Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:6
(0:4)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

20.09.2024 17:00

8.kolo, Divize F, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Tři penalty a přerušená dominance na domácí půdě, Vítkovice si po výborném výkonu odváží tři body


Branky


47. E. Puchel , 82. J. Macíček , 90. E. Puchel (p.) - 7. D. Nieslanik (p.) , 30. D. Nieslanik , 32. D. Nieslanik , 42. D. Nieslanik , 62. M. Richtár , 71. S. Jež
8

V 8. Kole přivítal Petřvald na Moravě na domácí půdě MFK Vítkovice. Favoritem utkání byli jednoznačně domácí, kteří na své půdě do tohoto zápasu ještě neinkasovali a tak se dalo čekat v celku vyrovnané utkání. Vstup vyšel Vítkovicím skvěle už po pár minutách otevřely skóre a na to pak navázaly celkově velmi povedeným prvním poločasem. Ve druhé půli šlo vidět, že se Vítkovice už pomalu šetřily na úterní utkání Mol cupu a za velkého náskoku tedy už víceméně bránily. Petřvald sice ve druhé půli předváděl lepší hru, jenomže to tentokráte nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

One man show

Vítkovice poprvé vyslaly pokus ve 2. minutě, ale střela Michlíka proletěla vedle brány. V 5. minutě nejprve Vítkovice zastavily slibně rozvíjející protiútok domácích a následně v 7. minutě po faulu na kapitána Richtára rozhodčí nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Denis Nieslanik – 0:1. Ve 13. minutě musel brankář Pavlík likvidovat centr Petřvaldu. O tři minuty později po přízemním centru Tamajky zakončoval Denis Nieslanik do boční sítě. Jen o minutu později Enebi hledal nízkým centrem spoluhráče ve vápně, ale ten našel jen brankáře Chmiela. Následně závar ve vápně Vítkovic, nejprve brankář Pavlík vyrážel míč a následně míč ještě poskakoval uvnitř vápna, ale nakonec nebezpečí bylo zažehnáno. Ve 31. minutě z větší vzdálenosti natáhl Richtár, brankář Chmiel nedokázal míč zachytit a pouze vyrazil přímo pro Tamajku, který perfektně předložil míč přímo Denisovi Nieslanikovi do odkryté brány – 0:2. Po pěkné akci Enebiho se ve 33. minutě prosadil potřetí Denis Nieslanik a završil hattrick. Ve 36. minutě si Chmiel už pohlídal přízemní centr a za cenu možného zranění se vrhl pro míč. Petřvaldu první půle vůbec nevycházela a to ještě vítkovická show neskončila. O tři minuty později musela vítkovická obrana likvidovat rohový kop domácích. Ve 42. minutě ukázal Nieslanik že hattrickem neskončil, když Richtár vybojoval míč nacentroval do vápna na Nieslanika, který si zpracoval míč o prsa a z voleje propálil brankáře Chmiela – 0:4. Vítkovice si po první půli odnesly náskok čtyř gólů.

 

 

 

Snížení domácích drama nepřineslo

Hned z úvodu druhé půle mohl Nieslanik přidat pátou branku, ale brankář Chmiel byl tentokráte proti a osamoceného Nieslanika vychytal skvělým zákrokem. Jenomže nakonec to byli petrvaldští, kteří do druhé půle vstoupili lépe, jelikož střídající Puchel krásnou volejí k tyči snížil na 1:4, přestože si brankář Pavlík sáhl na míč, tak neměl šanci. V 53. minutě dokonce po faulu hostů měli petrvaldští možnost snížit na rozdíl dvou gólů, jenomže kapitán Kovařík překopl bránu a tak se skóre neměnilo. O sedm minut později přetažený centr našel přímo volej domácího hráče, ale ten svůj pokus poslal nad bránu. O dvě minuty později nejprve Chmiel vyrazil střelu vítkovického hráče, ale z následné dorážky se prosadil přímo k tyči kapitán Richtár – 1:5. V 69. minutě opět Richtár zkoušel štěstí z větší vzdálenosti, ale trefil pouze boční síť. Jen po minutě se do krásné individuální akce vrhl Enebi. Zasekl si míč, obehrál hráče a prostrčil precizně na Ježe, který už brankáře Chmiela překonal jednoduše – 1:6. Diváci Vítkovic, kteří zavítali na utkání si po šesté brance žádali deset branek. V 82. minutě přeci jen domácí snížili, když se Jakub Macíček dostal do samostatného úniku a překonal brankáře Pavlíka – 2:6. V 90. minutě po faulu brankáře Pavlíka ještě z penalty snížil svým druhým gólem Puchel, ale to už bylo ze strany domácích vše, utkání skončilo 3:6. Vítkovice si nejen odvezly tři body, ale také jako první tým na půdě Petřvaldu dokázaly skórovat a přerušily tak skvělou bilanci Petřvaldu, který do tohoto zápasu doma neinkasoval a měl skóre 12:0. 

 

 

24.9. od 16:30 se můžete těšit na utkání Mol cupu mezi MFK Vítkovicemi a Hlučínem.

Sestavy


FK Petřvald na Moravě
F. Chmiel [-] - M. Dujsík [-] (46. J. Ciesarík [-] ) , M. Burgo [-] (66. T. Barkov [-] ) , J. Celba [-] , M. Švec [-] , J. Schaffartzik [-] , M. Kovařík [-] , O. Pyclík [-] (66. J. Macíček [-] ) , J. Opatřil [-] , T. Vengřinek [-] (66. J. Buryan [-] ) , J. Kalfas [-] (46. E. Puchel [-] )

MFK Vítkovice
T. Pavlík [-] - J. Tamajka [-] , M. Mieszek [-] , J. Bystřičan [-] - S. Jež [-] (73. B. Abdullahi [-] ) , C. Eke [-] (78. D. Fula [-] ) , D. Palej [-] - D. Nieslanik [-] (73. O. Tarasenko [-] ) , F. Enebi [-] (78. N. Sýkora [-] ) - K. Michlík [-] , M. Richtár [-] (73. T. Nieslanik [-] )

ŽK: 41. M. Burgo , 65. O. Pyclík - 51. S. Jež , 57. K. Michlík , 60. J. Tamajka , 83. T. Nieslanik .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: PAVLICA Jiří - VYCHODIL Michal, SMÝKAL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů