0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 15:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov potvrdil roli favorita a odvezl si tři body z Lichnova


Branky


12. P. Pizur , 31. R. Modelský , 52. P. Pizur , 77. J. Kuric , 88. P. Pizur
14

Budišov po poločase vedl o dvě branky. Ve druhém pak svou výhru třemi góly navýšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o dvě branky

Lichnov na svém trávníku přivítal vedoucí celek z Budišova. Lichnov už druhý zápas po sobě hrál o deseti lidech. Budišov jako vedoucí celek tabulky se ujal vedení po jedenácti minutách, když odkop Lichnova zpracoval Pizur, který si narazil s Černochem a z první vystřelil nechytatelně do šibenice – 0:1. Za tři minuty po centru Modelského hlavičkoval Pizur do náruče brankáře Moškoře. Lichnov zareagoval střelou Pokorného, která trefila brankáře Matěje Němečka do nohy. Po dvaceti minutách napřáhl Kuric z dvaceti metrů a jeho pumelice skončila na břevně domácí brány. Po půl hodině hry nahrál Skácel Modelskému, který si obešel dva obránce a zametl míč do sítě – 0:2. Ve zbytku poločasu se už nic podstatného nestalo.

Budišov vedení navýšil

Na začátku druhého poločasu domácí Pokorný zazdil velkou šanci. Na brankáři Matěji Němečkovi si vylámal poté zuby i Zahradník. V 52. minutě prodloužil Černoch balón na Pizura, který v úniku zamířil nechytatelně k tyči – 0:3.  Třináct minut před koncem zápasu odcentroval Kadlec do vápna a Kuric trkl míč mimo dosah brankáře Moškoře – 0:4. Lichnov pak mohl zaznamenat čestný úspěch Zahradníkem, který ale levačkou střílel mimo cílené zařízení. V závěru zápasu pak Černoch narýsoval kolmici na Pizura, který uzavřel svůj hattrick – 0:5.

 

Lichnov v příštím kole jede do Zlatníků. Budišov bude hostit Malé Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Ladislav Byrtus (vedoucí): Opět jsme celý zápas hráli o deseti. Soupeř byl od začátku lepší na míči. Přesto si myslím, že jsme podali lepší výkon, než minule. Bohužel opět někteří hráči se na to vykašlali, někteří jsou zranění. Chceme to už jen důstojně dohrát a uvidíme, co bude v další sezóně.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Proti oslabenému Lichnovu jsme nehráli úplně ideální zápas, ale po krásných akcí jsme si vypracovali náskok 5:0 a slavíme další výhru.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
D. Moškoř [-] - K. Podaný [-] , M. Tesař [-] , J. Fadrný [-] , J. Barteska [-] , J. Mašlík [-] - D. Říha [-] , P. Zahradník [-] , J. Podaný [-] , M. Pokorný [-] - L. Byrtus [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - R. Modelský [-] (84. O. Huťa [-] ) , J. Kuric [-] , A. Levák [-] , P. Pizur [-] , D. Anděl [-] (51. J. Němeček [-] ) , J. Dvořák [-] (51. M. Kadlec [-] ) , J. Vondrouš [-] , T. Černoch [-] , M. Marek [-] (65. D. Huťa [-] ) , T. Skácel [-]

Hráči zápasu: J. Barteska - P. Pizur .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - THIEMEL Karel, BALINT Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Krejsa
Tip experta: výhra hostů

Zde vidím jasnou záležitost, Budišov předvádí velmi pohledný fotbal a s trápícím Lichnovem si v pohodě poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů