3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec na jaře poprvé zvítězil


Branky


33. T. Krejsa , 54. J. Tůma , 75. T. Krejsa
18

Hradec po půli vedl o jednu branku. Ve druhém poločase dvěma góly ještě výhru navýšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec vedl o jednu branku

Hradec na svém trávníku přivítal družstvo z Lichnova, který přijel v hodně okleštěné sestavě způsobené zraněními. Hradec hned od počátku diktoval tempo hry. V prvních třech minutách si vypracoval dva rohy, které ale hostující obrana odvrátila. Velkou šanci si pak připravil po rohovém kopu Štencela Krejsa, jehož hlavička zacinkala na tyčku hostující branky jako zvonkohra. Po dvaceti minutách hry hry se domácí zlobili na rozhodčího, když po faulu na Wiwegera se dožadovali penalty. Pak zlikvidoval pokus Pekárka mířící do šibenice brankář Moškoř. Do vedení se dostal Hradec deset minut před přestávkou, když přímý kop Kvasničky vypadl brankáři Moškořovi z rukavic a Krejsa pohotově dorazil míč do odkryté branky – 1:0. Hosté za první poločas vyslali dvě střely Zahradníkem a Pokorným.

Hradec výhru po pauze navýšil

V úvodu druhého poločasu měl vyrovnání na kopačkách Zahradník. Deset minut po pauze navýšil Hradec své vedení, když rohový kop Hrušky přistál na hlavě Tůmy, který zatloukl balon do kasy – 2:0. Čtvrthodinu před koncem odcentroval ze strany Kvasnička na hlavu Krejsy, jeho první pokus ještě dokázal hostující hráč odhlavičkovat, ale na druhý jeho pokus hlavou již byla obrana Lichnova krátká – 3:0. Další šanci po nahrávce Pekárka spálil Hebelka, jenž si vylámal zuby na Moškořovi. Poslední příležitost zazdil po pasu za obranou od Kellnera Pekárek. Hradec to ale mrzet nemuselo, protože i tak si připsal první jarní výhru. Lichnov po čtyřech remízách poprvé na jaře padl.

 

Hradec jede příští kolo do Malých Hoštic. Lichnov bude hostit Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
David Žurek (trenér): Konečně jsme neudělali žádnou chybu vzadu, a šancí jsme měli, že to mohlo skončit i vyšším rozdílem. Jsem rád za první tři jarní body.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Zase nám chybělo šest až sedm hráčů ze sestavy. Msel hrát i náš vedoucí Byrtus. Byla to zasloužená výhra domácích, a k té jí gratuluji.



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - T. Wiweger [-] (82. M. Kříž [-] ) , J. Štencel [-] , J. Tůma [-] , D. Pekárek [-] (82. L. Vícha [-] ) , J. Kvasnička [-] (88. M. Gebauer [-] ) , L. Hruška [-] (77. P. Hellebrand [-] ) , T. Krejsa [-] (88. R. Dušek [-] ) , T. Hebelka [-] , D. Večerka [-] , R. Kellner [-]

TJ Sokol Lichnov
D. Moškoř [-] - M. Lazar [-] , J. Mašlík [-] , L. Byrtus [-] , J. Slepička [-] - J. Podaný [-] , A. Komenda [-] , M. Pokorný [-] , P. Zahradník [-] - D. Říha [-] , J. Dankovič [-]

ŽK: 57. T. Wiweger , 85. T. Krejsa - 16. D. Říha , 57. P. Zahradník .
Hráči zápasu: T. Krejsa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SLADKÝ Ondřej - ŽÁČEK Marek, GAJDUŠEK René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Roman Štalmach
Tip experta: výhra domácích

Hradec doma bude chtít odčinit debakl s Krnovem B, a Lichnov, který poslední zápasy jen remizoval si odveze porážku. (tip 1)

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích