0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 16:30

3.kolo, Divize F, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Neproměněná penalta potrhla nepovedený zápas Pusté Polomi


Branky


9. M. Musila , 10. T. Kohut , 14. P. Vachník , 48. E. Ciku
11

Ve 3. Kole přivítala Pustá Polom na svém hřišti Polanku nad Odrou. Domácí tým do utkání nevstoupil vůbec špatně, ale přesto by na prvních patnáct minut utkání tohoto zápasu určitě hráči Polomi rádi zapomněli. Po první půli už se domácí tým k ničemu nezmohl a Polanka si v celku hladce odvezla všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní čtvrthodina Polanky

V úvodních minuty patřily spíše domácím, kteří byli aktivnější, ale větší šanci si nevypracovali. Hráči Polanky naopak dokázali udeřit hned ze své první šance. Kohut prošel středem hřiště, přihrál doleva na Musilu, který na hranici šestnáctky zakroutil míč k pravé tyči branky brankáře Kozelského – 0:1. O minutu později bylo pro domácí ještě hůře, když polanečtí přidali další branku. Kozelskému se nepovedl odkop a trefil přímo Cikua, od kterého se míč odrazil přímo ke Kohutovi a ten už měl jednoduchou roli a navýšil náskok hostů na dva góly – 0:2. Příšernou čtvrthodinu domácího týmu dokonal Vachník, který využil centr Rončky z pravé strany – 0:3. Odpověď mohla přijít hned o dvě minuty později, jenomže střelu Rolného vyrazil brankář Kolenko na roh.  

Utkání poté bylo přerušeno, z důvodu špatného počasí, hlavně silné bouřky. Hlavní rozhodčí nechtěl riskovat zdraví hráčů a tak se pokračovalo až od 18:00.

Hned ve 31. minutě dostala Polom velkou příležitost na snížení. Po faulu ve vápně hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Tu dokázal brankář Kolenko na dvakrát zneškodnit a skóre se tudíž neměnilo. Změnit se ale mohlo v závěru poločasu, nejprve trefil břevno Ciku a následně střelu Kirschnera vytáhl brankář Kozelský.

 

 

Skvělý vstup do druhé půle

Úvod druhé půle nemohl začít pro hráče Polanky lépe. Ve 48. minutě se po povedené akci prosadil Ciku. Vachník našel před šestnáctkou Cikua a ten neomylně zvýšil na rozdíl čtyř branek – 0:4. Hosté se v 68. minutě po zřejmém kontaktu dožadovali také penalty, ale jejich prosby hlavní rozhodčí nevyslyšel. O sedm minut později, vybídl Tížek na levé straně Rončku, ten poslal přízemní centr do vápna, ale tento pokus žádného z hráčů hostí nenašel. Utkání skončilo tedy výhrou Polanky, která si odvezla z Pusté Polomi všechny body a brankář Kolenko si připsal čisté konto.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK SK Polanka nad Odrou
Trenér Adler Polanka: "Utkání bylo docela specifické. Vzhledem k přerušení po 30 min a stavu 3:0 pro nás, bylo důležité udržet koncentraci. Jak bude utkání pokračovat, bylo otazníkem pro všechny aktéry, samozřejmě bylo nejdůležitější ochránit zdraví hráčů, ale chtěli jsme zápas dohrát. Po skoro hodinové prodlevě jsme mohli pokračovat, ale bohužel jsme do této části nevstoupili dobře a soupeř měl možnost, naštěstí neúspěšně, snížit z penalty. Jak jsme přidali branku na 4:0, tak už nebylo co řešit a zápas jsme pod naší kontrolou dohráli."



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
L. Kozelský [-] - R. Kuděla [-] (62. D. Novák [-] ) , F. Drozd [-] , M. Hrabina [-] , V. Berger [-] , D. Dvořáček [-] (62. D. Augustýnek [-] ) , M. Palatický [-] , A. Rolný [-] , P. Pomp [-] (76. O. Pavlík [-] ) , P. Potůček [-] (76. A. Dluhoš [-] ) , A. Dušek [-] (46. J. Frank [-] )

FK SK Polanka nad Odrou
O. Kolenko [-] - L. Krejčí [-] , T. Kirschner [-] , A. Podešva [-] , P. Vachník [-] (63. J. Šebesta [-] ) , M. Musila [-] (63. M. Pecuch [-] ) , T. Kohut [-] (63. L. Tížek [-] ) , A. Rončka [-] , E. Ciku [-] (63. P. Doležal [-] ) , M. Blahuta [-] (75. K. Rozsypal [-] ) , P. Valík [-]

ŽK: 69. V. Berger , 78. D. Novák , 84. O. Pavlík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VYCHODIL Michal - HAVRLANT Jan, KORCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Boráň

Expert: Martin Štverka
Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích