2:1
(1:0)
93. P. Hurta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2024 10:15

2.kolo, Divize F, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přes špatnou produktivitu dokázal Vratimov vyválčit výhru


Branky


33. M. Šindler , 87. L. Duda - 93. P. Hurta
6

Ve 2. kole přivítal Vratimov na domácí půdě Nový Jičín. Po bezbrankové remíze na půdě Frýdlantu chtěl tým vedený trenérem Markem Lišaníkem plně bodovat, čemuž šel slibně naproti už v první půli, kde si vytvořil několik slibných šancí, ale častokrát jinak velmi dobrý výkon Vratimovu kazila nepřesnost. To pokračovalo i v druhé půli, ale i přesto se Vratimov dokázal dvakrát prosadit a utkání dovést do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějný úvod zápasu

Vratimov začal s aktivní hrou hned od úvodu. První šanci si domácí tým vytvořil ve 2. minutě, kdy přišel nebezpečný centr z pravé strany, ale následné zakončení na bránu nemířilo. V 6. minutě měli domácí další velkou šanci, perfektní centr z pravé strany, ale po něm si ve stoprocentní šanci domácí hráč neporadil. Jen o minutu později už brankář  Březina musel vytáhnout skvělý zákrok. Ve 31. minutě zahrávali hosté standartní situaci, po které musel vytáhnout dobrý zákrok i domácí brankář Müller. O dvě minuty později se dostal do úniku Marek Šindler a s brankářem Březinou si bez problémů poradil a otevřel skóre – 1:0. O pět minut později mohli domácí navýšit, ale Klejnot po centru z levé strany netrefil bránu. Čtyři minuty před koncem poločasu zahrávali domácí ještě přímý kop, ale ten na bránu nemířil. Tudíž s těsným výsledkem odcházel Vratimov do šaten o kus veselejší.

 

 

Kosmetická úprava v závěru utkání

Přidat druhý gól mohl z kraje druhé půle Marek Šindler, který dostal výbornou přihrávku do vápna, ale jeho pokus byl zablokovaný. Ve 49. minutě perfektní centr za obranu domácích, nakonec znamenal střelu Nového Jičína, ale s tímto pokusem si Müller poradil. V 67. minutě mohli vratimovští navýšit, po centru z levé strany, ale proti hlavičce domácího hráče zakročil perfektně Březina. O pět minut později Trmal prověřil opět Březinu, ale ten bez problémů jeho pokus lapil do náruče. V 86. minutě se povedlo Vratimovu dostat do dvougólového vedení, poté co z levé strany šajtlí nacentroval do vápna Šindler a Duda míč už jen poslal do odkryté branky – 2:0. V 90. minutě na zadní tyči zakončoval po centru z pravé strany domácí hráč, ale jeho volej šla jen do boční sítě. V nastavení se přeci jen hosté prosazují ze standartní situace hlavičkou snížil Hurta, to ale už byla pouhá kosmetická úprava výsledku a zápas skončil pro Vratimov vítězné 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Vratimov
Trenér Marek Lišaník: "Výhra je jednoznačně zasloužená, úvod byl úžasný, opravdu jsme hráli, tak jak jsme chtěli, bylo to o level výš než s Frýdlantem, mrzí mě jen ta inkasovaná branka a neproměněné šance"




Sestavy


FC Vratimov
D. Müller [-] - M. Němec [-] , J. Klejnot [-] (75. V. Wojatschke [-] ) , Z. Novotný [-] , D. Máša [-] (65. L. Duda [-] ) , M. Sasko [-] (65. M. Petrík [-] ) , L. Brezula [-] , S. Šeba [-] (86. A. Kavan [-] ) , P. Chlopek [-] (65. V. Trmal [-] ) , M. Šindler [-] , J. Tomek [-]

FK Nový Jičín
R. Březina [-] - A. Onyechere [-] , M. Janovský [-] , F. Nippert [-] , T. Koleček [-] , J. Křížek [-] (70. M. Bartoň [-] ) , F. Klimeš [-] (84. J. Balhárek [-] ) , J. Málek [-] , P. Hurta [-] , T. Magdon [-] (84. M. Palla [-] ) , O. Hazha [-] (58. S. Vavřík [-] )

ŽK: 15. M. Šindler , 30. J. Tomek , 56. P. Chlopek , 78. M. Petrík , 86. S. Šeba , 89. L. Brezula , 93. D. Müller - 28. F. Klimeš , 89. J. Balhárek .
Počet diváků: 169. Rozhodčí: MATULÍK Radek - SLOVÁČEK Adam, EHRENBERGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích