2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2024 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce vyhrála Stará Ves


Branky


14

Domácí dali v každém poločase jednu branku a vyhráli 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Ves vedla o jednu branku

Stará Ves v dohrávce 23. kola přivítala mužstvo z Vítkova. Do první příležitosti se dostala hostující družina, když Šimon Hučík unikl po pravé straně, nahrávkou pod sebe našel Dohnálka, který ale neda. Za čtyři minuty dostal Sekanina balon za obranu, přetlačil hostujícího stopera a špičkou kopačky poslal balon kolem brankáře Soukupa - 1:0. Sekanina byl dále při chuti. Podařilo se mu nastřelit brankáře Soukupa. Poté z úhlu orazítkoval spojnici hostující svatyně. Od dvacáté minuty převzal inciciativu Vítkov. Ve 20. minutě po rohu Faldýna hlavičkoval Dohnálek do náruče brankáře Kohouta. Za pět minut nyhrál Sychra Dohnálkovi, jehož střela ale měla malou razanci. Ve 35. minutě po centru Faldýna hlavičkoval Mikulenka těsně nad bránu. Pak si hosté vypracovali serii rohů, z nichž ale nic nebylo. V závěru poločasu ještě Dohnálek z přímého kopu pálil nad. 

Stará Ves výhru navýšila

Pět minut po startu druhé části Kristián našel Sychru, který ale branku přestřelil. V 55. minutě v největší šanci hostí rozezvučel břevno Dohnálek. Pak se ve dvou dobrých příležitostech objevil agilní Sekanina. Jednou pálil do brankáře a jednou do tyče hostující brány. Pak přišla zlomová 62. minuta, když Pauler vybojoval balon, který poslal na Bednáře, jenž ho kolmici nahrál Raiskupovi, který viděl lépe postaveného Sekaninu, který prudkou střelou nedal Soukupovi žádnou šanci - 2:0. Vítkov tento gól opařil. Domácí si v poklidu hlídali svůj dvoubrankový náskok. Hosté se dostali k zakončení až pět minut před koncem, když Prda nahrál Zouharovi, jehož střelu k tyči ale Kohout chytil. Stará Ves pak už v závěru tři body udržela.

 

Stará Ves v neděli jede do Krnova. Vítkov v sobotu zajíždí do Lichnova. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Výsledek se nerodil vůbec lehce. Vítkov má sice dost mladých hráčů, ale má i zkušeného Mikulenku a Dohnálka a ti prokázali svou kvalitu. My jsme sice rychle vstřelil branku, ale zhruba od 20. minuty nás soupeř přehrával, jen špatně řešil své šance. Ve druhé uškodil soupeři odchod Mikulenky, pak jejich hra přestala mít takovou kvalitu a my jsme toho využili ke vstřelení druhé branky a zápas se pak dohrával v poklidu.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Do šedesáté minuty jsme hráli vyrovnanou partii. Bohužel je to stejná jarní písnička, kdy soupeř šance neproměňoval, a my bohužel opět ne, a díky tomu jsme prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - M. Raiskup [-] (77. J. Batla [-] ) , L. Gregovský [-] (46. T. Bednář [-] ) , F. Köhler [-] , L. Ošlejšek [-] , K. Pauler [-] , J. Sekanina [-] , J. Matějka [-] , O. Hrabina [-] (46. K. Meluš [-] ) , P. Prášil [-] (46. L. Šimko [-] ) , M. Drábek [-] (46. S. Kováč [-] )

TJ Vítkov
V. Soukup [-] - J. Hučík [-] (73. Š. Zouhar [-] ) , T. Kristián [-] (86. L. Lamatschek [-] ) , J. Dohnálek [-] , Š. Hučík [-] , V. Sychra [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] (59. P. Prda [-] ) , D. Fabík [-] , A. Faldýn [-] , M. Bek [-]

ŽK: 36. L. Gregovský , 70. J. Matějka , 76. K. Pauler .
Hráči zápasu: J. Sekanina - Š. Hučík .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - ROBENEK Bohumil, ČECHÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Krejsa
Tip experta: výhra domácích

Zde není o čem, za mě tutová jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů