1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:1
(0:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 10:30

10.kolo, Divize C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vedoucí tým tabulky, Vysoké Mýto, zamířil do Velkých Hamrů, kde je čekal další náročný duel.


Branky


12

Další těžký zápas čekal na hráče Velkých Hamrů, kteří po vítězství v minulém kole nad Přepeřemi dnes přivítali vedoucí celek tabulky, Vysoké Mýto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi kvalitní výkon obou obran nepřinesl pro diváky žádnou gólovou šanci.

Oba týmy začaly velmi opatrně, a bylo vidět, že jsou dobře připravené po taktické stránce, zejména v defenzivní činnosti. První poločas přinesl na obou stranách po dvou standardních situacích, ale brankáři zůstávali prakticky bez práce. Hosté si v prvním poločase vytvořili dvě šance ze standardních situací, které volaly po gólu. Ke konci první půle byli aktivnější domácí, ale nedařilo se jim najít skulinu v dobře organizované obraně hostů, a to ani během závěrečného tlaku.

Oba celky daly góly až na konci zápasu.

Domácí začali aktivně a dostávali hosty pod tlak, ale jejich centry končily na kopačkách soupeře. Když už se schylovalo ke slibné šanci, přerušil akci rozhodčí kvůli ofsajdu nebo faulu. Prvních deset minut domácí nepustili soupeře k žádné vážnější akci. Chyběl jim však klid při finální přihrávce nebo zakončení, což umožnilo hostům hrozit z rychlých brejků, ovšem bez přesného zakončení.

V 79. minutě se po odraženém míči dostal do zakončení Rozkovec, ale jeho pokus mířil daleko mimo branku. Nakonec se domácí přece jen dočkali, když po zisku míče na polovině hřiště vysunuli Geberta za obranu hostů a jeho přihrávka našla Svrčeka, který v 90. minutě poslal domácí do vedení 1:0.

Radost domácích však netrvala dlouho, protože v nastaveném čase, konkrétně ve 93. minutě, byla hostům nabídnuta standardní situace. Domácí obrana při ní trestuhodně propadla, což umožnilo Valáškovi nejlépe se zorientovat a srovnat na konečné skóre 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hamry
Trenér domácích Karel Vokál: Věděli jsme co můžeme od soupeře čekat a to se potvrdilo. Utkání bylo bojovné my jsme chtěli hrozně moc vyhrát což bylo na hráčích vidět. Vstřelený gól v 90. minutě na 1:0 a vzápětí dostat vyrovnávající branku po standartní situaci, kdy hráči propadli tak to nás velice mrzí to si musíme pohlídat.

SK Vysoké Mýto
Hostující trenér Libor Vacho: Na soupeře jsme se dobře připravili, zejména na jejich standardní situace a důraznou ofenzivní hru. Jsme rádi, že jsme všechny standardky zvládli, ale bohužel jsme inkasovali gól po našem autovém vhazování v samotném závěru, což je velká škoda. Přesto jsme za vyrovnání a bod, když prohráváte v 90. minutě 1:0, velmi vděční. Byl to bojovný zápas s velkým nasazením, zvládnutý po taktické stránce, což odpovídá minimálnímu počtu šancí na obou stranách.

Sestavy


FK Velké Hamry
Š. Čamrda [-] (46. J. Masařík [-] ) - J. Šohaj [-] , J. Diviš [-] , V. Gebert [-] , J. Šídlo [-] , T. Kováčik [-] (56. L. Vosecký [-] ) , M. Kubín [-] (73. O. Rozkovec [-] ) , S. Munzar [-] , M. Roll [-] , O. Štěpánek [-] , M. Svrček [-]

SK Vysoké Mýto
J. Strnad [-] - P. Dvořák [-] (80. F. Šplíchal [-] ) , V. Habrman [-] (80. P. Štěpánek [-] ) , O. Žahourek [-] (58. F. Březák [-] ) , F. Schmoranz [-] (91. V. Valášek [-] ) , J. Dvořák [-] , M. Javůrek [-] , T. Lněnička [-] , M. Žák [-] , O. Švejda [-] , A. Kopřiva [-]

ŽK: 36. J. Šohaj , 57. S. Munzar , 62. M. Kubín , 65. V. Gebert , 73. J. Diviš - 53. O. Žahourek , 75. A. Kopřiva .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hes Filip - ZIMA Lukáš, JAKL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 16:47

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 16:29

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích