J. Tietz 50. (p.)
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stará Ves vykradla Velké Hoštice


Branky


50. J. Tietz (p.) - 18. F. Köhler , 60. P. Kučera , 69. P. Kučera , 81. F. Köhler
18

Po půli vedli hosté o jednu branku. Ve druhé části domácí na začátku srovnali. Hosté pak ale třemi góly rozhodli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Ves vedla o jednu branku

Velké Hoštice doma hostily Starou Ves. V úvodní dvacetiminutovce byla aktivnější hostující družina ze Staré Vsi. Zaslouženě se po osmnácti minutách taky ujala vedení, když zprava odcentroval Král a míč se přes domácí obranu dostal ke Köhlerovi, jenž kolem gólmana Maňáka poslal míč do sítě – 0:1. Domácí pak hru postupně vyrovnávali a dostali se do dvou velkých šancí. Nejdříve ve 25. minutě přestřelil Kura z jedenácti metrů hostující branku. V závěru poločasu pak šel sám na gólmana Kohouta Peterek, ale vystřelil jen do dobže postaveného brankáře. Stará Ves jen dvakrát vystřelila Ošlejškem. 

Hoštice vyrovnaly, Stará Ves ale dala tři branky

V úvodu druhé půle vletěl neohroženě do hostujícího vápna Kupka, kde by sražen. Nařízenou penaltu pak s přehledem proměnil Tietz – 1:1. Po hodině hry dostal balon za obranu Kučera, který pak se prohnal kolem obránce a podél Maňáka umístil balon do sítě – 1:2. Za devět minut pak se protáhl Hrabina jako lasička do pokutového území, kde svou akci vyšperkoval nahrávkou na Kučeru, který už měl lehkou práci – 1:3. Devět minut před koncem pak Hrabina vyhrál hlavičkový souboj v pokutovém území a poslal míč na Köhlera, který přehodil Maňáka, který se zastavil na půli cesty – 1:4. 

 

Velké Hoštice jedou příští kolo do Krnova. Stará Ves si dává týden pauzu. 



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Daniel Pluschke (asistent trenéra): Zápas se mi dnes hodně špatně hodnotí. Do šedeáté minuty to bylo vyrovnané střetnutí, dokonce jsme i místy byli lepším týmem. Pak jsme ale udělali dvě chyby ve středu hřiště a bylo po nás.

TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Na slušně připraveném hřišti se hrál docela dobrý fotbal. Příšerná ale byla zima a počasí. Od začátku jsme byli iniciativnější a dali jsme po dvaceti minutách první branku. Pak se to srovnala postupně. Na začátku druhé půle jsme inkasovali z přísné penalty. V poslední půlhodině jsme dali tři branky. Jsme rádi, že vezeme tři body a nikdo se nezranil.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - P. Kupka [-] (86. P. Müller [-] ) , M. Czerný [-] , D. Nardelli [-] , F. Dombek [-] , E. Peterek [-] (78. A. Fabisz [-] ) , T. Kura [-] (70. O. Kopčan [-] ) , V. Olšr [-] (86. M. Židek [-] ) , L. Benna [-] , P. Bensch [-] (86. F. Pírek [-] ) , J. Tietz [-]

TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - T. Bednář [-] , M. Raiskup [-] , L. Gregovský [-] , T. Král [-] (65. O. Hrabina [-] ) , F. Köhler [-] , L. Ošlejšek [-] , P. Kučera [-] , K. Pauler [-] , J. Matějka [-] , P. Prášil [-]

ŽK: 75. L. Benna - 51. J. Matějka , 57. K. Pauler , 74. P. Kučera .
Hráči zápasu: T. Kura - P. Kučera .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: MINICH Marian - ČECHÁK Martin, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Roman Štalmach
Tip experta: výhra hostů

Stará Ves v čele se střelcem Pavlem Kučerou si poradí v Hošticích a s přehledem vyhraje. (tip 2)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza