4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:0
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

22.09.2024 16:30

7.kolo, Divize C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Oslabený Hrádek nad Nisou chtěl v Trutnově překvapit, ale domácí nepřipustili žádné drama a uštědřili hostům tvrdou porážku.


Branky


10

Trutnov proti Hrádku nezaváhal a hosté si odvezli děsivě vypadající výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým jasně dominoval v prvním poločase a svou převahu korunoval vedením 1:0.

Domácí hráči měli skvělý start do zápasu, přičemž jejich rychlý přechod do útoku dělal hostům značné problémy. Brankář Mazánek musel být neustále ve střehu, aby odolal neustálému tlaku. Výsledkem aktivní hry domácích byla pohledná akce ve 30. minutě, kdy Knap přesným pasem vysunul Mařase, ten skvěle přihrál Slavíkovi, který měl před sebou už jen prázdnou branku a bez problémů zakončil hrudí ve stylu Skuhravého – 1:0. Zbytek prvního poločasu se nesl v klidnějším tempu, bez větších šancí, ale naděje hostů na změnu skóre stále žila.

Druhý poločas uštědřili domácím 3 branky.

Na začátku druhého poločasu se Hrádek snažil vytvořit si šanci na vyrovnání, ale když se jí nakonec dočkal, nedokázal ji využít. Domácí hrozili míči za obranu hostů a vytvořili si několik příležitostí. Když už to vypadalo, že se hosté vymaní z tlaku, špatný odkop je opět dostal do defenzivy, čehož v 52. minutě využil Trávníček, který zvýšil vedení domácích na 2:0. Domácí definitivně rozhodli zápas v 72. minutě, kdy po ztrátě míče ve středu hřiště vysunuli Doležala, který na sebe natáhl tři hráče hostí a přihrávkou pod sebe vybídl Páva ke skórování na 3:0. V 90. minutě domácí zahrávali penaltu, kterou Čechovič proměnil a uzavřel výsledek na konečných 4:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Hrádek nad Nisou
Vedoucí hostí Ondřej Holeček: Do zápasu s Trutnovem nám vypadli tři hráči základní sestavy, a proti tak kvalitnímu celku, jako je Trutnov, to bylo znát. Měli jsme problémy s jejich hrou a s pasy za naši obranu, z čehož padla i první branka. Soupeř byl po celou dobu aktivnější, lepší na míči, a zaslouženě vyhrál, i když výsledek 4:0 je pro nás docela krutý. Musím uznat, že tohle utkání bylo z naší strany zatím výkonově nejhorší.

Sestavy


MFK Trutnov
M. Hofírek [-] - M. Knap [-] , R. Kollár [-] (80. M. Kruliš [-] ) , M. Štěpánek [-] , V. Horčička [-] (46. J. Zezula [-] ) , Š. Čechovič [-] , P. Zieris [-] , P. Brejcha [-] , J. Slavík [-] (75. D. Páv [-] ) , M. Trávníček [-] (75. A. Doležal [-] ) , M. Mařas [-] (67. L. Kundrt [-] )

TJ Slovan Hrádek nad Nisou
P. Mazánek [-] - A. Tomov [-] , F. Strya [-] , D. Švejkovský [-] (25. H. Tang [-] ) , J. Adamec [-] , J. Vacek [-] (71. M. Chlupsa [-] ) , D. Chmátal [-] (78. T. Dlask [-] ) , V. Beníček [-] , O. Holeček [-] , P. Rumler [-] , M. Kavan [-]

ŽK: 31. M. Kavan , 70. A. Tomov .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: ŠTÍPEK Zdeněk - DOHNAL Lukáš, KUČERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích