2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Derby pro Malé Hoštice


Branky


14

Malé Hoštice daly v prvním poločase dvě branky. Ve druhém se už skóre nezměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoštice vedly o dvě branky

V derby zápase přivítaly Malé Hoštice mužstvo z Opavy. V derby zápase začaly aktivněji Malé Hoštice. Už po deseti minutách se v závaru v pokutovém území nejlépe zorientoval Adamčík, který vystřelil do připraveného Honky. Za dvě minuty střelu Šafarčíka bravurně vyrazil gólman Honka. Ve 22. minutě nabil Šafarčík pro Watzlawika, který Honkovi nedal žádnou šanci – 1:0. Za čtyři minuty střela Greška skončila po teči v autu. Teprve teď se probudila i Opava, ale hlavičku Henčla vyhlavičkoval domácí obránce do bezpečí. Po půl hodině hry vytěsnil střelu Suchánka brankář Honka na rohový kop. Ve 33. minutě nahrál Watzlawik mezi dva obránce Adamčíkovi, který se nemýlil – 2:0. V závěru prvního poločasu mohl snížit opavský Prchala, který ale nastřelil pouze brankáře Exnera.

Skóre se už nezměnilo

V úvodu druhého poločasu po rohovém kopu Šafarčíka zakončoval Suchánek vedle levé tyče. Opava reagovala kontrem Prchaly, který ale brankou neskončil. V 57. minutě zatřásl Adamčík levou tyčkou opavské brány. Za deset minut vystřihl Šafarčík nůžky, ale brankář Honka byl připraven. Dvacet minut před koncem byl vyloučen domácí Schrom. V závěru zápasu orazítkoval hostující Poštulka tyčku domácí svatyně. Když potom domácí přežili standardku hostů, mohli se radovat ze tří zasloužených bodů. 

 

Malé Hoštice v příštím kole jedou do Budišova. Slavia Opava bude hostit Jindřichov.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Dneska jsem strašně štastný, že se nám doma podařilo zvítězit. Minerva působila ospalým dojmem, než nás rozhodčí poslal do deseti. Pak hrozily ze standardek, které jsme zkušeně ubránili. Hráči odvedli dnes super výkon.

FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Prohráli jsme 2:0. Na zápas ve kterém už o nic nešlo, jsme se nedokázali připravit. V prvním poločase jsme jako kdyby na hřišti vůbec nebyli a nedostali se vůbec do hry. Byli jsme jako diváci, kteří si nezaplatili vstupné a nedostali se do utkání. Ve druhém poločase to bylo o něco lepší. Soupeř vyhrál zaslouženě, my jsme hráli moc profesorsky.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
F. Exner [-] - D. Schrom [-] , P. Stříbrný [-] , O. Šafarčík [-] , R. Suchánek [-] (84. K. Kravar [-] ) , D. Greško [-] , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , Š. Winkler [-] (65. E. Klinger [-] ) , J. Droppa [-] , D. Watzlavik [-]

FK Slavia Opava
M. Honka [-] - Š. Henčl [-] , O. Melecký [-] , M. Škrobanek [-] , T. Matějek [-] , T. Ryž [-] (60. I. Kratochvíl [-] ) , M. Prchala [-] (60. M. Hanslík [-] ) , J. Hanslik [-] (67. J. Vrána [-] ) , J. Schneider [-] , D. Klimeš [-] (75. M. Poštulka [-] ) , M. Pavlíček [-]

ŽK: 64. Š. Henčl . ČK: 70. D. Schrom .
Hráči zápasu: D. Watzlavik , F. Exner .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - PORUBEK Václav, MINICH Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Krejsa
Tip experta: výhra hostů

Dost bude záležet v jaké sestavě se domácí sejdou, ale věřím zde mladému týmu Slavie, že vítězství bude na jejich straně.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích