3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:0
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 10:30

10.kolo, Divize C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Hrádek narazil na dobře hrající Kosmonosy


Branky


12

Hrádek potřeboval bodovat, ale dobře hrající domácí kosmonosy jednoznačně zápas ovládly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kosmonosy využily výhodu domácího prostředí.

Domácí Kosmonosy, které po minulé prohře v Trutnově 0:3 potřebovaly před domácím publikem napravit svou reputaci, začaly aktivně a od úvodu utkání byly lepším týmem. Měly více ze hry a držely míč častěji než hráči hostujícího Hrádku, který minulý víkend doma remizoval s Policí a doufal, že se v tomto zápase dočká výhry. Bohužel pro ně byli domácí ti, kdo určovali tempo hry, a odměnou jim byla první branka ve 23. minutě, kdy Šulc prostřelil hostujícího brankáře Mazánka. Hosté se snažili vyrovnat, ale jejich otevřená hra nabízela příležitosti pro domácí, kteří však nedokázali své šance proměnit, a tak se šlo do kabin s těsným náskokem 1:0 pro Kosmonosy.

Domácí si potřebovali napravit reputaci po minulé prohře v Trutnově.

Domácí byli odhodláni co nejrychleji vstřelit uklidňující branku, což se jim podařilo hned ve 47. minutě. Pajer přesným zakončením zvýšil vedení na 2:0 a přidal už svou čtvrtou trefu v sezóně. V průběhu druhé půle si domácí vytvořili další šance na navýšení skóre, ale hostující brankář Mazánek dlouho držel skóre na rozdílu dvou branek. Až v 88. minutě se Hrdlička prosadil a prostřelil Mazánka, čímž pečetil vítězství domácích na konečných 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy
Trenér Pavel Jícha: Rád bych kluky pochválil za dnešní výkon. Po většinu utkání jsme byli lepším týmem. Hráli jsme aktivně na míči, vstřelili tři góly a vytvořili si poměrně dost dalších brankových příležitostí. Po minulém nepovedeném zápase jsme nutně potřebovali plně bodovat, což se nám povedlo, a jsme za to moc rádi, i díky našim fanouškům.

TJ Slovan Hrádek nad Nisou
Vedoucí hostí Ondřej Holeček: Do Kosmonos jsme přijeli oslabeni o několik hráčů základní sestavy, a proto jsme do zápasu vstoupili s pokorou. Soupeř byl jednoznačně lepší, držel více míč a kromě gólu v první půli si vytvořil i další šance. V poločase jsme udělali několik změn, ale bohužel nás srazily individuální chyby, které vedly k dalším dvěma gólům soupeře.

Sestavy


SK Kosmonosy
D. Šteiner [-] - V. Šulc [-] (62. O. Naďo [-] ) , N. Filip [-] (79. J. Jäger [-] ) , J. Podzimek [-] , O. Šimek [-] (62. D. Hudec [-] ) , L. Bobek [-] (84. O. Zeman [-] ) , M. Mašek [-] , A. Pajer [-] , L. Hrdlička [-] , V. Poláček [-] , A. Švejnoha [-]

TJ Slovan Hrádek nad Nisou
P. Mazánek [-] - J. Adamec [-] , Š. Kavan [-] , J. Černý [-] (84. M. Chlupsa [-] ) , P. Grepl [-] (46. W. Rogulski [-] ) , D. Holeček [-] (46. H. Tang [-] ) , O. Holeček [-] (75. T. Dlask [-] ) , P. Rumler [-] , A. Tomov [-] , M. Kavan [-] (75. V. Novák [-] ) , F. Strya [-]

ŽK: 77. D. Hudec , 83. J. Podzimek , 88. A. Pajer - 64. A. Tomov , 91. V. Novák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Prušinovský Štěpán - STIEBER Filip, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 16:47

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 16:29

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích