4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice o výhře rozhodly v prvním poločase


Branky


13

Žimrovice daly v první půli čtyři branky a ve druhé si náskok už jen hlídaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o čtyři branky

Žimrovice ve svém prvním jarním domácím zápase hostily mužstvo z Dolních Životic. Žimrovice šly do vedení už ve třetí minutě, když přímý kop Ondřeje Černého od lajny proskákal celé vápno a míč nikým neatakovaný zaplul až do hostující brány – 1:0.Pak až do druhé branky domácích se hrála relativně vyrovnaná partie. Hosté se dostali Tomášem Štrbíkem do pološance. Tomáš Štrbík se pak zranil a hosté začali kupit chyby. Druhá domácí branka padla ve 28. minutě, když střelu Jakuba Černého gólman Vojtěch Otipka vyrazil k Ondřejovi, jenž si míč zpracoval a poslal jej do sítě – 2:0. Za dvě minuty poslal Jakub Černý dlouhý míč směrem k hostujícímu vápnu, kde byl Fajkus dříve než brankář Vojtěch Otipka, a míč pak Fajkus pohodlně posunul do prázdné sítě – 3:0. Ve 35. minutě pak Hrbáč přes Hoppa dostal míč k Jakubu Černému, který z hranice šestnáctky zatřásl břevnem. V závěru poločasu zleva z dvaceti metrů poslal míč pod břevno Ondřej Černý – 4:0.

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase Žimrovice výrazně ubraly z tempa a zkušeně si začaly hlídat svůj čtyřbrankový náskok. Hosté se na žádný odpoir nezmohli, i když se snažili. Domácí se dostávali spíše do pološancí. V nich se ocitli Ondřej Černý, Jakub Černý, Fajkus a Hrbáč. Největší šanci hostů vypracovali paradoxně domácí po hodině hry, když malá domů Paláčka těsně minula bránu. Žimrovice si tak udržely i nadále svou neporazitelnost.

 

Žimrovice jedou příští kolo do Slavkova. Dolní Životice zavítají do Kozmic.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Měli jsme převahu celých devadesát minut. Hosty jsme víceméně do ničeho nepustili, kromě asi dvou střel. I další šance jsme zahodili. A i když nebyl výkon optimální, tak jsme vyhráli zaslouženě.

FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): Žimrovice bylky lepší. Hned ve 4. minutě jsme dostali nepochopitelný gól z přímého kopu, když balon proskákal celým vápnem a skončil u tyčky. Pak jsme chvilku asi dvacet minut hráli, ale po zranění Štrbíka jsme pak začali kupit chybu za chybou a dostali jsme další tři góly. Klukům sice nemám co vytknout, ale bohužel nám chybí fotbalovost a kreativita, bez čehož nejde uspět.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , F. Paláček [-] (74. A. Dušek [-] ) , L. Fajkus [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] (63. P. Škrobánek [-] ) , M. Režnar [-] , J. Černý [-] (74. J. Schauer [-] ) , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] , M. Pumr [-] - V. Mareta [-] , F. Elbl [-] , M. Tengler [-] , T. Štrbík [-] (22. J. Otipka [-] ) , P. Dušek [-] , D. Kosmál [-] , M. Procházka [-] , L. Štrbík [-] , P. Pohaněl [-]

ŽK: 17. J. Hertel , 82. L. Fajkus - 88. M. Pumr .
Hráči zápasu: O. Černý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HAAS Adam - KUBÍN Michael, RICHTER Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Daněk
Tip experta: výhra domácích

Žimrovice si budou chtít po minulém kole spravit chuť, kdy remizovaly a hladce zvítězí. Tip: 4:0

Tip: výhra domácích