Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Férová remíza


Branky


10

V 17. kole přivítala Velká Polom na domácí půdě Jižany. Polom hraje ve velké formě, což dokazuje i stoupáním v tabulce. Jižané na jaře už párkrát zaváhali, ale stále jsou velmi nebezpečným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dalekonosná rána

Zápas byl pro oko fanouška velmi dobrý, dá se říci že měl vše, Ostrava – Jih hrála výborný fotbal plný individualit, Velká Polom taktéž, první poločas byl nejspíše lepší pro Ostravu-Jih. Přesto se jako první prosadili domácí, když v 18. minutě z dálky vystřelil Jiří Stadther a propálil brankáře Begu – 1:0. Vedení domácím nevydrželo ani dvě minuty, jelikož už ve 20. minutě se prosadil Němec a srovnal stav utkání – 1:1. První poločas ještě nabídl několik příležitostí, dá se říci, že ze hry měli více hosté, ale prosadit se už nikomu nepodařilo.

 

 

Zápotočný stále ve formě

Ve druhé půli se hra překlopila trochu více na stranu Polomi. Hned po pěti minutách se opět podařilo prosadit Ladislavu Zápotočnému, který si svou formu přenesl i do polomských řad, prosadil se ze samostatného úniku – 2:1. Jižané na nic nečekali a snažili se vyrovnat, čemuž dlouho polomští odolávali, ale nakonec v 78. minutě, když se nedomluvil brankář Thiemel s jedním ze spoluhráčů a nakonec už měl Šlosar jednoduchou úlohu a to míč uklidit do brány, což se mu povedlo a srovnal stav utkání 2:2. Žádnou větší příležitost ke skórování si už ani jeden z celků nevytvořil a tak utkání skončilo nejspíš férovou remízou.



Sestavy


TJ Velká Polom
J. Thiemel [-] - J. Němec [-] (78. M. Kaspřík [-] ) , J. Rychlý [-] (86. V. Vaněk [-] ) , J. Stadtherr [-] (72. P. Strakoš [-] ) , J. Kopřiva [-] , V. Chromečka [-] (72. D. Cihlář [-] ) , L. Zápotočný [-] , P. Šmída [-] , P. Sztefek [-] , J. Stadtherr [-] , J. Chmel [-]

FC Ostrava-Jih
A. Bega [-] - J. Němec [-] (66. M. Belina [-] ) , P. Sporina [-] , F. Chrašč [-] (66. M. Janošec [-] ) , R. Stojan [-] (46. M. Šlosar [-] ) , D. Gregor [-] (73. J. Georgiovský [-] ) , F. Matiášek [-] , P. Hampel [-] , M. Leščák [-] , A. Georgiovský [-] (66. M. Gaži [-] ) , L. Machala [-]

ŽK: 76. P. Šmída , 92. J. Kopřiva - 59. J. Němec , 70. P. Sporina , 92. A. Bega .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PODRAZA Jaroslav - TABÁŠEK Kamil, KŘIŽÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Velká Polom hraje ve velké formě a doma si s Jižany poradí.