Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Opava porazila oslabený Lichnov


Branky


6. J. Štencel , 12. A. Žižka , 21. Š. Henčl , 25. J. Fadrný (vl.) , 32. Š. Henčl , 41. Š. Henčl , 45. Š. Henčl , 65. A. Žižka , 87. M. Prchala
18

Opava vyhrála o devět branek nad oslabeným Lichnovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava vedla o sedm branek

Opava přivítala na svém trávníku mužstvo z Lichova. Opava hrála po celý zápas proti soupeři, který hrál oslabený o jednoho hráče, a náležitě toho využila. Hned po šesti minutách vyslal Pavlíček do běhu Klimeše, kterého stíhal hostující obránce, Štencel si zkušeně zasekl míč a střelou k tyči otevřel účet utkání – 1:0. Za šest minut přistál centr Meleckého z pravé strany na hlavě Žižky, na jehož pokus byl brankář Moškoř krátký – 2:0. Po dvaceti minutách pak dlouhý aut z levé strany prodloužil Hoblík na Henčla, který byl z blízka nekompromisní – 3:0. Za čtyři minuty odcentroval do pokutového území míč Štencel, ten se následně dostal Pavlíčkovi, jehož tvrdou střelu tečoval do vlastní sítě Fadrný – 4:0. Ve 32. minutě pak Žižka namazal balon přesně Henčlovi, který se prosmýkl do vápna a pohodlně zavěsil – 5:0. Čtyři minuty před přestávkou pak skákavou střelu Meleckého s námahou vyrazil Moškoř před sebe a pohotový Henčl pak vrátil balon do sítě – 6:0. V závěru prvního poločasu nepřesnou střelu Prchaly umístil do brány Henčl – 7:0. Kromě sedmi branek Opava nevyužila spoustu dalších dobrých situací. 

Opava svůj náskok navýšila

Ve druhém poločase se domácí brankostroj zasekl. Hosté, kteří prvních deset minut druhé půle hráli pouze o devíti, se zaměřili na bránění a domácí už nebyli tak hladoví. Hned v úvodu poločasu z poloviny hřiště orazítkoval břevno domácí brány Fadrný. V 65. minutě napřáhl Žižka asi z třiceti metrů a míč skončil přesně u tyče – 8:0. Za tři minuty pak střelu Fadrného vyrazil na roh gólman Čelůstka. V samém závěru zápasu nenápadnou střelou zpoza šestnáctky uzavřel účet utkání Prchala – 9:0. Rozhodčí pak hned ukončil zápas.

 

Opava jede příští kolo do Malých Hoštic. Lichnov bude hostit Budišov. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Není co hodnotit. Pochválil bych soupeře, že se na to i v deseti nevykašlal. Vyhráli jsme. Je to šestý zápas v řadě, který jsme neprohráli. Byl to test na derby proti Malým Hošticím.

TJ Sokol Lichnov
Ladislav Byrtus (vedoucí): Co k tomu říct. Nekteří se na to vykašlali, někteří jsou zranění, takže jsme celý zápas hráli pouze o deseti.



Sestavy


FK Slavia Opava
F. Čelůstka [-] - A. Žižka [-] , O. Melecký [-] , M. Škrobanek [-] , M. Pavlíček [-] , J. Hoblík [-] (55. I. Kratochvíl [-] ) , J. Štencel [-] (30. M. Prchala [-] ) , J. Schneider [-] , D. Klimeš [-] (55. J. Hanslik [-] ) , Š. Henčl [-] (55. M. Hanslík [-] ) , T. Matějek [-]

TJ Sokol Lichnov
D. Moškoř [-] - J. Barteska [-] , J. Mašlík [-] , J. Fadrný [-] , M. Tesař [-] - J. Podaný [-] , M. Pokorný [-] , D. Říha [-] - M. Petula [-] , L. Byrtus [-] - J. Dankovič [-]

Hráči zápasu: Š. Henčl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HRDINA Lukáš - HRŇA Petr, HENČL Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Kamil Pauler
Tip experta: výhra domácích

Slavie doma bude brát všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích