2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec porazil Velké Hoštice


Branky


14

Po bezbrankovém poločase se hosté ujali vedení, ale Hradec dokázal zápas otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Hradec ve svém dalším domácím zápase přivítal mužstvo z Velkých Hoštic. Velké Hoštice po celý zápas byly aktivnější a více na balónu. Hradec vsadil všechno na účelnost a zisk tří bodů. Ve 12. minutě se řítil do šance hostující Kupka, ale Válek ho dokázal vychytat. Stejně se vedlo za osm minut i Peterkovi, který rovněž ztroskotal na Válkovi. Domácí se dostali do jedné pološance, když se Pekárkovi v dobré pozici zapletl míč mezi nohy. Po půl hodině hry vjel do šestnáctky Benna, jeho střelu pak vykopávali hradečtí hráči z prázdné branky. V závěru poločasu se pak dostal ke střele Czerný, ale Válek byl opět na svém místě.

Hradec dal o jednu branku víc

I druhý poločas začali hosté náporem a v 58. minutě si Czerný obehrál tři hráče, vběhl do pokutového území a střelou k tyči nedal Válkovi žádnou šanci – 0:1.  Za tři minuty zahrával Hradec rohový kop, míč se dostal k Duškovi, který ho jako buldok protlačil do sítě – 1:1.  Hosté mohli jít znovu do vedení, ale po rohovém kopu si Peterek vylámal zuby na skvělém chytajícím Válkovi. Čtvrt hodinu před koncem zahrával přímý kop střídající Wiweger. Na zadní tyči vrátil míč jeden z hráčů před brankou a Pekárek z voleje málem protrhl síť. Když pak domácí přežili i střelu Czerného, mohli se radovat z důležitých tří bodů. 

 

Hradec má příští kolo volno. Velké Hoštice budou hostit Slavkov.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
David Žurek (hrající trenér): Je to pro nás důležitá výhra. Před zápasem jsem klukům řekl, že mě nezajímá předvedený výkon, ale chci tři body. Hosté byli lepší, byli více na balónu, k nám se ale přiklonilo štěstí.

FK Velké Hoštice
Daniel Pluschke (asistent trenéra): Soupeř si nevytvořil jedinou šanci a ze dvou standardek nám dal dva góly. My jsme nevyužili asi osm gólovek, a proto jsme prohráli.



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - D. Žurek [-] (90. M. Gebauer [-] ) , T. Hebelka [-] , L. Hruška [-] (74. T. Wiweger [-] ) , M. Lichý [-] (86. D. Večerka [-] ) , D. Pekárek [-] (86. M. Rampáček [-] ) , L. Vícha [-] (74. T. Tichavský [-] ) , P. Hellebrand [-] , J. Tůma [-] , D. Kurzica [-] , R. Dušek [-]

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - A. Fabisz [-] , P. Stoklasa [-] (60. O. Kopčan [-] ) , E. Peterek [-] , P. Kupka [-] (89. F. Pírek [-] ) , T. Kura [-] (60. J. Tietz [-] ) , L. Benna [-] , P. Bensch [-] , M. Czerný [-] , D. Nardelli [-] , F. Dombek [-]

ŽK: 73. D. Kurzica - 66. L. Benna .
Hráči zápasu: D. Kurzica , M. Válek - M. Czerný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BOČEK Robin - MORAVEC Roman, KOLEČKÁŘ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Krejsa
Tip experta: výhra domácích

Zde budu věřím našemu mužstvu, i když se výsledkově trápíme, herně to tak špatné není, a já věřím, že smůlu prolomime a důležité utkání zvládneme.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích