J. Kuric 32. (p.)
J. Kuric 50.
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov zlikvidoval dvoubrankovou ztrátu


Branky


32. J. Kuric (p.) , 50. J. Kuric - 5. J. Hoblík , 12. Š. Henčl
17

Opava brzy vedla o dvě branky. Budišov ale dokázal do poločasu snížit, a pak i vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava vedla o jednu branku

Budišov přivítal ve svém dalším utkíní po čtrnácti denní pauze mužstvo z Opavy. Opava zaskočila favorizovaný Budišov dvěma góly v úvodní čtvrthodině. Nejdříve v páté minutě utekl po pravé straně Hoblík, jehož centr Melecký prodloužil na Henčla, jehož pokus gólman Matěj Němeček vyrazil k Hoblíkovi, jenž zametl míč do prázdné brány – 0:1. Za sedm minut později nejdříve vybojoval Melecký rohový kop. A pak sám Melecký posadil míč na hlavu Henčla, který byl neomylný – 0:2. Domácí se poprvé připomněli v 15. minutě, když trestný kop Skácela skončil u Anděla, který z první pálil nad bránu. Opava pak měla další dvě šance, ale nic z toho nebylo. Hosté se pak hodně zlobili na rozhodčího, když reklamovali ruku domácích v pokutovém území. Budišov snížil po půlhodině hry, když byl ve vápně faulován Černoch a Kuric zkušeně míč zavěsil – 1:2. V závěru poločasu pak Kadlec nacentroval balon an hlavu Kurice, který ale přestřelil. 

Budišov vyrovnal

Hned v úvodu druhého poločasu se řítil do šance opavský Ryž, ale nastřelil jen domácího brankáře Matěje Němečka.V 50. minutě pak dlouhý pas Jana Němečka oslovil Kurice, který si míč navedl na pravou stranu a vystřelil přesně k tyči – 2:2. Opavským pak začaly ubývat síly a bránili příznivý výsledek. Domácí pak mohli rozhodnout t penalty, ale tu Kuric zahodil. Pak ještě nebyl Kuricovi uznán gól pro postavení mimo hru. V poslední šanci zápasu se zjevil opět Kuric, který se po rohovém kopu dostal ke střele, která ale našla připraveného brankáře Čelůstku. Opava pak zuby nehty už velmi cennou remízu ubránila.

 

Budišov v příštím kole jede do Krásných Louček. Opava bude hostit Zlatníky. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Dneska jsme zaspali úvod zápasu, kdy jsme dostali dva rychlé góly. Penaltu před koncem poločasu jsme proměnili. Ve druhém poločasu jsme se snažili otočit. Povedlo se jen vyrovnat, ale i za bod jsme rádi.

FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Jsem regulérně naštvaný (použil se jadrnější výraz) za parodii, co předvedl rozhodčí, který nás tvrdě zařezal. V prvním poločase za stavu 2:0 neodpískal penaltu, když balon padl na ruku domácího hráče. Naopak odpískal proti nám druhou penaltu, která dle mě vúbec nebyla. Pak tvrdý faul na našeho hráče nepotrestal ani žlutou karou.Kluky musím ale pochválit. Vyhovovalo nám dobře připravené hřiště a soupeř, co chtěl hrát fotbal. Klidně jsme mohli vést i 3:0, 4:0 a bylo by po všem. Bohužel se nám ale zranil Škrobánek, a to nás na chvíli rozhodilo. Ve druhém poločase jsme postupně fyzicky odpadali, a zuby nehty jsme bod udrželi.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - A. Levák [-] , J. Dvořák [-] (49. D. Huťa [-] ) , J. Kuric [-] , T. Skácel [-] , T. Černoch [-] , D. Anděl [-] (27. M. Kadlec [-] ) , J. Vondrouš [-] , M. Marek [-] , P. Pizur [-] , J. Němeček [-]

FK Slavia Opava
F. Čelůstka [-] - A. Žižka [-] , O. Melecký [-] (65. M. Prchala [-] ) , M. Škrobanek [-] (25. M. Pavlíček [-] ) , J. Hoblík [-] (54. J. Štencel [-] ) , T. Ryž [-] (65. J. Vrána [-] ) , M. Říčný [-] , J. Schneider [-] , D. Klimeš [-] (54. J. Hanslik [-] ) , Š. Henčl [-] , T. Matějek [-]

ŽK: 20. M. Němeček , 43. T. Černoch - 80. Š. Henčl , 86. J. Štencel . ČK: 85. A. Levák .
Hráči zápasu: J. Kuric - J. Schneider .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - THIEMEL Karel, STUPEŇ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Kuric
Tip experta: výhra domácích

Opava má mladý, běhavý kádr, ale věřím, že vyhrajeme. Máme skvělé fanoušky, kteří nás poženou dopředu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích