A. Kopečný 22.
T. Juřina 87. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 13:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři si body rozdělili


Branky


22. A. Kopečný , 87. T. Juřina (p.) - 20. D. Huťa , 72. P. Pizur
18

Budišov sice dvakrát v zápase vedl. Krásné Loučky vždy dokázaly vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Krásné Loučky přivítaly na svém trávníkum mužstvo z Budišova. Úvodní desetiminutovka patřila hostům. Hned v úvodní minutě po nahrávce Modelského pálil hostující kapitán Vondrouš nad domácí branku. Po deseti minutách z přímého kopu orazítkoval domácí Ondra tyčku hostující svatyně. Pak se hra začala postupně vyrovnávat a za domácí dvakrát špatně vyhodnotil situaci Mohyla. Ve 20. minutě se hostující družina ujala vedení, když centr Hudečka z pravé strany vyrazil domácí brankář Poliak před sebe a nikým nekrytý Huťa už měl snadnou práci – 0:1. Krásné Loučky zareagovaly hned vzápětí, když rohový kop doputoval s hlavy Pelly a Juřiny ke Kopečnému, který rovněž hlavou zatloukl balon do hostující sítě – 1:1. Ve znytku poločasu se už nic vážnějšího nestalo. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Hned v úvodu ruhého poločasu přímý kop Černocha vystihl u tyčky domácí gólman Poliak. Pak hosté domácí přitlačili k jejich pokutovému území a jejich tlak vyvrcholil dvacet minut před koncem zápasu, když Hudeček z přímého kopu oslovil Pizura, který se vyšrouboval nejvýše do vzduchu a hlavou nedal brankáři Poliakovi žádnou šanci – 1:2. Domácí pak přeskupili řady a do útoku poslali Kopečného. Hosté pak mohli rozhodnout pět minut před koncem, když brankář Kadlec poslal dlouhý balon na Modelského, který bežel po pravé straně a nahrál do vápna na Pizura, jehož v jasné tutovce vychytal Poliak. Tři minuty před konce se dostal míč k domácímu Juřinovi, který se vrhl mezi tři hráče a vykoledoval si penaltu, kterou sám postižený s přehledem proměnil – 2:2. V závěru zápasu byl ještě vyloučen po druhé žluté kartě hostující Kuric, který si vyfauloval na Juřinovi. Poslední slovo měli domácí, ale technická střela Dvořáka si svůj cíl nenašla.

 

Krásné Loučky jedou v příštím kole do Jindřichova. Budišov jede do Zlatníků. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Ja jsem spokojený po tom vývoji zápasu jaký byl. Soupeř hrál hodně dobře. Vletěl na nás a deset minut nás přehrával. Pak jsme se začali dostávat do zápasu i my. Po jejich brance jsme dokázli hned srovnat a do konce poločasu jsme si to s němi rozdali fifty fifty. Ve druhém poločase nás soupř zatlačil a dvacet minut před koncem nám dal druhou branku. My jsme přeskupili řady, a vysunuli do útoku Kopečného. Těsně před koncem jsme vybojovali penaltu a vyrovnali. Nám pak pomohlo vyloučení hostů v závěru, kdy jsme si bod pohlídali.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (verdoucí týmu): Dbešní zápas byl v naší dominanci, hráli jsme pěkný kombinační fotbal, a byli jsme po celou dobu lepším týmem. Na konci zápasu jsme mohli rohodnout na 3:1. Bohužel jsme šanci nedali a domácí z protiútoku z penalty vyrovnali. Chtěl bych pochválit celý tým za bojovnost a dnešní odehraný zápas.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Poliak [-] - A. Kopečný [-] , M. Daříček [-] - A. Ondra [-] , T. Juřina [-] , L. Pella [-] , L. Mohyla [-] , L. Dvořák [-] - L. Slaný [-] , J. Zetek [-] - D. Sztuka [-] (60. A. Fuják [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Kadlec [-] - R. Modelský [-] , J. Kuric [-] , D. Huťa [-] , P. Pizur [-] , V. Hudeček [-] , J. Němeček [-] , T. Černoch [-] , J. Vondrouš [-] , T. Skácel [-] , M. Marek [-]

ŽK: 77. L. Dvořák , 89. T. Juřina , 92. A. Fuják - 34. V. Hudeček , 76. J. Kuric , 89. P. Pizur . ČK: 89. J. Kuric .
Hráči zápasu: A. Kopečný - V. Hudeček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOČEK Robin - KARAS Michal, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Roman Štalmach
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že Krásné Loučky doma Budišov potrápí ale hosté si odvezou 3 body. (tip 2)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza