2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:0
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 10:15

10.kolo, Divize C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Slavia Hradec potřebovala nutně porazit Dobrovice


Branky


12

Výsledkově se trápící Slavia Hradec potřebovala dnes nutně doma bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí alespoň gólově.

Začátek zápasu byl opatrný z obou stran. Slavia potřebovala vyhrát, aby se vyhnula propadu ze středu tabulky, zatímco Dobrovice chtěla potvrdit body z minulého kola proti Ředicím. První šanci si vytvořili hosté, kdy po pěkné kombinaci Linharta se Sedláčkem zakončoval Zänkler, ale proti jeho střele zasáhl domácí brankář Vaníček výborným zákrokem. Další šanci Dobrovic zlikvidoval opět Vaníček, a když už byl krátký na střelu Sedláčka, pomohla mu tyč.

Domácí se prosadili až ve 25. minutě, kdy po rozehrávce rohu na krátko Matsaberidze posunul míč s Rajnochem, poté navedl míč do zakončení a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Tím dostal domácí do vedení 1:0. Ve 30. minutě se pokusil o vyrovnání hostující Linhart, jehož tvrdou střelu tečoval obránce a poslal míč mimo tyče branky domácích.Hosté mohli vyrovnat  Linhartem, ale znovu jim stál v cestě Vaníček, který udržel čisté konto až do druhého poločasu.

Slavia doma body neztratila.

Druhý poločas ukázal, že hosté chtěli vyrovnat, byli aktivnější a častěji měli míč na kopačkách. První střela na branku však přišla až v 65. minutě, kterou domácí brankář Vaníček s přehledem zlikvidoval. Domácí se soustředili na obrannou pozici a do útočení přecházeli převážně z brejkových situací, avšak i ty většinou končily bez zakončení. Utkání, které bylo pro diváky méně atraktivní co do šancí, nakonec hosté zkomplikovali, když při rozehrávce na půli hřiště udělali hrubou chybu. Kalina se zmocnil míče a připravil ideální pozici pro Řezáče, který v 82. minutě navýšil výsledek na 2:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu



FK Dobrovice
Trenér Hostí Michal Sedláček: První poločas jsme si vytvořili gólové šance, a jednou pomohla soupeři tyč. Bohužel jsme si nepohlídali standardní situaci, a po tečované střele jsme dostali lacinou branku. Druhý poločas byl bez šancí na obou stranách, což zapříčinil i těžký terén. Druhý gól jsme soupeři darovali po naší hrubé chybě. Z průběhu prvního poločasu je to pro nás ztráta, ale vzhledem k předchozímu bodovému zisku můžeme být spokojeni. Pokud za týden porazíme doma Hlinsko.

Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Vaníček [-] - A. Novotný [-] (63. P. Čihák [-] ) , M. Rajnoch [-] (93. M. Málek [-] ) , D. Melichárek [-] (93. J. Štipák [-] ) , J. Kabeláč [-] , T. Kabeláč [-] , M. Matsaberidze [-] (75. D. Kalina [-] ) , O. Mates [-] , D. Krotil [-] (63. J. Řezáč [-] ) , F. Hlušička [-] , P. Chlumecký [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Sedláček [-] , M. Volf [-] , J. Zorkler [-] (72. M. Oláh [-] ) , D. Krčmář [-] , P. Král [-] (72. O. Bora [-] ) , J. Prieložný [-] (85. J. Horák [-] ) , V. Linhart [-] (85. V. Němec [-] ) , O. Bičiště [-] (50. D. Pastyřík [-] ) , J. Kalabis [-] , M. Pánek [-]

ŽK: 60. P. Chlumecký , 79. J. Řezáč - 86. M. Pánek , 91. O. Bartoš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Mrkáček Michal - PEKAŘ Eduard, LINHART Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 16:47

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 16:29

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů