova v divizi nemohl trenér Furik oslavit lépe. Jeho svěřenci v první půli aktivní hrou docílili dvěma góly k zasloužené výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný poločas

Rychlým protiútokem zahrozila Jiskra už ve 2. minutě. V přečíslení tři na jednoho, jenomže na konci akce byla střela Němce zblokována, následně dorážka Kocúra po teči skončila na břevně. V 10. minutě se vytáhl brankář Telíšek, když vytáhl střelu Patrika Kundrátka, který střílel z přímého kopu. Poté musel zneškodnit i dvě nepříjemné střely Navrátila. Ze své snahy a aktivní hry vytěžila Jiskra první branku ve 25. minutě. Po další střele Navrátila se k porážce dostal Jiří Furik a propálil vše, co stálo před ním – 1:0. O chvíli později mohl navýšit Kocúr, na správném místě ale stal obránce Břidličné, který míč srazil a zabránil tak možnému ohrožení. Nápor se zvyšoval a Jiskra z toho opět vytěžila branku. Ve 28. minutě se k míči dostal Michal Furik, předložil míč Němcovi, ten křižnou ranou na zadní tyč nedal brankáři Telíškovi šanci – 2:0. Břidličná se do první velké příležitosti dostala ve 39. minutě, střelu Adamovského musel brankář Pitron vyrazit. Ještě před pauzou mohl navýšit Navrátil, jenomže vracející Igbinoba ho vytlačil a tak jeho pokus nebyl tak kvalitní a Telíšek jeho střelu vyrazil. Následně ještě se dvěma pokusy vyrukoval Hleba, jedna střela nenašla svůj cíl a druhá skončila na pravé tyči! Jiskra si do druhé půle tudíž odnášela dvoubrankové vedení.

 

 

 

Pouhé snížení

Druhá půle už takový náboj neměla, přestože dvakrát ze startu druhé půle zahrozila dvojice břidličné, ale jak pokus Žídka, tak pokus Schwarze nenašly svůj cíl. Břidličné se podařilo snížit a dostat se na dostřel v 71. minutě. Z rohového kopu hlavičkou za záda brankáře Pitrona dostal míč střídající Vojtík. Následně ale brankář Pitron lapil pokus Žídka, který se zjevil na zadní tyči. Hra se otáčela ze strany na stranu nejprve Tihelka v 81. minutě netrefil odkrytou bránu a následně na druhé straně Češkova střela byla zablokovaná na roh. Definitivní tečka přišla v 88. minutě, kdy se na bránu hnal osamocený Roman Marek, ten napřáhl ke střele z nějakých dvaceti metrů a propálil míč do sítě. V závěru ještě mohlo přijít snížení ze strany Břidličné, jenomže střela Schwarze skončila jen na břevně.

Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
V. Pitron [-] - D. Furik [-] , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] , P. Kundrátek [-] , T. Palys [-] , J. Kocúr [-] (89. J. Zapletal [-] ) , M. Furik [-] (71. J. Tihelka [-] ) , J. Furik [-] , P. Navrátil [-] , M. Němec [-] (75. R. Marek [-] )

TJ Břidličná
Z. Telíšek [-] - M. Igbinoba [-] , V. Veselý [-] (74. Š. Ježek [-] ) , P. Zifčák [-] , M. Schwarz [-] , T. Adamovský [-] , F. Židek [-] (84. D. Kostera [-] ) , D. Dydowicz [-] , J. Blažek [-] (46. L. Češek [-] ) , J. Beňa [-] (53. L. Vojtík [-] ) , M. Galus [-]

ŽK: 41. J. Kolísek , 88. R. Marek - 42. D. Dydowicz , 50. L. Češek , 63. P. Zifčák .
Počet diváků: 380. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - MRÁZEK Peter, VYMAZAL René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů