3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice doma porazily Litultovice


Branky


12

Těškovice daly v každém poločase o jednu branku více než Litultovice a vyhrály o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o jednu branku

Těškovice už ve svém druhém jarním zápase přivítay mužstvo z Litultovic. V první akci se objevili domácí, když po centru Illíka vykryl dorážku Kupky hostující góloman Böhm. Hosté si pak vypracovali asi tři rohy. Po jednom z nich přestřelil hlavou Vaculík. Neujala se ani šance kapitána Šroma, když hlavičkoval do boční tyčky. Ve 20. minutě odcentroval z pravé strany Vavrečka a Illík po zaváhání gólmana Böhma hlavou otevřel skóre zápasu - 1:0. Za dvě minuty vyrazil gólman Böhm tvrdou střelu Ondry Strojila z trestného kopu, a následná dorážka Vladimíra Šenka skončila nad brankou hostů. Ve 25. minutě zatáhl míč po levé straně Matěj Krayzel, a jeho zpětná přihrávka na Vladimíra Šenka skončila střelou nad. Za devět minut opět pronikal po levé straně Matěj Krayzel, ale jeho centr do malého vápna Vilém Krayzel minul. Ve 40. minutě skončila táhlá střela Strojila těsně nad hostující brankou. Ve 43. minutě zpracoval na hranicci šestnáctky míč Kupka, ale jeho pohotovou střelu z otočky gólman Böhm chytil. V závěru poločasu pronikal z poloviny hřiště po levé straně sám na gólmana Matěj Krayzel, gólman však jeho střelu vyrazil a následná dorážka Ondry Strojila skončila mimo branku.

Těškovice vedení navýšily

Druhý poločas začali domácí tvrdou střelou Jana Šenka, která skončila nad. Ve 49. minutě přenesl Rek míč z pravé strany na levou stranu hřiště na zabíhajícího Ondru Strojila, který potáhl balon do středu podél šestnáctky a technickou střelou k levé tyči zvýšil na 2:0. V 52. minutě po faulu na pronikajícího Matěje Krayzla zahrával Vavrečka přímý kop, ale míč skončil pouze na břevně hostů. Po hodině si vybral brankář Krčmář „slabší chvilku“, když při výbehu na přímý kop Drápala si naběhl Doležel a pohodlně skóroval před brankáře do prázdné branky - 2:1. V 73. minutě zatáhl míč po straně kapitán Šrom, našel Včelku, který poslal balon do brankáře Krčmáře. Hned z následného útoku po výkopu brankáře Krčmáře vyhrál Matěj Krayzel souboj o míč se stoperem, následně potáhl míč podél vybíhajícího gólmana Böhma a skóroval do prázdné branky - 3:1. V 82. minutě vysunul Kupka nabíhajícího Vavrečku, ale jeho střelu po zasekávačce srazili hosté na roh. V 86. minutě zakončili hosté po centru z pravé strany, ale jejich dorážku ztlumil Strojil a na brankové čáře chytil Krčmář. V 88. minutě skončila střela Vladimíra Šenka z šestnáctky těsně nad brankou. V 92. minutě se po chybě hostů v rozehrávce dostal k míči střídající Juchelka, ale jeho průnik šestnáctkou a technickou střelu do levé šibenice gólman Böhm vykryl. Za minutu zakončil Ondra Strojil tvrdou střelou těsně nad břevno.

 

Těškovice jedou příští kolo do Hlavnice. Litultovice jedou do Bohuslavic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Úvod utkání sice patřil hostům, ale my jsme se postupně rozehráli a ujali vedení 2:0. Zbytečně jsme pak po chybě inkasoval na 2:1, ale po zvýšení vedení na 3:1 jsme kontrolovali hru. I když jsme nepředvedli optimální herní výkon, tři body zůstávají doma.

TJ Sokol Litultovice
Jakub Šrom (kapitán): Bylo vidět, že někteří naši hráči viděli balon po dlouhé době. Přesto jsme neměli špatný start, když jsme v úvodní desetiminutovce meli dvě šance. Pak jsme po zbytečném zaváhání dostali první branku. Start do druhé půle nám nevyšel a soupeř své vedení navýšil. My jsme sice snížili, a mohli dokonce vyrovant, ale nedali jsme a dostali jsme pak hned branku na 3:1. Domácí si to pak už zkušeně pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - M. Krayzel [-] (84. M. Popp [-] ) , P. Kupka [-] , V. Krayzel [-] (46. R. Barkócy [-] ) , D. Illík [-] , J. Šenk [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , O. Strojil [-] , J. Solnický [-] , T. Rek [-] (75. J. Krayzel [-] )

TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - A. Vaculík [-] (81. S. Obrusník [-] ) , M. Hopp [-] (72. J. Válek [-] ) , M. Drápal [-] , T. Steuer [-] (66. T. Bartoš [-] ) , J. Pavlíček [-] , J. Šrom [-] , A. Včelka [-] , P. Fiala [-] , A. Džemla [-] , O. Doležel [-]

ŽK: 59. O. Strojil - 55. M. Drápal , 84. T. Bartoš .
Hráči zápasu: O. Strojil - M. Drápal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ADAMČÍK Petr - HLADÍK Miroslav, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Těškovice nám ukázaly jakou mají sílu. Spousta mladých běhavých kluků, kteří jsou šikovní na balónu. Litultovicim to taky moc nejde, proto můj tip je 4:1 pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích