P. Navrátil 19.
M. Němec 66.
M. Cacek 79. (vl.)
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:0
(1:0)

P. Navrátil 19.
M. Němec 66.
M. Cacek 79. (vl.)
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

24.08.2024 16:30

4.kolo, Divize F, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FOTO: Jako přes kopírku, Jiskra okopírovala výkon s Pustou Polomí a porazila Nový Jičín


Branky


19. P. Navrátil , 66. M. Němec , 79. M. Cacek (vl.)
12

Ve 4. Kole přivítala Jiskra na domácí půdě Nový Jičín. Hned od prvních vteřin se hráči Rýmařova prezentovali aktivní hrou, ze které vyplývaly také šance. Hosty z Nového Jičína držel fantastický brankář Hub, ale i přes skvělý výkon novojičínského brankáře všechny body nakonec bral soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní přístup domácích

Skvělý úvod měli hráči Jiskry, hodně šancí a hlavně poměrně velká chuť hnát se za výhrou pomáhala hráčům Rýmařova po celé utkání. V 7. minutě hráči Jiskry odvrátili přímý kop a nastartovali rychlý brejk do nezformované obrany. Jiří Furik přihrál Michalovi Furikovi, ten si na hraně šestnáctky zasekl míč, ale jeho následnou ránu zablokoval obránce hostů. Jiskra ve 12. minutě nebyla daleko, aby svůj tlak zúročila a skórovala. Svého soupeře sevřela před branou, Patriku Kundrátek vyslal nebezpečnou střelu, ale ta prolétla kolem spojnice brány. O chvíli později musel vytáhnout skvělý zákrok Pitron proti střele Onyechera. Rýmařovu se podařilo otevřít skóre v 19. minutě. Lukáš Kundrátek dobře uvolnil z pravé strany skvěle nabíhajícího Navrátila, který perfektně zakončil levačkou – 1:0. Po půl hodině hry mohl Nový Jičín vyrovnat. Kocián se dostal dobře před obránce Jiskry, ale míč napálil pouze do boční sítě Pitronovi brány. Na druhé straně musel vyběhnout brankář Hub, jelikož se před ním objevil Marek, který na jeho bránu vyslal střelu, jenomže tento pokus Hub zneškodnil. Když ani ve 36. minutě Marek neuspěl z přímého kopu, tak se skóre již neměnilo a do šaten se tedy odešlo za stavu 1:0.

 

 

 

Skvělý brankář Hub Jičínu k bodům nepomohl

Pár vteřin po změně stran mohl přidat svou druhou branku Navrátil, když se snažil přelobovat brankáře Huba, ten však konečky prstů míč vytáhl. O pár minut později znovu vyzrál Hub nad Navrátilem, který si navedl míč na levačku, ale tento pokus Hub lapil. Druhá půle se hrála ve svižném tempu. Nejprve Patrik Kundrátek vyslal nepřesnou střelu na bránu Huba a následně na druhé straně vykopával míč těsně před brankovou čarou Hleba. Po hodině hry se opět musel ukázat Pitron, když se na něj hnal Cacek, tak musel vytáhnout až hokejový zákrok, aby jeho ránu zlikvidoval. Navýšit skóre mohli domácí v 63. minutě Němec se ocitl sám před Hubem, ale ten dobře předvídal hru a tak vyběhl a pokud Němce zneškodnil. Němce to však mrzet nemuselo, už o dvě minuty později po centru Jiřího Furika z pravé strany hlavičkovat míč přímo pod břevno a tak mohl konečně slavit – 2:0. Na konečných 3:0 upravil v 79. minutě Tihelka, který unikl obraně hostů, přestože napoprvé Huba nepřekonal, tak akci dohrál a přestože obránce se snažil jeho snahu zastavit, tak druhý pokus už v síti skončil – 3:0. Od té doby už se utkání spíše dohrávalo, Rýmařov si držel svůj náskok a soupeře k ničemu už nepustil. Po výhře nad Pustou Polomí tedy Rýmařov totožným výsledkem porazil i Nový Jičín!

Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
V. Pitron [-] - J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] , R. Marek [-] (46. M. Němec [-] ) , J. Kocúr [-] (86. M. Pospíšil [-] ) , M. Furik [-] , J. Furik [-] , P. Navrátil [-] , L. Kundrátek [-] (72. J. Tihelka [-] ) , D. Furik [-] (76. J. Zapletal [-] ) , P. Kundrátek [-]

FK Nový Jičín
A. Hub [-] - M. Janovský [-] (68. D. Korytář [-] ) , V. Kocián [-] (57. M. Cacek [-] ) , O. Hazha [-] , T. Koleček [-] , J. Křížek [-] (68. M. Palla [-] ) , F. Klimeš [-] , J. Málek [-] (68. M. Bartoň [-] ) , T. Magdon [-] , A. Onyechere [-] (61. S. Vavřík [-] ) , F. Nippert [-]

ŽK: 87. D. Hleba - 17. V. Kocián , 57. T. Magdon .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - MACRINEANU Jiří, ONDRÁČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích