0:1
(0:0)
52. P. Kunz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 17:00

4.kolo, Divize F, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyrovnané utkání rozhodla jediná branka


Branky


52. P. Kunz
12

Ve 4. Kole přivítala Polanka nad Odrou na domácí půdě Bílovec. Vyrovnané utkání v první půli branku nepřineslo, ale několik šancí. Ve druhé půli skvělý úvod hostů, několik nadějných šancí, ale utkání nakonec rozhodla jen jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějné pokusy bez úspěchu

Vyrovnané utkání mezi Polankou a Bílovcem přineslo první šanci zápasu v 15. minutě, když Ciku vysunul Musilu, ale tomu utekl míč o kousek dál a brankář Minařík včasným vyběhnutím akci domácího týmu zarazil. Ve 32. minutě se naopak ke slovu dostali hosté. Po průniku z levé strany se do zakončení dostal Frébort, ale trefil nohy Kolenka, který se přemisťoval. O šest minut později měli hosté téměř totožnou šanci, ale zakončení Meleckého nebylo přesné. O minutu později se zase dostali ke slovu domácí, když po levé straně prošel Krejčí, přihrál na Kohuta, který vyslal nepříjemnou střelu na Minaříka, ale ten tento pokus chytil.

 

 

Skvělý vstup do poločasu

Skvělý úvod druhé půle zaznamenali hosté, kteří se v 52. minutě dokázali prosadit. Melecký prošel středem, prostrčil míč na Kunze, který přehodil Kolenka – 0:1. O minutu později mohli domácí na branku Bílovce zareagovat. Po akci Podešvy a Ciku uklidil míč těsně před Musilou Krayzel. V 77. minutě zahrávali hráči Polanky roh, o kter se postaral Rončka, jenže Valík nezamířil hlavou v dobré pozici přesně. V závěru utkání mohl ještě navýšit Šmírák, ale Kolenka nepřekonal. Další branku už utkání nepřineslo a tak si Bílovec po těsné výhře odvezl všechny body.

 

 



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
O. Kolenko [-] - L. Krejčí [-] , T. Kirschner [-] (65. L. Tížek [-] ) , A. Podešva [-] , P. Vachník [-] (46. M. Pecuch [-] ) , M. Musila [-] (65. P. Doležal [-] ) , T. Kohut [-] (78. J. Šebesta [-] ) , A. Rončka [-] , E. Ciku [-] , M. Blahuta [-] , P. Valík [-]

FC Bílovec
V. Minařík [-] - M. Ronec [-] (72. A. Sedláček [-] ) , L. Kollek [-] , D. Frébort [-] , M. Krayzel [-] , P. Géryk [-] (72. J. Tomášek [-] ) , P. Kunz [-] (82. V. Šmiřák [-] ) , R. Melecký [-] (65. T. Dostál [-] ) , L. Gajdošík [-] (82. M. Limanovský [-] ) , J. Podraza [-] , V. Heinik [-]

ŽK: 61. A. Rončka , 71. L. Krejčí , 87. P. Valík - 46. L. Gajdošík , 87. D. Frébort .
Počet diváků: 197. Rozhodčí: Drozdy Luboš - VOTAVA Matěj, LABAŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích