1:1
(0:1)
20. A. Pajer
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:1
(0:1)

 
20. A. Pajer

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

21.09.2024 16:00

7.kolo, Divize C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Rozjetá MFK Chrudim B hostila doma SK Kosmonosy


Branky


51. M. Hodač - 20. A. Pajer
10

Domácí, posíleni o hráče z A-týmu, chtěli tento duel urvat ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nakonec první poločas patřil hostům

Herně lepší domácí přehrávali hosty hlavně ve středu pole. Co se týče šancí, domácí nedokázali v prvních 45 minutách ohrozit branku hostů žádnou střelou. Ve 20. minutě navíc prohrávali po brance Pajera, který se prosadil přes domácího brankáře Číže a dostal tak hosty do vedení 0:1. Hosté si vypracovali šance na navýšení vedení, ale domácí obrana v brance s Čížem udržela hubený náskok hostí. 

Domácí hráli víc jak 30. minut proti deseti.

Druhý poločas po domluvě v kabině domácích byl ze strany Chrudimi úplně jiný. V úvodu druhé půle si domácí vytvořili několik šancí a vzrůstající tlak vyústil ve vyrovnávací branku, kdy přesně zakončil domácí Hodač a srovnal skóre na 1:1. Hosté se nestihli ani pořádně probrat a nedisciplinovanost Šulce vedla k druhé žluté kartě, takže musel předčasně do sprchy. Hosty čekala půlhodina hry v oslabení. Jak to někdy bývá, je obtížnější hrát proti plné obraně a ještě do deseti, což bylo vidět na domácích, kteří s tím měli problémy. Hráči Kosmonos podali velice kvalitní defenzivní výkon a odměnou za to byl alespoň cenný bod ze hřiště Chrudimi.



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim B
Trenér domácích Jan Zvolánek: S Kosmonosy jsme byli v první poločase opticky herně lepším týmem, ale bez jediné střely na branku. Hosté udeřili ve 20. minutě gólem Pajera a několikrát nám ještě zle zavařili. Po změně stran se naše hra rapidně zlepšila a místy jsme si vytvořili až drtivý tlak. V 51. minutě jsme vstřelili vyrovnávací branku Matějem Hodačem, a bylo dostatek času utkání zvrátit v náš prospěch, zvlášť když od 56. minuty hráli Kosmonosy o jednoho hráče méně. Bohužel jsme zahazovali šance jak na běžícím pásu, a z utkání tak bereme pouze bod, což je strašně málo.

SK Kosmonosy
Hostující trenér Pavel Jícha: S naším výkonem v tomto utkání a získaným bodem jsme spokojeni. Zvládli jsme 34 minut v oslabení po zbytečném vyloučení Šulce a celkově jsme srdnatě vzdorovali soupeři, který byl posílen o 5 hráčů z kádru svého A týmu. Všichni hráči utkání poctivě odpracovali, a v důležitých chvílích nás podržel brankář Šteiner. Škoda dvou našich zmařených gólovek ve druhé půli. Samostatný únik Pajera zlikvidoval domácí gólman a šanci Filipa v úplném závěru hlavní rozhodčí odpískal jako faul, který bohužel viděl jen on.

Sestavy


MFK Chrudim B
L. Číž [-] - P. Skohoutil [-] (59. D. Čada [-] ) , P. Černý [-] , A. Borkovec [-] , M. Musil [-] (76. R. Dalecký [-] ) , M. Lukič [-] , N. Chichak [-] (46. M. Hodač [-] ) , P. Wehowský [-] , D. Holub [-] (46. Š. Sedlák [-] ) , O. Kesner [-] , D. Vácha [-] (76. D. Novák [-] )

SK Kosmonosy
D. Šteiner [-] - V. Šulc [-] , S. Smetana [-] (61. F. Šoufek [-] ) , N. Filip [-] , J. Podzimek [-] , L. Bobek [-] (61. D. Hudec [-] ) , M. Mašek [-] , A. Pajer [-] (80. J. Kamlach [-] ) , O. Naďo [-] , L. Hrdlička [-] , V. Poláček [-] (77. A. Švejnoha [-] )

ŽK: 25. M. Musil , 58. P. Skohoutil - 38. A. Pajer , 43. V. Šulc , 56. J. Podzimek , 83. D. Šteiner , 91. M. Mašek . ČK: 56. V. Šulc .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bečvář Lubomír - KOUTNÍK Michal, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích