T. Malinský 38. (p.)
2:1
(2:0)
23. T. Bulíř (vl.)
81. A. Pajer
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(2:0)

T. Malinský 38. (p.)
 
23. T. Bulíř (vl.)
81. A. Pajer

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.09.2024 10:30

5.kolo, Divize C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Přepeře zaslouženě vyhráli


Branky


38. T. Malinský (p.) - 23. T. Bulíř (vl.) , 81. A. Pajer
11

S

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kosmonosy se přijeli pokusit obrat rozjeté Přepeře o body, ale ty hned od začátku byli lepším týmem na hřišti. Jenomže byli to hosté, kteří v 18 minutě po přesném centru orazítkoval hlavou Mašek tyč domácí branky. Domácí na to odpověděli nejlépe jak mohli a to ve 23 minutě vysunul Truksa dlouhým pasem Bulíře a ten se z úhlu sám proti brankáři hostí nemýlil 0:1. Domácí byli při chuti a to vyústilo i v druhou branku. Ze značky pokutového kopu se 38 minutě radoval exligista Malinský a to po srážení Strnada brankářem Štajnerem. Už to celé vypadalo, že domácí přidají s narůstajícím tlakem další branky jenomže v 60 minutě šel zbytečně ostře do souboje Chisom a poroučel se po druhé žluté kartě do sprch a domácí čekala půl hodina o deseti. Na 3:0 a klid mohl přinést Bulíř, ale poprvé ho vychytal Štajner a následný pokus zastavilo břevno v pokusu o prohození.

Tlak hostí vyústil v 81 minutě kdy domácí ztratili zbytečně míč ve středu hřiště a hosté Pajerem snížili na 2:1 a tento výsledek si domácí už pohlídali.

 



Ohlasy k zápasu


FK Přepeře
Trenér Martin Ježek: Hráli jsme dobře pozičně vyhrávali souboje a až na tu tyč a gól, který vyústil s toho, že jsme hráli o deseti už od 60 minuty jsme hostující celek do žádné velké akce nepustili. Jen je škoda, že i ten výsledek není vyšší šance na to jsou třeba i to břevno Bulíře, který mohl už v minulém zápase přidat branky na víc.

SK Kosmonosy
Trenér SK Kosmonosy Pavel Jícha: V utkání jsme prohráli zcela zaslouženě. V první půli jsme totiž Přepeřím zabalili 2 dárky po kterých nám vstřelili 2 branky a naopak naše 2 šance jsme neproměnili. Ve druhé půli jsme 30 min hráli přesilovku po vyloučení Chisoma, ale z tlaku jsme dokázali vstřelit pouze korigující branku, což je za mě málo. Upřímně jsem naštvaný, určitě bylo dnes na to, zde bodovat. Naší snahu však sráželo mnoho individuálních nepřesností, malý důraz v osobních soubojích a výběr špatných řešení v mnoha herních situací.

Sestavy


FK Přepeře
F. Truksa [-] - J. Strnad [-] (62. D. Neyra [-] ) , T. Bulíř [-] (87. J. Pour [-] ) , J. Šťovíček [-] (74. L. Martan [-] ) , T. Malinský [-] (74. D. Novák [-] ) , S. Chisom [-] , U. Alhassan [-] , M. Janošík [-] , M. Pavlata [-] , D. Horňáček [-] , V. Novotný [-]

SK Kosmonosy
D. Šteiner [-] - M. Hošťálek [-] , N. Filip [-] (77. V. Šulc [-] ) , F. Šoufek [-] , A. Švejnoha [-] (46. V. Poláček [-] ) , L. Bobek [-] (64. S. Smetana [-] ) , M. Mašek [-] , A. Pajer [-] , O. Naďo [-] , J. Kamlach [-] (64. D. Hudec [-] ) , J. Podzimek [-] (92. L. Hrdlička [-] )

ŽK: 18. S. Chisom , 25. J. Šťovíček - 37. D. Šteiner , 90. V. Šulc . ČK: 60. S. Chisom .
Hráči zápasu: T. Bulíř .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Bednář Jaroslav - BRAUN Martin, VODRÁŽKA Dan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů