1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:1
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

14.09.2024 17:00

6.kolo, Divize C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

V Hrádku se odehrál jediný zápas 6 kola DIVIZE C


Branky


13

Do Hrádku dorazili Dobrovice a vezou si domů jen  1 bod za remízu 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrádek se dočkal prvního vedení

 Jako jediný tým v šestém kole přivítal domácí Hrádek na svém stadionu FK Dobrovice. Hrádek potřeboval naplno bodovat, a bylo to vidět i na nasazení v zápase. Domácí hráči byli lepší a nebezpečnější směrem dopředu. Do vedení mohl dostat domácí Tomov, který po individuální akci nepřekonal hostujícího Trhlína, jenž ho vychytal. Domácí se ale přesto dočkali, a to ve 23. minutě po pěkné kombinaci po levé straně, která skončila na vápně na kopačce Chmátala. Ten se rozhodl zakončit tvrdou střelou, která nedala Trhlínovi v brance šanci – 1:0. Hrádek ožil, už to vypadalo, že to bude zápas, na kterém se chytí, ale bohužel nedisciplinovanost domácího Černého ho dostala na vývoj zápasu docela brzo, a to ve 32. minutě, do deseti. Hrádek mohl na konci zápasu zvýšit na 2:0. Po chytře zahrané standardce zakončoval Beníček, ale Trhlín předvedl skvělý zákrok a udržel do poločasu stav 1:0.

Vydržet bez obdržené branky znělo z kabiny domácích

Hrádek si byl vědom, že to bude obtížných 45 minut v oslabení. Bohužel v 57 minutě pro domácí zahrávali hosté standartku a nepokrytý hráč na zadní tyči nabídl Sedláčkovi vyrovnání na 1:1. Hrádek čelil tlaku hostí a několikrát musel zasahovat Mazánek v brance a to i v 80 minutě kdy nadvakrát zachránil domácím nerozhodný stav. Závěr zápasu patřil, ale domácím, kteří hrozili z brejků a Trhlín musel v brance čarovat. Zápas nakonec skončil remízou 1:1 a oba týmy budou mít smíšené pocity ze ztráty dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Hrádek nad Nisou
Vedoucí mužstva Ondřej Holeček: Do zápasu jsme vstoupili dobře, měli jsme šance hned na začátku a dokonce jsme se dostali do vedení po brance Chmátala. Za nás bylo velice přísné, spíše necitlivé vyloučení Černého hned ve 30. minutě zápasu. Bohužel to změnilo to, co jsme chtěli hrát, ale i tak jsme byli vyrovnaným soupeřem i po zbytek zápasu. Škoda vyrovnávací branky, která podle nás byla za hranou ofsajdu. Během druhé půle jsme si vytvořili gólové šance, ale vždy nás vychytal hostující brankář.

FK Dobrovice
Trenér Hostí Michal Sedláček: Do utkání vstoupili domácí aktivněji a nám se nedařilo dostat do tempa. Domácí Chmátal otevřel skóre zápasu a za pár minut obdržel Černý za faul žlutou kartu. Následné projevy nespokojenosti vedly k červené kartě a Černý šel předčasně do sprch. Po zbytek prvního poločasu jsme si nevypracovali vyloženou šanci. Ve druhém poločase se nám podařilo vyrovnat gólem od Volfa, ale domácí mužstvo stále hrozilo rychlými brejky, které jsme jim nabídli našimi nepřesnostmi a pomalou prací s míčem. Ke konci utkání nás dvakrát podržel Trhlín, a tak jsme díkybohu alespoň odjeli s bodem. Bohužel jsme neodehráli dobré utkání, jelikož i v deseti byli domácí naším vyrovnaným soupeřem.

Sestavy


TJ Slovan Hrádek nad Nisou
P. Mazánek [-] - D. Chmátal [-] (76. J. Vacek [-] ) , J. Černý [-] , V. Beníček [-] (86. D. Švejkovský [-] ) , O. Holeček [-] , Š. Kavan [-] , P. Rumler [-] , A. Tomov [-] , M. Kavan [-] , R. Černický [-] , F. Strya [-]

FK Dobrovice
T. Trhlín [-] - M. Sedláček [-] , M. Volf [-] , D. Pastyřík [-] , V. Linhart [-] , O. Bora [-] , P. Král [-] (46. J. Zorkler [-] ) , D. Krčmář [-] (46. J. Janovský [-] ) , J. Horák [-] (72. J. Kalabis [-] ) , O. Macek [-] , M. Pánek [-] (79. M. Oláh [-] )

ŽK: 32. J. Černý , 55. P. Rumler , 57. O. Holeček - 45. P. Král , 69. J. Horák , 84. M. Sedláček , 94. O. Bora . ČK: 32. J. Černý .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Braun Martin - BEDNÁŘ Jaroslav, VYKOPAL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích